viragodan sonraki ses egelimin ellemeyin ona ileride neler yapacak o askerlik bitsin hele
viragodan sonraki ses egelimin ellemeyin ona ileride neler yapacak o askerlik bitsin hele
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
Abicim ne gzl aliağadan geçiomuşunuz bende izmirdeki toplantılara gelemiyorum hiç yoksa aliağada bi durun bi çay ısmarlıyım hem tanışalım dicektim size ama tam ters vakit işte benim izmire gittiğim gün siz aliağaya geliyonuz
Neyse ben yine size el sallıyım :hello2:
işalla bu güzel geziler devam ederde bende bigün yanınıza katılabilirim..
çok yakında bir ayvalık daha olacak sanıyorum tadı damağımızda kaldı sen bizi izlemeye devam et geçerken takılırsın çay sözünü unutma aliağa ilk mola yerimiz zaten
CENGOMOTO
evet ayvalık gezisinin tadı damağımızda kaldı, yakında tekrarlarız herhalde
anlaşalım dönüşte motorla dönecen
kenan abi kendine güveniyosan sen benim motorla ben de senin motorla gitcem bakalım ne kadar motorcuyuz unutma eskisi olmayanın yenisi olmazmış ben 140 km yol yaptım bir de sen dene bakalım sigortasız vizesiz
Ege Tayfasıı;
Bayrama bi harekat daha düzenlemek istiyoruz ayvalığa bilginiz olsun şimdiden...Operasyonlarım sürecek Bu arada şu resimleri bekliyoruz haydiyin çakın siteye.Sacit mail adreslerimi göndericem kaybetmeyelim birbirimizi
kenan abi böyle diyeceğini biliyordum bu arada emre abi böyle bir gezi mükemmel olur.
ooo bunlar neki daha ne resimler var ama inşallah buraya girer artık
arkadaşlar 2gündür siteye giremiyordum.bu arada ebru ve emreye misafir perverlikleri için tşk ler.ebru ben enyakın zamanda istanbul a emreyi motorumla ziyaretegidecem haberin olsun
gerçekten çok güzel bir geziydi.tam bir motor arkadaşlığı mükkemeldi..
bayramda ayvalık gezisi olursa uyarım. zaten bayram tantanasından kaçmak amacındayım
sacit, bensiz ayvalık gezisine katılmışsın hiç gözümden kaçmadı haberin olaaaaalancelot35 adlı üyeden alıntı
ben koskoca 100 beygirlik makineyle katıldım bir resmi bile yok hele üstünde keeway le resim çekilseydi benim acı makine havasından geçilmezdi benim canavar hepinizi sırtında taşır isteyen gelsin
CENGOMOTO
[quote="lancelot35"]arkadaşlar 2gündür siteye giremiyordum.bu arada ebru ve emreye misafir perverlikleri için tşk ler.ebru ben enyakın zamanda istanbul a emreyi motorumla ziyaretegidecem haberin olsun
gerçekten çok güzel bir geziydi.tam bir motor arkadaşlığı mükkemeldi..[/quote
ayvayıkta elimizdenden gelenin en iyisi yapmaya çalıştık umarım herkez memnun kalmıştır bir kusurumuz oldu ise affola
ya sacit arkadaşım uzak durya istanbuldanda emremdende uzak dur bitirdin yaktın bizi arkadaşım yaaa
motorun ayrı sen ayrı emrenin dilinden düşmediniz
yok arkadaşım emre taşındı istanbuldan bir daha izmirede gelmeyecek o şimdi papuayeniginede telefonu ve adreside yok kayboldu emre bulunamıyor anlaştıkmı yok işte yok
EgeKnn nın mesajıdır
Evet arkadaşlar mükemmel bir geziydi herkesin tadı damağında kaldı emre ve ebruya çok teşekkürler ve tabiii katılan yoldaş olan gurubun demirbaş larına da çok çok teşekkürler hadi bakalım beklediğiniz resimler benden size......... kankamın makinesinden
ilk toplanma yerimiz soğukkuyu mevkii türk petrol önü herkesin gözünde bir mahmurluk çay olsada içsek bakışları ve hemen kendimizi yan taraftaki cafeye atıyoruz 2 dk. da masa attık dışarı organize bir ekibiz vesselam
biraz büyük olmuş resim ama idare edin arkadaşlar
çaylar içildikten sonra yola çıkma vaktidir artık deyip at şey pardon araç bin komutuyla hazırlığa başladık
şu ayakta duran robokop kılıklı uzun montlu küsel bayan benim artçı
sacit kardeşim 2 numaralı bakışını yapmış ehe heeheheeeheh tamam kanka yamaha viragon var napalım cengiziminde olacak bi gün
bu kardeşimi biliyosunuz zaten kendisi tanınmış bir simadır ünlü şöhretli kızların yeni sevgilisi
sonunda yola çıktık
ekibin can simidi güvenlik aracı çekici kurtarıcı kısaca apv41 ve egelimin devriye aracı dönüşte bazılarının işine yaradı
ilk mola yerimiz olan aliağa ilçesine vardık nerede duralım diye ufak bir fikir alışverişinden sonra bir dinlenme tesisine dalıveriyoruz
malesef bekçi köpeği nden yana şanssız bir gurubuz tam hah işte aradığımız bekçi köpeğini bulduk budur abi artık motorlarımız güvende demiştik ama resimdende anlaşılacağı gibi bu köpek fazlasıyla uysal tesisi götürseler abiler yardım edeyimmi diyecek
çay zamanı tavşan kanı çayları söledik beklerken bir taraftan kankam cengiz de yengeye hesap veriyor tamam hayatım yoldayız hayatım tabi hayatım bakmayın böle durduğuna çok kazak maço bir erkektir hee
tekrar yola koyulduk.......... resimlerin devamını yarın sabah ekliyecem arkadaşlar içiniz rahat olsun
erkan keaway süper sport 1100 ile otobüse sağdan sol çekerek yolculuğumuzun en actıon lu anlarını yaşatıyor bize
çok fazla resim var arkadaşlar hepsi birbirinden güzel onlarıda yarın sabah atıcam sayfaya ben yatıyom artık
evet resimlerin devamı.........
evet sevgili kankam emrenin yazlığına dönüş yapmamız gereken altın ova sapağına geldiğimiz de 2 kişi nin yokluğu dikkatimi çekmişti biri arkadaşlar ben 80.km hız sınırını aşmayacağım diyen piyade ( tarık ) ve ona ayak uydurarak peşinden takılıp giden Lancelot35 ( sacit ) kardeşlerim hızlarını alamayıp altınova sapağı mapağı dinlemeden ayvalık merkeze doğru ilerlemeye devam ettiler allahtan sacit ona uymuş valla yoksa toplayamazdık tarığı oralardan sacit kardeşimle ufak bir telefon irtibatı ile durumu bildirdik ve kap gel tarığı dedik olay mahalinin fotoları.........
reklamın kötüsü olmaz demişler işte benim canavar bu da
ekip arabası olay yerinde olay yeri inceleme ekibi mübarek
bedri bu fırsatları hiç kaçırırmı hemen motor üzerinde poz işine dalmış
işte olayın kahramanları da geldi bravo sacit tarığı yunan adalarına allah allah sesleriyle çıkartma yapacakken yakasından tuttuğu gibi alıp getirmiş motorize ekip şefimiz Lancelot35
arkadaşlar bir zamanlar film ve hikayelere konu olan manisa tarzanı ayvalıkta görüldü damlarda ve çatılarda gezinen milletin dıjıturk ve türk sat uydu alıcılarını bozan interpol ve FBI tarafından aranan kaçak ayvalıkta objektiflerimize böle yakalandı
ALLAH MUHAFAZA..... emrecim benim...
evet sonunda ayvalık altınova dayız site girişinde motosiklet.net izmir tayfası pankartı ile görüntülerimiz..
resim faslından sonra yol yorgunluğunu atmak üzere içeri geçiyoruz aman allahım çay hazır artçıların artçısı kankam dostum kısacası en değer verdiğim kişilerden biri egenin en güsel kızı costantine emre kardeşimin gülü ebrucum ( stella ) çay hazırlamış bize tavşan kanı hemide... bu iltifatlar 1 hafta götürür onu
bisküvi ve çay keyfinden sonra yok arkadaşlar bizi böle kandıramazsınız hani mangal hani mangal diye ifadeli bakışların üzerine işe koyulmaya başladım ekibin mangalcısı kebapçısı ilan edildiğim için iş bana kaldı yine
mangalın gecikeceğini düşünen tayfa elemanları bahçedeki güvercin heykelciklerini yemek üzereler bakmayın böle şirin gözüktüklerine
neyse mangal yanıyo artık
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)