başın sağolsun
toprağı bol mekanı cennet olsun
başın sağolsun
toprağı bol mekanı cennet olsun
ERASER WİLL COME BACK
Babasızlığın acısını eksikliğini çok iyi bilirim tamda babama ulaşıyorum artık d ediğim bir yaşta 15 yaşındayken kaybettim babamı...
şimdi ise ben aynıeksikliği göstermemek için evlatlarıma kendimi adadım
BAŞIN SAĞOLSUN... TEK KURU BİR CÜMLEYLE OLMAZ BİLİYORUM ... AMA
TOPRAĞI BOL RAHMETİ BOL OLSUN...
[B][COLOR="Red"]AĞIRADAM...[/COLOR][/B] [COLOR="Blue"][B]SAVAŞ BİÇER İSTANBUL A Rh (+) HONDA TRANSALP XL 650V[/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B]SAVAŞ-BARIŞ-ULAŞ KURTULUŞA KADAR SAVAŞ....[/B][/COLOR]
başın sağ olsun arkadaşım... sana bol bol sabır diliyorum.
Bilirim çok zordur... Lütfen rahmetli babanızı gözyaşlarıyla değil gülümseyerek anın çünkü o size hala gülümseyerek bakıyor... Allahın rahmeti babanızın üzerine olsun...Sabırlar dilerim..
Rüzgarı hisset...
kardeşim başın sağ olsun.ALLAH bol bol rahmet eylesin.böyle acı bir olayı bizimle paylaşman kendi açımdan çok önemli bir konu.biz gerçek dostlukları sanal ortamda da yaşayabilmeyi başaran nadir insanlarız bence.ALLAH'tan sana ve geride kalan tüm sevenlerine sabır diliyorum.inşallah böyle 11 ayın sultanı olan cehennem ateşlerinin söndürülüp şeytanların zincire vurulduğu mübarek bir ayda HAK'kın rahnetine ulaşması hayırlara vesile olur.BAŞIN SAĞ OLSUN KARDEŞİM.ALLAH'A EMANET OL.
YAŞLANARAK DEĞİL YAŞANARAK TECRÜBE KAZANILIR.ZAMAN İNSANLARI DEĞİL ARMUTLARI OLGUNLAŞTIRIR.
abı basın sağolsun allah rahmet eylesın
Başın sağ olsun dostum, Allah rahmet eylesin
Ölüm gerçek yaşama, ebediyete doğumdur. Allah böyle mübarek bir ayda, yataklara düşürmeden, yakınlarına yük olmadan, ... bana da bir ölüm nasib eder mi acaba? Aniden, Çekmeden, sessizce aradan ayrılış bana çok güzel geliyor.
Allah sabırlar versin, Allah rahmet eylesin motorcu kardeşim.
Sezai Rahmi YILDIRIM / Düzce / 1959 / T.Öğretmen
basın saolsun arkadasım cook uzuldum
başın sağ olsun allah geride kalanları sağlık versin
Allah rahmet eylesin, günahları affolsun, mekanı cennet olsun Luxor kardeşim. Sizlerin de başı sağolsun. Allah'tan hepinize sabır dilerim.
[COLOR="DarkSlateBlue"][B]34 NVT 21[/B] - DADYW DD250E-9 - Görürseniz selam verin :)[/COLOR]
Başınız sağolsun
mekanı cennet olsun
saolun arkadaşlar, evet zaman dindirecek acımı ve özlemimi arttıracak biliyorum ve babamın istediğini düşündüğüm şekilde metanetle karşılamaya çalışıyorum kendimce ama arada tutamadığım oluyor kendimi.şu an oldukça fazla sorgulamalara girdim zaten.konuyla ilgili herşeyi şu ana dek bildiğim şeyler bazında devamlı sorguluyorum.yakında araştırmaya ve daha çok bilgi edinmeye ve daha fazla sorgulamaya ve daha fazla araştırmaya çalışıcam sanırım.babam da bana bakıp gülümseyecek herhalde."bu adam bu olaylara ancak boyle bir şeyden sonra ilgi duydu, şimdi çabalasın dursun bakalım" diicek herhalde ve beni haldır huldur birşeyler öğrenmeye çalışırken seyredecek...
Seni çok seviyorum Babacığım.Sen her zaman benim kalbimde yaşayacaksın...
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)