Fitre ve zekatlarınız için… Hasan Tan Çocuk Esirgeme Kurumu…
Reklamlar
-
18 Eylül 2008, 14:39
Reklamlar
-
18 Eylül 2008, 14:42
allah sabır versin
cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın
:
-
18 Eylül 2008, 14:47
Oğlum ve ben, kuyucadısı, emomen ve özellikle delipoyraz yorumlarınız ve yaptıklarınız için çok çok teşekkürler. Bir dakika olsun topikten ayrılmıyorsunuz. Her zaman güncel tutmaya çalışıyorsunuz. Çok duygulandım, Rabbim darda, zorda olan herkese yardım etsin inşallah.
YuSuF - YuZuF - YZF:wiinkk:
-
18 Eylül 2008, 14:53
İşte bu resimler anlatıyor herşeyi.
Allah sabır versin ,Allah yardımcısı olsun...
Bedenimdeki Ruhun ^3^ günlük sahibiysem istedigim gibi yaşarım.
-
18 Eylül 2008, 14:54
budünya böyle işte,ben ve ailem garanti olsunda komşuma neolura olsun feksefesi olan biyerde bunlar normal,bitarafta müsrüflk ve şuuursuzca bi yaşam diğertarafta çöpten ekmek toplayan brileri,nekadar dengesiz bidurum budünyada lüks ve refah içinde yaşayanlarla birlikte aç insanlarda yaşıyor,işte teknoleji ve modern hayatın etkileri,istemleri ve ihtiyaçları bitmeyen nerden anlıcak böle durumları,çok düşümemiz lazım çoook çünkü yarın bizi neyin beklediği hiç belli değil.
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
-
18 Eylül 2008, 15:00
yusuf_tb5cks adlı üyeden alıntı
Oğlum ve ben, kuyucadısı, emomen ve özellikle delipoyraz yorumlarınız ve yaptıklarınız için çok çok teşekkürler. Bir dakika olsun topikten ayrılmıyorsunuz. Her zaman güncel tutmaya çalışıyorsunuz. Çok duygulandım, Rabbim darda, zorda olan herkese yardım etsin inşallah.
usta kimse bizi zorlamıyor kimse bize şunu yap demiyor bu seninde dedihin gibi farklı bişe geçmişinden örnek almıyan geleceğini yaşıyamaz yanımızda olan herkezden allah razı olsun
:
-
18 Eylül 2008, 15:08
Allah senden razı olsun arkadaşım...
fotograflar hakikaten etkileyici ve çok yazıkki yurdumuzun her yrinde bu fotoğrafı sıksık görmek mümkün keşke herkez için bişeyler yapılabilse
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
-
18 Eylül 2008, 15:41
ümmet perkitan adlı üyeden alıntı
budünya böyle işte,ben ve ailem garanti olsunda komşuma neolura olsun feksefesi olan biyerde bunlar normal,bitarafta müsrüflk ve şuuursuzca bi yaşam diğertarafta çöpten ekmek toplayan brileri,nekadar dengesiz bidurum budünyada lüks ve refah içinde yaşayanlarla birlikte aç insanlarda yaşıyor,işte teknoleji ve modern hayatın etkileri,istemleri ve ihtiyaçları bitmeyen nerden anlıcak böle durumları,çok düşümemiz lazım çoook çünkü yarın bizi neyin beklediği hiç belli değil.
Çok doğru ümmet abi, size katılıyorum. Yarın bizi neyin beklediği hiç belli değil, ben şu an durumu çok iyi olan bir insan değilim,tanıyorsunuz beni. Ama çok şükür kendime yetebiliyorum.Bir maaşım, kurulu bir düzenim var. Şu an durumumun normal olduğu halde o kadar çok şükrediyorum ki, çünkü geçmişte, çocukluğumda çok sıkıntı çektim, çocukluğumu yaşayamadım, hep çalıştım, insanlar beni hep hor, hakir gördüler, hele birkaç anım varki hiç gözümün önünden gitmiyor. O günleri anımsadığımda şimdi sahip olduklarıma inanamıyorum, hayal bile etmezdim bir gün benim kendime ait bir arabam evim, motorum olacağına. Ama Rabbim verdi. Şu an verilenlere şaşırırken bir gün sonra da elimden gidenler karşısında şaşkın çaresiz, öylece bakakalabilirim. Hayat bu var iken yok, yok iken bitiremeyeceğin kadar çok olabilir.
-
18 Eylül 2008, 15:55
Çok doğru ümmet abi, size katılıyorum. Yarın bizi neyin beklediği hiç belli değil, ben şu an durumu çok iyi olan bir insan değilim,tanıyorsunuz beni. Ama çok şükür kendime yetebiliyorum.Bir maaşım, kurulu bir düzenim var. Şu an durumumun normal olduğu halde o kadar çok şükrediyorum ki, çünkü geçmişte, çocukluğumda çok sıkıntı çektim, çocukluğumu yaşayamadım, hep çalıştım, insanlar beni hep hor, hakir gördüler, hele birkaç anım varki hiç gözümün önünden gitmiyor. O günleri anımsadığımda şimdi sahip olduklarıma inanamıyorum, hayal bile etmezdim bir gün benim kendime ait bir arabam evim, motorum olacağına. Ama Rabbim verdi. Şu an verilenlere şaşırırken bir gün sonra da elimden gidenler karşısında şaşkın çaresiz, öylece bakakalabilirim. Hayat bu var iken yok, yok iken bitiremeyeceğin kadar çok olabilir.
İşte insan özünü unutmaması gerek nerden geldigini nereye gidecegini bilmesi gerekir.Allaha şükür bende halime şükür ediyorum,benimde bakmam gereken bir ailem ve okumam gereken bir okul var.Yinede elimden geldigince yardım edecegim.Birgün bizde yardıma muhtaç olabiliriz.
Burda cogumuz sıkıntı çekiyoruz yada çekmişiz ama nihayetinde sağlıgımız yerinde Cok Şükür.
-
18 Eylül 2008, 15:59
-
18 Eylül 2008, 16:04
babam bana ölürken nasihatı şu oldu sen sana taş atana bile ekmek ver
:
-
18 Eylül 2008, 16:49
OGLUMVE BEN adlı üyeden alıntı
babam bana ölürken nasihatı şu oldu sen sana taş atana bile ekmek ver
Dogru söylemiş.
Senin düşmanın yardıma ihtiyaçı varsa çekinmeden ona yardım etmelisin.Sonumuzu düşünmemiz gerekli...Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin.
-
18 Eylül 2008, 17:14
emomen adlı üyeden alıntı
Dogru söylemiş.
Senin düşmanın yardıma ihtiyaçı varsa çekinmeden ona yardım etmelisin.Sonumuzu düşünmemiz gerekli...Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin.
aminnnn
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
-
18 Eylül 2008, 17:54
Yusuf öyle resimlerle gerçekleri göstermiş öyle sözler etmiş ki; diyecek yada katacak başka bişey kalmamış bize... Gerçekten çocukluğunda yokluk bilmeyen bugünleri hiç anlamıyor... Şükürler olsun rabbime ki banada yokluğu da varlığı da yaşattı... Ben okula 45 dk yürümeden gidemezdim... Ne bir araç ne bir otobüs... Aç yattığımız akşamlar oldu , elektriğimiz hiç olmadı... Şimdi şükür ediyorum , o günleri unutmayarak elimden geldiğince ve çevremdeki insanların da desteğiyle bi şekilde sadece sözle değilde şükürü, Rabbimin benim elimden tuttuğu gibi bende birilerinin elinden tutarak ediyorum... Ve o daha önceki sayfalarda yazdığım deniz yıldızı hikayesini aklımdan hiç çıkarmıyorum. Elimin ulaştığını bakıp BUNUN İÇİN FARKEDER diyorum...
BENİ YALNIZ BIRAKMADIĞINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM DOSTLAR...
Azraille yatakta yaşlılık ağrıları çekerken değil, asfalt üzerinde alçaktan uçarken karşılaşma tercihi bizimkisi....
-
18 Eylül 2008, 18:17
delipoyraz adlı üyeden alıntı
Yusuf öyle resimlerle gerçekleri göstermiş öyle sözler etmiş ki; diyecek yada katacak başka bişey kalmamış bize... Gerçekten çocukluğunda yokluk bilmeyen bugünleri hiç anlamıyor... Şükürler olsun rabbime ki banada yokluğu da varlığı da yaşattı... Ben okula 45 dk yürümeden gidemezdim... Ne bir araç ne bir otobüs... Aç yattığımız akşamlar oldu , elektriğimiz hiç olmadı... Şimdi şükür ediyorum , o günleri unutmayarak elimden geldiğince ve çevremdeki insanların da desteğiyle bi şekilde sadece sözle değilde şükürü, Rabbimin benim elimden tuttuğu gibi bende birilerinin elinden tutarak ediyorum... Ve o daha önceki sayfalarda yazdığım deniz yıldızı hikayesini aklımdan hiç çıkarmıyorum. Elimin ulaştığını bakıp BUNUN İÇİN FARKEDER diyorum...
BENİ YALNIZ BIRAKMADIĞINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM DOSTLAR...
Yusuf abimiz ve Delipoyraz ablamızın bu yazdıklarından umarım birileri ders cıkarır kendine..
Delipoyraz seni aradım ulaşamadım... Babam ve Oglum ile konuştum sagolsun yardımcı oldu.
-
18 Eylül 2008, 18:20
:
-
18 Eylül 2008, 18:23
emomen adlı üyeden alıntı
Yusuf abimiz ve Delipoyraz ablamızın bu yazdıklarından umarım birileri ders cıkarır kendine..
Delipoyraz seni aradım ulaşamadım...
Babam ve Oglum ile konuştum sagolsun yardımcı oldu.
Emomen ben haberi aldım... Teşekkürler...
Azraille yatakta yaşlılık ağrıları çekerken değil, asfalt üzerinde alçaktan uçarken karşılaşma tercihi bizimkisi....
-
18 Eylül 2008, 18:28
delipoyraz adlı üyeden alıntı
Emomen ben haberi aldım... Teşekkürler...
Elimden geldigince yardım edecegim herzman
Gurkan abi kusura bakma aceleden yazdım gözden gecirmedim ondan oldu
-
18 Eylül 2008, 18:30
:
-
18 Eylül 2008, 19:27
OGLUMVE BEN adlı üyeden alıntı
Çok sagol abi
Sizler büyüklerimiz sayesinde ögrendigimiz bu hayat dersinde sadece bize düşen ödev kısmını yapıyoruz.
Saygılar.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler