26 EKİM ÇARŞ. 2. GELENEKSEL TOPHANE TAVLA NARGİLE BULUŞMASI
Reklamlar
-
mertmertmert adlı üyeden alıntı
bu arada daha yeni geldim eve , avrupa grubu meğer ikiye ayrılmış , yannış yerden sapınca beykent, bakırköy ve bahçelievler e giden arkadaşları kaybettim
kanka senin yüzünü bi kalkarken gördüm o kadar bizde zincirlikuyudan topkapı yoluna döndük 4 arkadaşdık sonra ayrıldık ama içlerinde sen varmıydım bilmiyorum,büyük ihtimallede yoktun...
bide abi herkes fullface kask takmış gidene kadar 10 tane adamın suratına baktım senmisin diye ama kimse renk vermedi
bizde 3'lü devam ettik bahçelievlere kadar!
Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
Reklamlar
-
Altuğ bundan sonra organizasyonları sen yap bu arada oradan ayrıldıktan sonra düşündüm de, garsonlar bizi resmen kazıkladı arkadaşlar "abi ödemeden gidenler oldu" diyerekten fazla para aldılar...tabiki ispat edemeyeceğimiz belliydi.... ücret ödemeyi unutup gidenler 5-6 kişi bile olsa yine de 40-50 ytl açık çıkmazdı diye düşünüyorum yanlışmı altuğ ? ücret ödemeyi unutup gidenler önemli değil afiyet olsun biz yine açığı kapatırız da ufaktan keriz yerine koyulduk gibi geldi bana ....
bundan sonra bence herkes içeceğini aldığı anda parasını ödesin.... maksat enayi durumuna düşmemek ... bu arada çok güzel bir toplantıydı...
-
tar-kan, dostum gerçekten çok haklısın bencede böyle bi uygulama getirelim
dün akşam çok güzel geçmesine karşın bu 2-3 kendini bilmez arkadaşın yaptığı işin içine biraz limon sıktı
Kobayashi, altuğ dostum gerçekten süper organizasyon oldu ellerine emeğine sağlık,katılan herkesede teşekkürler
Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
-
nasıl yani 40- 50 milyon açıkmı çıktı....
-
o güzel güzel artık tavla ya riva da da devam etsek diyorum..
şimdi rakiplerim biscuit ve morpheus değil mi,hımm hadi bakalım
-
Arkadaşlar her şey çok güzeldi , herkese ayrı ayrı teşekkürler, altuğ her zaman ki gibi yine formundaydı...
Hesapta bi karışıklık oldu ve olacağıda belliydi zaten... ( bi daha ki sefere dikkat li oluruz... mesela tek adisyon ortada durur ve bir kişi onu kontrol eder falan )
Barış abinin gelmesi de gecenin ayrı bir güzelliğiydi, kendisine saygılar...
Bir daha ki buluşmalarda görüşmek üzere ayrıldık ama arabanın başına geldiğimde ne göriim arabamın üstüne abartmadan söylüyorum 100 taneye yakın kuş zıçmış, kapı aralarına , silecek süpürgelerine, ön panjura kadar, inanamadım ya, bugün işe geldim , arkadaşlar manyas kuş cennetinden mi geliyorsun dediler....
Tribünlerde, Hep Dillerde Bu Sevda Bitmez Gönüllerde
Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz FENERBAHÇE !!!
-
dün akşam birisinden sticker aldım 2 adet, muhtemelen erhan dı sanırım msn den de ulaşmaya çalıştım cevap yazmadın burdan okursun artık.. şu stickerların parası diyecektim ne borçluyum sana ?? görünce aldım heyecan yaptım heralde ücreti aklıma bile gelmedi ....
-
altuğ kanaka elllerine sağlık güzel bi havada güzel bi geceydi bizim için de iyi oldu walla!bu arada umarım riva gezisi bayramın 2.günü hawa enaz bukadar güzel olur.
bayramın peşine konuştuğumuz gibi fasıl organizemiz emrinize amade arkadaşlar .p.tesi topik açmış olurum .
cbr 600 kullanmadan ölürsem gözlerim açık gidecek....kullanırsam kapalı....
-
-
Forumdan Uzaklaştırıldı
Evet arkadaşlar resimleeerrr
[img][/img]
-
Kobayashi, tama ozaman bu deneyim sayesinde herşeyi baştan ayarlayıp hareket edicez sadece sana mı kaldı kanki
cbr 600 kullanmadan ölürsem gözlerim açık gidecek....kullanırsam kapalı....
-
-
zpoint, ne hesap açığımı?? yok ya bana bırakırlarmı tanımıyomusun arkadaşlar.herkes bişeyler çıktı hallettik 2 dakkada.
bu arada umarım akşam kimse sıkılmamıştır arkadaşlar.bi malikane alamadıkki haala evimizde havuz başında ağırlıyalım milleti ama durun az kaldı bi 1670 sene soora alcam tahminimce...
-
Admin
bikaç resim eklemek istiyorum ama işyerinde upload sitesini blokelemişler
Kobayashi, imageshack.us sitesinden bahsesiyorsan bşide asagidaki ink ile girmeyi denesene
http://anonymouse.org/cgi-bin/anon-w...imageshack.us/
-
Forumdan Uzaklaştırıldı
-
-
Forumdan Uzaklaştırıldı
-
zuhtupasa kardeş,
abi arkadan kulak yapmışlar insan bi söyler
-
Forumdan Uzaklaştırıldı
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler