ben mangal başında ter dökeyim millet kawasaki ninja ların üzerinde poz versin ohhhh valla yakaladım resimlerle belgelerle sunacağım birazdan kankam da beni ninja ya sattı
bir gezi bu kadar mı güzel anlatılır ya. Bu resimleri çeken ve ekleyen herkesin eline sağlık
eyvallah erkancımmm devamı geliyo bekleyin çok var resim napiim
resimlere konu olan kawasaki zx 1000 r bu arkadaşımızın sitede emre kardeşimin komşusu izmirde oturuyo kendisi herkes ninjaya yani motoruna saldırınca resim çekilmek isteyince canını seven kaçsın dercesine ulem yamyamların arasında kaldık deyip motoru kaçırırken görüyorsunuz
eli işte gözü oynaşta emreye bakın hele ebruya sarılmış ama ohoooo adamın aklı başka yerde ninjayla bağdat caddesinde hayal ediyo kendini şimdi tek teker emre
benim arka bahçedeki hallerim biz çalışalım didinelim mangal başında millet ön tarafta ninja derdinde ne anlıyolar motorsikletten bilmem hiç sevmem şahsen ben hele racıng olayını hiiiççç sevmem
emreciim deplasman takımı havasında yasık çocuğa yaw nasılda çalıştırıyo ebru..... yasık değilmi kısım kankama
yorumsuz........
bedri ve sacit bahçenin doğanın ve temiz havanın tadını çıkarıyor.... yanlız sacitin hareketleri biraz kuşku uyandırıyor bizde.... emre benim büyük büyük büyük babam bu bahçenin denize doğru olan kısmına 40 adım sonra hazine gömmüş diye bir hikaye anlatmıştı saciti adımlarını sayarken görüyosunuz benden kaçmaz kanka şşşşttt bak bulursan kırıiırız
kawasaki ve de sahibi bir süre sonra aramızdan ayrılınca yine benim motora kaldılar ehehehehe
ekibe bak beeeee
çocuğum in o motorun üstünden BMW F650 alıcaz sana tamam ağlama
bedrinin albüm baya sağlam oldu valla bu gezi en çok ona yaradı kızları bu resimlerle tavlayacak heralde ehhhh yardımcı olayım bariii tüm motosiklet.net sitesi bayanları bedriye bakın hele
bedri ve yamaha virago 535
yaw ne çabuk akşam oldu
yola çıkma vakti
bazıları beleşe mi konmuş ne
BUNLARDA SACİT ARKADAŞIMIZDAN BANA ULAŞAN RESİMLER
BU RESİMLER SACİT VE MOTORU BENİM İLİŞKİMİ BALTAMALAMADAN COSTANTİMİ BAŞTAN ÇIKARMADAN ÖNCE ÇEKİLDİ AHH SACİT AHHH YAKTIN BİZİ
BUDA ATAKAN GÜLGÜN VE SACİTİN OĞULLARI YANİ KÜÇÜK SACİT
BABASINA BEN PEK BENZETEMEDİM AMA UMARIM HUYLARIDA BABASINA ÇEKMEZ GÜZELLER GÜZELİ GÜLGÜNE YANİ ANNESİNE BENZER YOKSA MAZALLAH YANDIK
valla gülgüne göre huyları aynı ben.
valla pes ne deyim başka topiğimiz resim albümü gibi oldu ömür boyu unutulmaz artık bu anılar
kenan abi benim resimleri çok bol koyduğun için çok teşekkürler ama ben kız düşkünü bir insan değilim daha çok her çeşit motor a binme hastasıyım o yüzden bütün motosikletlere bindim eh yakışmıyoda değil yani napayım bu benim suçum değilki allah vergisi bişey hadi iftar yemeğinde görüşürüz herkes k.i.b sın
ulem espiri yaptık sana kızlar sana feda olsun tüm motorlarda koçum koç yumurtam benim iftarda görüşelim bakalım bu arada sana motor buldum bulursan haber ver demiştin ahanda veriyorum beni bu yazıyı okudunmu ara hesaplı ve top gibi motor buldum valla kaçırma
ikinci ayvalık gezisi için kayıtlar başlasınmıııııı?????????? bayramda ne dersiniz 3. günü gidiş 4. gün akşamı dönüş
kankam sen git ayvalığa biz kuşadasına gidiyoruz GEZGİN İZMİR TAYFASI olarak çadır mangal şişe muhabbeti yapacağız (kankam aç artık yeni topic kuşadası bizi bekler ) ijelim güjellejelim ada bu mevsim çok güzeldir belki adalı dostlar bize katılır belki istanbuldan dostlar gelir
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
guzel bi geziyee benziyooo..burcu biraz anlattı ama orda olmak vardııı...askerişz die kimse gormuyoo bizi yaaa...
No FeaR NeveR
ah onurum seni görmez olurmuyuz ya hiç sen burda olsan neler yapardık ortalığı birlikte dağıtırdık ssen sivilken görüşelim biz
PAMUKTAN PRENSES Mİ OLUR??? PRENSES DEDİĞİN TAŞ GİBİ OLUR
harika bir gezi yapmışsınız pankartlar mankartlar falan orada olmak vardı.
hala bir organizasyona katılıp da tayfayla tanışamadık ama ilk fırsatta motorsuz da olsa katılıp tanışırız umarım. (malum havalar soğuyor üzülerek de olsa motoru işyerimin garajına alacağım yavaş yavaş) bu arada yaz için de izmir tayfası yazılı t-shirt yaptımak geldi aklıma. baya bi kişi var anladığım kadarıyla altından kalkarız...
tekrar söylüyorum, GEZİ SÜPERMİŞ!!!...
-o-o-o-Altissima quaeque flumina minimo sono labi-o-o-o-
------------------
35 AT 1180 B rh(+)
harika bir gezi yapmışsınız pankartlar mankartlar falan orada olmak vardı.
hala bir organizasyona katılıp da tayfayla tanışamadık ama ilk fırsatta motorsuz da olsa katılıp tanışırız umarım. (malum havalar soğuyor üzülerek de olsa motoru işyerimin garajına alacağım yavaş yavaş) bu arada yaz için de izmir tayfası yazılı t-shirt yaptımak geldi aklıma. baya bi kişi var anladığım kadarıyla altından kalkarız...
tekrar söylüyorum, GEZİ SÜPERMİŞ!!!...
evet harika bi geziydi.umarım sende bizim organizasyonlarda yerini alırsın en kısa zamanda senide bekiyoruz dostum
kaskkafa........ dostum havanın soğuk olması problem teşkil etmiyo bizler için çünkü gurup içerisinde ehehehehe sen su motorcusumusun oğlum gibilerinden madara olma durumlarına düşmeyi göze alamıyo kimse bizde böle dostum biz beraber olduğumuz sürece soğuk moğuk işlemiyo bizim sıcaklığımız içimizi ısıtmaya yetiyo
warya siz çok kötüsünüz özellike de egeknn sen neyse size ii eğlenceler dilmekten başka şnsım yok size ii eğlenceler benim yerimede eğlenin bari
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)