26 EKİM ÇARŞ. 2. GELENEKSEL TOPHANE TAVLA NARGİLE BULUŞMASI
-
Bu hafta sadece Çarşamba günü için güneşli hava vaadediliyor.
Pazar Moto Gp buluşmasında tavlaya doyamayan arkadaşların tavla oynaması ve biraraya gelmek amacıyla;
TARİH:26/10/2005 ÇARŞAMBA SAAT 20:30
BULUŞMA YERİ:TOPHANE PARMA NARGİLE CAFE
ANADOLU YAKASI TOPLANMA YERİ:SALI PAZARI OTOPARKI:19:30 ( 19:45 hareket)
Katılacaklar biran önce bildirirse sevinirim bu defa yer ayırtıcam zaman kaybetme döşek taşıma olmasın sağdan soldan...
Kobayashi Prodüksiyon sunar) ehehe
KATILIMCILAR
Kobayashi tophane
Biscuit + 1 yenge kadıköy
Morpheus kadıköy
Dejavu kadıköy
Tar-kan kadıköy
Necef kadıköy
Scuba tophane
Black-red kadıköy
Ahmet600F
Mete_han tophane
Miya +3 kadıköy
Zuhtupasa kadıköy
Zpoint tophane (bulgaristan
Cabriolet
Baron985 kadıköy yetişemezse tophane yetişemezse dooru eve yataa
Federal kadıköy
Rüzgarsevdalısı tophane
BBRR tophane
Binzat
Bilooo tophane
Cathedral kadıköy
Ubaykal +1 yenge kadıköy
Nunu + 1 tophane
conqueror kadıköy
jeneau + 1
mertmertmert + 1 tophane
X9EVO + 1 tophane
Reklamlar
-
evt seve seve katılırım hesabımız olan arkadaşlarımızla hesaplarımı görürüz kucaklaşırızzz tarkan abicim bilmem anlayabildinmi bu arada scuba kaan seninlede bir hesabım var bilmiyorum artık beklerimm tophaneye =)
bu arada karşıda oturan kardeşlerimizinde gönlünü almış oluruzz hep soruyorlar karşıya ne zaman geleceksiniz diye aha geldik
-
selam arkadaşlar ben ahmet... moto gp günü tarkanın arkçısı ahmet
yakında motorumla aranızdayım....biscuit arkadaşım seninle aynı motoru alacağız inşallah... bu arada tarkan yanımda....elimden zor kurtuldu diyor senin için, intikam ateşiyle yanıyormuş
-
-
Biscuit,
kardes bana meydan okuman hosuma gıttı ama sende bılıyorsun ki sansın yok , neyse bı kere daha bunu gostermek ıcın gelecegım kardesım
-
altuğcum aşkım beni de yaz tahtaya...bebelere tavla öğreteyim biraz...ama kendine güvenen çıksın karşıma...allah yarattı demem...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
tavla bilsekte bilmesekte topahanedeyim altug kardeşim sen nerde biz orda yürebeee listenin enbasına yaz beni sen şimdiden soyluyom bak
-
-
ahmet600F, kardeşimmm eyvallah biliyorsun ben siyah takıntısı yaptım tarkan abimin yanaklarından öpüyorumm görüşecez he kovayı unutmasın zar atmak için
Morpheus, vay be özgür kardeşim parmağını tutan bal yalarmış kanki parmalka sayacam tabiii heheheh
scuba, herşeyimle sana bileniyorum şimdiden zar atmaya başladım bile biliyorsun bilekkkkk
bu arada bana + 1 yenge
-
liste güncellendi...
tavla tavla beni tavlaaa.. zarları pulları hesaaabııı
-
arkadaşlar ama bu sefer ayakta kalmayalım gene maç var mı ogün acaba?
-
Kobayashi, 10 dk da 10 kişi yürü beee ekip muazzam daha çoşar bu 1 günde hadi hayırlısıııııı
gs maçı var ama sorun olmazz yer ayıracak altuğ
-
-
maç problem olmaz kobayashi sen yerleri ayırttır kanka
-
öyle deme necef çok kalabalık oluyor... Birde maç günü yer ayırırlar mı orası da kesin değil....
-
-
-
-
Kobayashi, tesekkur ederim
-
Forumdan Uzaklaştırıldı
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler