4 KASIMDA BURSA EKİBİ HADİ RİVAYA
-
saolasın ercümen abi aramızda sizleride görmek güzel olurdu aramızda bir gemilik yol var aslında ama siz bilirsiniz yine ama yaza kesin bekliyoruz sizi
yalava ve çevrisindeki ahali nerdesiniz bursalardan geliyoruz yol göştericek yokmu oralarda umarım o gün yağmurda yağmaz
Reklamlar
-
ARKADAŞLAR BEN ÖMER SELÇUĞUN SİZE VERDİĞİ NUMARA YANLIŞ
BURSA MAHVELDE TANIR HERKES
BEN ÖMER
HONDA BEAT
16 CHT 87
-
bende gelmek ısterdım arkadaslar ama askerım bılıyosunuz sıze ıyı gezmeler
motorsikleti seveni bende severim herkese selam tek tekere devam
-
soparcan adlı üyeden alıntı
abi bak benim motor bakımda biliyon yetişmicek heral arkana alırsın heral kardeşini :D artık motor olmazsa bincem birinizin sırtına yolda bırakmazsınız heralde beni dimi ya ( tarkan arkana kimseyi alma ben bincem sana) gemlikdelisi alırsın beni dimi motor çıkmazsa?
soparcan, kasıtlı yazmadığını biliyoruz ama daha dikkatli lütfen.
Sezai Rahmi YILDIRIM / Düzce / 1959 / T.Öğretmen
-
Arkadaşlar bende gelmek isterim ama daha ehliyet yok ve motoru yeni aldım (ama sürmede problem yok) sorun olurmu acaba?
-
sen gelmek iste yeterki kimde var o dediğinden :D gelmek isteyenleri bekiliyoruz hadi bakalım bu kadar olamaz daha yok mu ?
[COLOR="Red"][B]SOSYETİK ADAMLAR[/B][/COLOR]
[COLOR="DeepSkyBlue"]irtibat msn :greenriders@hotmail.it[/COLOR]
-
ben geliyom hade yaaa gelen yokmu arkadaşlar ühüüüü bu kadar mı yaaa
gelin hem resimlerle bursalı motorcuları
http://www.motosiklet.net/modules.ph...=109443#109443
sayfasında tanıtmaya devam edeceğim
bursada KELEBEK MOTORCU yoktur bunu kanıtlayalım ne dersiniz
_______BURSA MOTO KLUB KAPTANI_______
motorun mu var bas marşa asla durma
-
arkadaşlar istanbuldan diğer arkadaşlarla konuştum çınarcık olan geziyi riva yaptık haberiniz olsun
-
başımızın üstünde yeriniz var buyurun gelin arkadaşlar bekliyoruzzz sizleriiiii
-
-
soparcan bu nasıl msn adresi ya abi...gözlerim bozuldu
bari sen beni yaz da...
web camin varsa bir nur yüzünü görem
mete_han27Qhotmail.com.msndeyim...beklerim
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
-
gemlikdelisi abim motosiklet.net in sticer değil bana selçuğun verceği bursa chooperclub sticerları abi sen iste ondan sonraki pazarda senle başka yerlere kopalım mustafa amcayıda çağırırız o da gelir
mangal yaparız ayıpsın
hayırlısıyla şu riva olayını atlatalım
-
arkadaslar bende gelirim ama kesin bişi soylemıyorum ben size orhangaziden katıla bilirim lutfen bırınız bana konu hakkında detaylı bır bılgıyı ozel mesaj olarak atsın
-
burner_18 kardeşim buyur gel hiç olmazsa busefer yarış falan yok(gp )dekinin acısını çıkarırız senide bekliyoruz tanışmak ve kaynaşmak için
goblin kardeşim sende buyur gel yazın bursadan bir arkadaşımız motorun plaka yok ruhsat yok ehliyet yok 2 sefer gezilerimize katılmıştı
(ama şansı yaver gittiğinden bir şey olmadı)
-
tamam havalar ıyı olursa kesın gelıyorum balkı kalabak motorcu diyen olabilir ama racıng surmek zor yagmurda bu arada izmitte bı serhet abimiz var kesın ugrayalaım ona veya sızde ugrayın
-
mıllet detaylı bılgı beklıyorum kım gellıyor nerden nezaman haraket lutfen bıraz daha bılgı.... ben orhangazıden katılıcam yanınıza nasıl nerde bulusallım bılgı bıraz daha (chooperturk) hakan abi gelıyormusun sende...?,
-
arkadslar slm aranıza yenı katılmıs motoru olmayan bır motor tutkunuyum.ben bır motor almak ıstıyorum racıng bana yardımcı olursanız sevınırım ben bursadayım sızlerden ıyı haberler beklıyorum mumkunse kawasakı
ınadına eses olumune kızılcıklı
-
Gezi için hazırlıklarınızı yapın aksilik olmazsa aranızdayım bu arada gezilere plakasız ruhsatsız ve ehliyetsiz katılan kişi benim )
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler