İZMİR AYVALIK SEFERİ ve RESİMLERİ
Reklamlar
-
Reklamlar
-
-
valla kenan biz düşünüyoruz.birde elleri görelim.
-
-
forrapım yaklaşık evet 1,5 saat sürer çünkü yolda en azından bir defa durulacaktır ama yavaş yavaş gezerekten gidip gelicez zevkli olacak bence
-
kenan abi bu hafta incir altı yapalım bu ayvalık biraz uzak ve masraflı olur bence
-
one-way erkan inciraltı gezisini düzenliyor moto gp seyredilecekmiş ctesi toplantıda alınan karar doğrultusunda iki ekip yapılabilir herkezin gönlü olur hem gp izlenir hem CePe BİRŞEY OLMAZ ctesi akşam beraberiz nasıl olsa
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
-
bencede
-
bencede çok motorize olur abiler
-
Re: İZMİR AYVALIK SEFERİ İÇİN KAYITLAR BAŞLAMIŞTIR :)))
-
sefer başladı son kayıtlar yapıldı saat 10 00 da türk petrol önünden hareketle hayırlı olması dileğiyle hareket ve sonrasında tatlı bir yolculuk ümidiyle düzeyli bir hızla ilk mola yerine varış çay ve sohbet sonrası hareketle yola devam kabamızın ağrıdığı yerde ihtiyaç molası ve varış şimdi kudurma zamanı İZMİR TAYFASI herşey serbest komutuyla ayvalıkta iz bırakılacak resimler çekilecek ve gerekli yerlere iletilecek ayvalık kork bizden İZMİR TAYFASI gümbür gümbür geliyor (tabi tire üzerinden gidilmeyecek )knn herkez yolu biliyormu diye kontrol etti
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
-
-
-
Haketen çok güzel bir geziydi. Hava harikaydı, yol çok güzeldi. Böyle bir yoldan sonra bizi bekleyen mangal keyfi ve bayanların bize şevkatle sofra hazırlama çabaları görülmeye değerdi. Gelemeyen arkadaşlar çok şey kaçırdı bence, ama umduğum fazla da gelen oldu
-
-
sn arkadaslar ayvalık ğezimiz inanın cok iyi e ğecti donuste benim arac ın bujisi malum temiz saf benzinden dolayı kurum ve pislik yapısmasından dolayı atesleme ğorevine ara verince sakran cıkısında zorunlu bir tamir molası vermek zorunda kaldık cenğiz abinin tamir ğayretlerine eğeknn costantin sacit oneway eğelim arkadaslarımın t amir takımı ve en onemlisi moral desteklerine buradan cok tesekkur ediyorum.
ayrıca uzun yol yapacak arkadaslar yanlarında 2 buji debriyaj teli ğerekli tamir takımı bir el feneri ve yedek pil farlar icin anpul bulundursunlar tavsiye ederim
-
-
ya ne dyorsun kenan, rodajı tamamlamamış bir scooterın izmirden ayvalığa diğer normal motosikletlerle aynı ritimde gitmesi bile büyük bişey bence bundan sonra artık hiçbir yol büyümez gözümde
-
Arkadaşlar;
Ayvalığa gelen gelemeyen herkese teşekkür ederim.Herşey çok güzel çok özel,ve çok matraktı...Havanın güzel oluşu,mangalın tadı,muhabbetin koyusu saatler su gibi akıp geçti ve ben hiçbirinize doyamadım.Daha uzun soluklu buluşmalarda sıcak çay, alevli mangal başlarında buluşmayı tatlı sohbetleri daha sık tekrarlamak dileğiyle..Hepinize teşekkür ederim.İyiki varsınız
Aşkım:Herşey için teşekkür ederim.Burdan daha fazla yazamayacağım ama iyiki varsın iyiki benimlesin
Not:Fotoğrafları merakla bekliyoruz.
-
Evsahipliği yaptığın için biz de teşekkür ederiz Constantine Herşey çok iyiydi
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler