Öncelikle nick değişikliğini bildireyim. Eski nickim cycle27 yenisi öztürk27 olmuştur.
Ali abi beni ve kardeşimide araba kadrosuna yazarsan sevinirim.
Öncelikle nick değişikliğini bildireyim. Eski nickim cycle27 yenisi öztürk27 olmuştur.
Ali abi beni ve kardeşimide araba kadrosuna yazarsan sevinirim.
İnsanlar iki şeyin kıymetini bilmezler. Sağlık ve boş vakit.
Gaziantep Mt
iftar kadirlinin neresinde olcak bilgisi olan varmı,gelenler direk oraya gitsin adres yazılmamış sadece kadirli denmiş
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
46.mesajda belirtilmiş,Sülemiş turistik tesislerinde havuz başında olacakmış
tüm arkadaşlardan özür diliyorum, büyük ihtimal gelemeyeceğim.gelsemde aklım burada kalır, hastam var.yinede son dakika kararıyla bi sürpriz olabilir, ama yazarken bile gelme fikrine içim rahat etmiyor.
AYDEMİRİM GELMEZSEM BENİ AFFEDECEĞİNİ UMUYORUM
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
bende geliyom benide ekleyin
[B]seviyk tama yorum!!!![/B] [B][COLOR="Red"]GAZİANTEP MT[/COLOR][/B]
evet beyler bugün pazar osmaniyeden geçen varmı
akburak.net
ben istbuldan kardeşim fevziyle gelecem ona göre iki kişiyiz yani bide buluşma saat kaçta olacak
akburak.net
bensiz bir organizasyon:(:( askerlikten sonra benim serefime de isterim bukadar güzel bişe banane ben saymam valla haa bu arada latif aga sana bişe demiyorum çok ayıp ettin baskada bişe demiyorum
murat gergerli urfada yaptığın herşey ve sabah uykunu bölüpte beni yolcu etmeye geldiğin için çok teşekkürler sana vaerdiğim rahatsızlıktan ötürü özür dilerim..........
ve urfadan hareket kadirliye doğru
vekadirli sülemiş turistik tesisleri iftar hazırlıkları yusuf nezretinde tüm hızıyla sürüyor işte birkaç resim
www.perkitan.com
arkadaşlar bende gelemiyorum .. ve aklım sizlerde kaldı burda yagmur başladı umarım orada bişey yoktur
BEN DEGİL,BİZ DİYE ÇIKTIK BU YOLA
İmza mı; yok anam taklit ediliyor... Parmak basıyorum artık..
ŞEYTAN TÜYÜNÜ BENDE UNUTMUŞ.
Güzel bir organizasyondu,kısa süren yağmur biraz bozdu ama,olacak o kadar
Aranıza ilk defa katıldım,herkesle tanışamadım ama güzel sıcak bir ortam vardı..Emeği geçen herkese teşekkür ederim
iyiydi,güzeldi,mükemmel geçti kısabir yağmura rağmen,antep,kadirli,kozan ve adanadan gelen mt üyeleri gönüllerince ve ailece bir iftar yaptılar,sohbet muhabbet çok güzeldi,emeği geçen ve katkısı olan herkese teşekkürlerimizi borç biliriz,allah razı olsun hepsinden........HAYALİ USTAM YOKTU AMA NEFİS TATLISI BİZİMLEYDİ...ellerin dert görmesin ustacım selamlar sana kolay gelsin ve işte resimler
www.perkitan.com
Güzel bi organizasyondu,tıka basa doydum diyebilirim,emeği geçen herkese teşekkürler,yüreğinize sağlık....
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
vallahi ne diyeyim bilemiyorum ki.. cok cok güzel eğlenmişsiniz... gelememek cok canımı sıktı. herkesin emeğine,yüreğine sağlık... iyiki varsınız....
[B][COLOR="DarkRed"]Tecrübeler en iyi öğretmenlerdir. Yalnız masrafları biraz çoktur.[/COLOR][/B] :) :)
baya hereketli bir organizasyon olmuş herkesin yüregine saglık
BEN DEGİL,BİZ DİYE ÇIKTIK BU YOLA
ben çalışyodum.. vay anasını beeeeeeeeeeeeee
zaten mersin adı da geçmiodu :O
eee ben de artık herhangi bir MT ye ait değilim, bilen bilir. o zaman ben susayım
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
güzel bir buluşma olmuş, emeği geçen tüm arkadaşlar sağolsun
benden taraf özür
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)