Deniz feneri olayı gibi olmasın bu olayda ya tırstım ben
Deniz feneri olayı gibi olmasın bu olayda ya tırstım ben
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
Herkes gönlünün ekmeğini yer.. Ekmeğim hangi kısmını yiyeceğine gönlünle beraber kendin karar verirsin...
BU ARADA gerek özelden gerekse site özel mesaj kısmından bana ulaşarak, güzel haberlerle yüzümü güldüren dostlara teşekkür ederim... Yusuf topiğimize uğurlu geldi o yüzden iyi ki de geldi...
Azraille yatakta yaşlılık ağrıları çekerken değil, asfalt üzerinde alçaktan uçarken karşılaşma tercihi bizimkisi....
Modify : Deniz feneri gibi olmayacak bu Türkiyedeyiz biz Almanyada degil Hem sende katıl, yapılanları görmeni tavsiye ederim.
Delipoyraz: Yusuf ugurlu geldi sagolsun ugur böcegimiz olsun...
Güncel
Bedenimdeki Ruhun ^3^ günlük sahibiysem istedigim gibi yaşarım.
Merhabalar, günaydınlar sevgili dostlar. Mesai bitiminden sonra çok fazla internet imkanım olmuyor, o yüzden bir bir süre sizlerden uzak kaldım, özür diliyorum. Herkese hayırlı cumalar, işlerinizde kolaylıklar ve başarılar diliyorum.
YuSuF - YuZuF - YZF:wiinkk:
arkadaşlar hepinize günaydın hayırlı cumalar
cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın:
Güncel
Umarım en yakın zmanda güzel haberler verecegim.Pazartesi gününü bekliyorum.
Bedenimdeki Ruhun ^3^ günlük sahibiysem istedigim gibi yaşarım.
o zaman ben başlim güzel haberlere ; Yarın bir buzdolabı teslimatı yapılacak... Sonra bir mutfak robotumuz var, Bir PC miz, Fincan Takımımız, Nevresim Takımlarımız, Çocuklarımıza herşey dahil bayramlıklarımız, bir miktar nakit para, birde çatak kaşık v.s. EEEE buna da şükür
Şu ana kadar Katkıda bulunan herkeze teşekkür
Azraille yatakta yaşlılık ağrıları çekerken değil, asfalt üzerinde alçaktan uçarken karşılaşma tercihi bizimkisi....
Birde bir miktar nakit para var tabii... onu yazmayı unutmuşum
Bu arada daha önce yuvaya yaptığımız destekler sonucu çocuklar geçen öğretim yılı sonunda bizi (motosiklet.net i) teşekkür e değer bulmuştu. Güzel bir yılsonu gecesinde teşekkür plaketimizi almıştık.. Belki ilginizi çeker ve görmemiş olabilirsiniz diye linkini atıyorum..
http://www.motosiklet.net/forum/moto...-esirgeme.html
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)