26 EKİM ÇARŞ. 2. GELENEKSEL TOPHANE TAVLA NARGİLE BULUŞMASI
Reklamlar
-
skullhunter hocam yok bunuda açmıyo.sitelere koymuyolar zaten bloğu websense diye bi uygulama var kendi karar veriyo neyi kapayıp neyi aççağına.bu teşhisle engelliyo beni "Proxy Avoidance"
ulan insan bi resimdede güzel çıkar be:( ben çirkin bi adamım galba :(( böhüaaaa
yapamıycamm ya-ya yapamıycaaaaammmm
Reklamlar
-
Kobayashi, gercekten guzel bir organizasyondu, tesekkur ederiz
ve devamini dileriz
-
Kobayashi,bu mükemmel organisazyon için teşekkürler
ama bakıyorum bizim bitane bile resmimiz yok kırıldım vallaha
-
arkadaşlar organizeyşin yapan arkadaşımız Kobayashi ye ve geceye katılan arkadaşlara çok teşekkürler
gerçi millet tam kalkarken kaynaşmaya başlamıştı ama olsun...
bu arada o iğrenç çayları 1.5 ytl ye satan ve hesapta haşırt indi blekbord yapan garsonları kınıyor yarışmacı arkadaşlara başarılar dılıyoruz..
[B][COLOR="Red"]AĞIRADAM...[/COLOR][/B] [COLOR="Blue"][B]SAVAŞ BİÇER İSTANBUL A Rh (+) HONDA TRANSALP XL 650V[/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B]SAVAŞ-BARIŞ-ULAŞ KURTULUŞA KADAR SAVAŞ....[/B][/COLOR]
-
Forumdan Uzaklaştırıldı
artiz altug aslangibi çıkmısın yengeyle daa noolsun beaa.
-
zühtü başa amcaaa... seni yendiğimin fotosu yok mu?
-
Forumdan Uzaklaştırıldı
allahın ballı özgür ü özel foto yollıcam sana..
-
hhehhehe olsun abi... yaşına hürmetim olduğundan 5-0 yenmedim abicim sizleri seviyorum...
-
Forumdan Uzaklaştırıldı
bende onun içn yenildim zaten yaşını düşünerek..üzülür genç arkadaş şimdi filen dedim..
-
RUZGARSEVDALISI, Hasan kardeşim nasılsın ama burada senin yakışıklı resimlerin yok göremedim.selamlar sizleri özledim.hep metehanı çekmişler ya.
Dağlar ve yollar haydi ne duruyorsunuz bizi bekliyor endurocular
-
Forumdan Uzaklaştırıldı
metehan a destek var herkes görsünde yakısıklı kardesimizi acilen işi gücü rast gelsin die..
-
Arvasi3 usta, metehan çok fotojenik ama dimi....
Başım ağrıyor ya, ilk defa nargile içtim bide çok köklemişim uff....
BAŞIM DUMANLI....
Tribünlerde, Hep Dillerde Bu Sevda Bitmez Gönüllerde
Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz FENERBAHÇE !!!
-
Süper Moderatör (BBRR)
-
resim resim resim resim daha çooooooooook daha çooooooook
cbr 600 kullanmadan ölürsem gözlerim açık gidecek....kullanırsam kapalı....
-
merhaba arkadaşlar
resimleri görünce aranızda olamamak canımı sıktı-özendim. umarım kısa zamanda makinemi alır katılırım aranıza.
bu arada arkadaşların mynet ana sayfaya bakmasını istiyorum. akademisyenler m.k otmış bizlere. topik açtım onunla ilgili
-
Peril adlı üyeden alıntı
şimdi rakiplerim biscuit ve morpheus değil mi,hımm hadi bakalım
perilcim yaw. benim tek rakibim THY valla...
-
evet myneti bende okudum..ne alaka şimdi motosiklet hava kirliliği falan.kocaman arabaların çıkardıkları pis dumalar bitti sıra bizimkilere geldi..ne acayip milletiz ya
http://haber.mynet.com/detail_news/?...ate=27Ekim2005
neyse ,
güzel organizasyonların devamını dliyoruz..Kobayashiy de bi moderatörlük yakışır artık
-
Evet ama bahsettikleri 2 zamanli motorlar. Akademisyenleri bilmem ama bu haberi yapan gazetecinin motorlardan anladigi soylenemez, cunku resimdeki motorlar 4 zamanli. Gerci ozel motorlarin disinda 2 zamanli motor pek kalmadi, o yuzden problem yok bence.
-
bence girip orada yorum yazmak gerek. ben yazdım ama henüz görünmedi
-
Geçen gezide tanışamadığım bir sürü kişi ile tanıştım bu gezide.
Herkese teşekkür ediyorum.
Ben erken gidenlerdenim ama çıkarken garsonlara hesabımı ödemiştim 10 kaat aldılar hesaptan düşeceklerdi kobayashi kardeş düşmediler mi yoksa.
Ama bundan sonraki gezide herkes ne aldıysa anında öderse daha iyi olacak galiba. En azından mekan sahibine söğüşlenmeyiz
tekrar görüşmek üzere
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler