başka sefere inşallah ama hafta sonu olsaydı varya hastalık falan dinlemezdim
başka sefere inşallah ama hafta sonu olsaydı varya hastalık falan dinlemezdim
aynen valla kimse tutamazdı
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
Herkese merhabalar, iş yoğunluğu nedeniyle bir süre topigi takip edemedim, yeniden burda aranızdayım.
YuSuF - YuZuF - YZF:wiinkk:
yok yok o kadarda kötü değil yaaa...
bu arada yuvaya bazı teslimatlar yapıldı teslim fişlerine ulaştığımda topiğe yükleyeceğim mesela bir buzdolabı , bir çamaşır makinası , bir saç kurutma elden taşınabilirleri de perşembe biz bırakacağız...
Yalnız şunu itiraf etmeliyim ki; bu sefer bütün yük EMOMEN (emrullah) kardeşimin omzuna kaldı... Sağolsun hiçte bi kere şikayet etmeden deli gibi saldırıyor bişeyler yapacağım diye... adı gibi güzel bir yüreği var .. Ona da burdan teşekkür etmek istiyorumm..
Azraille yatakta yaşlılık ağrıları çekerken değil, asfalt üzerinde alçaktan uçarken karşılaşma tercihi bizimkisi....
emrullaha gürkana destek olan herkeze ve tabiyki sana poyrazım sonsuz teşekkürler
Allah hepinizden razı olsun.......
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
funda persembe saat kac gıbı yuvaya gıdeceksınız.
yada bılen varmı
Bedenimdeki Ruhun ^3^ günlük sahibiysem istedigim gibi yaşarım.
günaydınnnnn
[/B]
Dün yuvaya bir miktarda nakit para bırakıldı... Takip edenlere bilgi olarak geçiyorum... Gene de aklında soru işareti olanlar yuvada görevli Pelin hanımla görüşebilirler... Destek veren herkese teşekkürler...
Azraille yatakta yaşlılık ağrıları çekerken değil, asfalt üzerinde alçaktan uçarken karşılaşma tercihi bizimkisi....
yarın büyük gün.. çocukları da özlemiştim, okuldan dönmüş olurlarsa birkaçını görme şansım olur ne güzelll....
Hepimize aferin
Yarın yuva dönüşü bir terslik olmazsa teslimat fişlerini yükleyeceğim..
herkeze günaydın diyelim çünkü yeni geldim güzel haberleri okuyunca biraz kendime geldim
cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın:
hoşgeldin diyelim ozaman bizde
[/B]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)