RUZGARSEVDALISI, bakarız ozaman biliyosun tek başıma karar veremicem için ya siz yapın programı biz bi şekilde uyarız bizide
RUZGARSEVDALISI, bakarız ozaman biliyosun tek başıma karar veremicem için ya siz yapın programı biz bi şekilde uyarız bizide
cbr 600 kullanmadan ölürsem gözlerim açık gidecek....kullanırsam kapalı....
Biscuit, hangi gün bi netleşelim abiler beyler bayanlar
cbr 600 kullanmadan ölürsem gözlerim açık gidecek....kullanırsam kapalı....
nmic bana bak sen cezalısın
nerdesin abicim yaa
yok sana Riva miva
powerbyaydin, akrep burcu musun .. ben burcumdan dolayi aldim bu kaski ama nette gorup honda ya siparis verdim ve yaklasik 3 ay beklemistim .. ama tabii mutlu son
Arkadaşlar hangi cengaver açıcaksa açsın su topic ide organize olalım mangal olayına artıkın yahu..
Burayı fazla şişirdik ayıp olcak..
Biscuit, nasilsin? motorunu aldin mi? hepimiz merakla ve seni mutlu gorucez ya heyecanla seni ve zeyno yu 600f in uzerinde gorömek istiyoruz da
Biscuit, kanka süper düşünmüşsün organizasyonu ohh Ramazan sonra ne güzel gider balık rakı en sevdiğim ikili tövbee tövbeee mübarek gün oruçta kabul olmıycak neler geçiriyorum aklımdan
arkadaşlar az kaldı açıcam şu an indirimli fiyatları ayarlıyorumm gün bize yetmediği için kahvaltı ile günü başlatıp mangal ile sürmek istiyorum sabahtan buluşalım 3 saatlik bişey olmazsın 8 saatlik beraberlik yaşayalım herkes birbirini daha iyi tanısın
black-red, canım motoru allah nasip ederse bugün yarın alacam nöbet haftam bu hafta havuzdan 8:30 dan önce çıkamıyorum inşallah yarın halledecezzz bende çok sabırsızım ama malum yapçak bişey yok bekliyorummmmmm
bu arada çok kötü bişey oldu zeynepde rüyalarında motor sürmeye başladı yani virüs onada bulaştı b..ku yedim galiba bu gidişle 125 lik bişey alacaz ona ama daha zaman varrr
hehehehe hocam desene sen bizim aile gibi olacan her aile ferdine 1 motor da hadi siz 2 kişisiniz ben ne halt edecem 4 kişi dört motor
ben diyorum
ZEYNEP te benden olacak...
doğru bir seçim yapacağından eminim.
e_erdun, vallahi abi sende haklısınnnn yandıkk ama dediğim gibi virüsü kaptı...
Peril, evt peril senden olacak galiba ama vitesliyi kullanmayı öğrenmesi lazım bakalım derslere başlıcazzz yavaş yavaş...
+1Peril adlı üyeden alıntı
+1000
+100000000
+1000000000000000
HAYIRLISI NE İSE O OLSUN..
BEN ZEYNEP İN BAŞARACAĞINA EMİNİM..
BOL ŞANS
**bu arada tşkler miyacım..
Biscuit, zeynep icin hayirlisi diyorum sahsen ben cok sevindim bir bayan motorcu olarak aramiza yeni ve sevdigimiz biri katiliyor yasasin eger ben yapamam dersen ben bildigim herseyi paylasmaya hazirim zeynoyla iletirsin
Bülent Metehan XXL (üzgünüm ismi hatırlayamıyom ısrarla:(
Ben savaş SAVAŞXXL DOMBİLİ SAVAŞTA DİYEBİLİRSIN
[B][COLOR="Red"]AĞIRADAM...[/COLOR][/B] [COLOR="Blue"][B]SAVAŞ BİÇER İSTANBUL A Rh (+) HONDA TRANSALP XL 650V[/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B]SAVAŞ-BARIŞ-ULAŞ KURTULUŞA KADAR SAVAŞ....[/B][/COLOR]
ya bu nedir ya milletin hatunu motor rüyaları görüyo bizimki kabus acil destek
Bu arada belirtmek istedim. Kime uyar kime uymaz bilemiyorum ama riva vs. buluşma olayını bayram 2. güne yaparsanız sevinirim. Malesef bayram 3. günü çalışıyorum.
Kralını tanımam. Edirne Motorcycle Club!!!
cenkmenderes, yaw 2 nci günde olabilir fakat aile ziyaretlerini herkez 1 nci günden itibaren bitirmesi lazımm yoksa 2 yada 3 sorun olmaz oke
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)