evet ilgi eksik kalmasın
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
Tabiiki bu güzel bir düşünce fakat zekat vermek için öncelikli olarak yiyecek ekmeği bulamayan aileleri bulmak gerekiyor,her yerde o kadar çok ki;Bulunduğunuz yerin muhtarlığından öğrenmeniz mümkün.Bir okulda ya da kurumda zaten asli ihtiyaç olan yeme içme sağlanıyor.eğer paranız yeterince fazlaysa ve çok zor durumda olan insanlardan geçtiyseniz kurumlara yardımcı olabilirsiniz.Allah şimdiden kabul etsin...
Sym Joyride 200 ,Peugeot satalis 250 ,Ybr125 ,Suzuki Bandit 600, Yzf-r25...
yuva ile devamlı irtibat halindeyim... en kısa sürede eksik listesini tamamlayıp bana dönecekler.. Bende sizlerle paylaşacağım.
Sanırım bugün hallolur
Azraille yatakta yaşlılık ağrıları çekerken değil, asfalt üzerinde alçaktan uçarken karşılaşma tercihi bizimkisi....
güncelll...............
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
Daha önce yuva ziyaretinde bizimle olan arkadaşlar bilirler... Yuvada kalan çocuklar koğuş düzeninde kalıyordu.. 60 çocuk için ortak TV odası , yemekhane, duş , kitaplık v.s. vardı.. Ancak yuva müdürü bu ortamdan pek hoşnut değildi ve hep ev düzenine geçmek gibi bir projesi vardı. Bu yaz binada ciddi bir tadilat yaparak ev düzenine geçmişler. Gruplar halinde evlerde kalacaklar.. Herkezin kendine ait bir evi olacak 15 Eylül Pazartesi gidip göreceğim yeni halini... Ancak yuvadan derlerki elimizdeki gönüllü ödenekleri ile ancak tadilatı yapabildik.. Evlerde henüz Eşya yok.. Bu yüzden ev eşyasına ihtiyaç duyuyoruz...
Kabaca Liste şöyle :
1. Beyaz eşya (tek kapılı buzdolabı, çamaşır makinası , saç kurutma v.s.)
2. Nevresim Takımları
3. Mutfak Eşyası
4. Bir evde lazım olabilecek herşey....
Zaten Pazartesi Oğlumveben (Gürkan) ile ziyarete gidip bakacağız öğleden sonra gelmek isteyen olursa memnuniyetle bekleriz..
AYRICA İstanbul dışından bazı arkadaşlardan gelen emanetlerde elime ulaşıyor herkese teşekkür ederim... Fitre ve Zekat olarak verdiğimiz için Herhangi bir liste yapmıyorum.. malum Sağ elin verdiğini sol el bilmemeli... Bu yüzden bir destek verenin kendi, bir ben , birde Allah bilecek.. Ama en son ; teslim fişini ekleyeceğim topiğe...
Azraille yatakta yaşlılık ağrıları çekerken değil, asfalt üzerinde alçaktan uçarken karşılaşma tercihi bizimkisi....
günaydınnnn
ihtiyaçlar belli olmuş ne güzel
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
destek veren herkese teşekkür... 25 Eylül günü teslimat yapacağım , destekte bulunacak arkadaşlara duyrulur.
istanbulda olursam bende gelmek isterim
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
abla varsa yardım ozelden söle biliosun hallederiz el birligiyle
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)