Azraille yatakta yaşlılık ağrıları çekerken değil, asfalt üzerinde alçaktan uçarken karşılaşma tercihi bizimkisi....
gelemiycem ama kalbim sizlerle
güncellll
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
[B]BMW R 1200 GS[/B]
[B]O Benim Herseyim [/B][B]Başkası yalan [/B]
Bende orada olacagım izin aldım patrondan.
Bedenimdeki Ruhun ^3^ günlük sahibiysem istedigim gibi yaşarım.
Azraille yatakta yaşlılık ağrıları çekerken değil, asfalt üzerinde alçaktan uçarken karşılaşma tercihi bizimkisi....
Yani patronla hala konuşmamıştık perşembe günü işe gitmeyecegimi ama bugun ögrendi ve beni tebrik etti bu iş içinse gidebilirsin dedi.
Yarın daha güzel haberler bekliyorum...
Bugun ögleden sonra duyuru yayınlandı pek ilgilenen olmadı ama yarın ilgileneceklerini düşünüyorum.
güncelll.......
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
Günaydın arkadaşlar ,
Ben burdayım..
günaydın
[/B]
günaydın aslında tünaydın
bende gelecektim ama sanırım grip oluyorum belirtileri öyle :S
o şekerlere bulaştırmak istemem. Eminim gidebilenler çok sevindirecek çocuklarımızı. Delipoyraz ı bi kere daha kutlarım bu güzel işe öncü oldugu için
Bende orada olacagım inşallah
Hem sizinle hemde yuvadaki şeker kardeşlerimle tanışmanın heyecanı var içimde sabırsızlanıyorum.
bende orda olmak istiyorum ama malesef aygülcüm
güncelll
[/B]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)