Acımı sizlerle paylaşmak istedim arkadaşlar...
Reklamlar
-
Reklamlar
-
başınız sağolsun kardeşim
allah sabır versin
-
Luxor, başın sağolsun
-
Allahtan rahmet dilerim kardeş Ailenizede sabır
\'\'Sadece ileri gitme riskini alanlar, ne kadar ileri gidebileceğini öğrenir\'\'
-
Akıllı efendi uslu sür motorunu ADAM desinler..
Kaskını Tak Takmayanları Uyar..!!!
http://www.setcom.com.tr
-
Başınız sağolsun kardeşim.Allah sabır ve dayanma gücü versin.
Asfalta yapışmadan motorcu olunur mu ki?
-
Başın sağolsun arkadaşım.
Hayat devam ediyor herşeye rağmen,bir de ayrılık olmasa.
-
başınız sağolsun dostum....allah babana gani gani rahmet eylesin...size de metanet versin
Yeryüzünün sonuna gittim Suların sonuna gittim Gökyüzünün sonuna gittim Dağların sonuna gittim Arkadaşım olmayan birşey bulamadım Navajo Atasözü
-
"Luxor" kardeşim başın sağolsun Allah günahlarını affetsin
AS150-T1
35 S 1973
Kaskom War Derdim Yok
-
arkadaşım basım sagolsun bende 4 yıl once kaybettim acın buyuktur babana allahtan rahmet sana ve ailene sabırlar dılıyorum..
-
ZORDUR BİLİRİM BAŞIN BAŞIN SAĞOLSUN
-
Forumdan Uzaklaştırıldı
Luxor, basın sagolsun.allah babana rahmet sıze sabır versın....
-
allah rahmet eylesin benim babam da 45 dogumlu senelerdir uzakda yasıyorum her babasını kaybeden arkadasla benimde bogazım dugumleniyor cok uzuldum gercekden
-
-
-
başın sağolsun arkadaşım, allah sabır versin...
-
-
-
başın saolsun luxor. ne mutlu sanaki sana babalığın yanında arkadaşlık yapmış birinin evladısın.motoru bile paylaşabilmeniz ne güzel bişey.vefat nedeni neydi,yani beklediğiniz bi durummuydu.insanın çekmeden,çektirmeden şu ikigünlük dünyadan ayrılması herkezede nasip olmaz.mekanı cennet olsun.tekrar başınız sağolsun
-
Birgün bu acı satırların başrolünde ben ve babam olacak diye çok koruyorum.. Ama bu hepimiz için kaçınılmaz son. Babam benim kahramanim! Bitanem. O gun geldiginde tek tesellim sanırım ilk gidenin ben olmaması olacak... onun evlat acısı çekmesi fikri dayanılmaz geliyor. O acıyı onun yerine ben yaşamaya hazırım. Allah sıralı ölüm versin... Ben birgün kavuşulacağına inananlardanım. Allah sabır versin arkadaşım.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler