sacit yaza bir ufak makina alalım oğlana takılsın bize emrede bebek arabasını yanlara bağlar aile saadeti yaparız
sacit yaza bir ufak makina alalım oğlana takılsın bize emrede bebek arabasını yanlara bağlar aile saadeti yaparız
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
eee naparsı önce motor kardeşliği dönmek yok bu yoldan.
haketen ya bu motor kardeşliği eşi pek görülmeyen çıkarsız sağlam bir kardeşlikmiş. bizim gezilerde buna örnekler bol bol raslanıyor ne güzel
hele bir resimler basılsın bak yer yerinden nasıl oynayacak
CENGOMOTO
lancelot35 adlı üyeden alıntı
sacit senin alacağın olsun emreyide kendine benzetmekte kararlısısın
gülgün duy sesimi yetiş arkadaşım yetiş senin bu kocan benim ilişkimin kökünü kurutma yolunda ilerliyor
APV41 adlı üyeden alıntı
bana acıyan yok tabi peki ya ben hangi biriyle başa çıkacağım küçük emreye mi bakacağım büyük emreye mi
stella sen emre abi ye bir tane 600 cc lik bir yamaha virago doğurursan emre abi'nin hiç bir derdi kalmız motorun sesiyle karı doyuyor zaten insanın küçük emre yede muhakkak bir tane büyük emre lazım çünkü emre abi ye bakılcak olursa küçük emre de aynısı olcak gibi o yüzden onunla ancak emre abi başa çıkabilir
kenan noldu hafıza kartını vb. getiriyordun hani?
bir motor doğurmadığım kaldıydı onuda hallettikmi tamamdır zaten ama bunlar hep sacitin ve onun motoru yüzünden oldu emreyide yoldan çıkardı emre şu an istanbulda dün gece yolcu ettim ama hala viragoyu sayıklıyordu en son sözlerindeegelim adlı üyeden alıntı
büyük emre küçük emreye bakarda onlara kim bakacak egelim sen onu söyle bana
bir motor doğurmadığım kaldıydı onuda hallettikmi tamamdır zaten ama bunlar hep sacitin ve onun motoru yüzünden oldu emreyide yoldan çıkardı emre şu an istanbulda dün gece yolcu ettim ama hala viragoyu sayıklıyordu en son sözlerinde
büyük emre küçük emreye bakarda onlara kim bakacak egelim sen onu söyle bana
neyse ebru ben izmirde olduğum sürece ben sana elimden geldiğince yardım ederim merak etme
burcucum çok teşekkür ederim kesinlikle desteğe ihtiyacım olacak şebnemi gülgünü de tamamladıkmı tabi birde sacitin motoru ve saciti emreden uzak tuttukmu şimdilik idare ederizkarakiz adlı üyeden alıntı
idare ederiz canım problem diil hiç olmadı sacitin motoru sattırırız olur biter
şşşşşşttttt ellemeyin sacitimi kankamı artı motorunu valla hatunlar bir olmuş sacit kardeşim burdayım yanındayım merak etme
kenannnnnnnnnnn abiiiiiiiiii resimler noldu gözümüz yollarda kaldı yav hadi artık sabredemiyoz
Bende buralardayım gözükmüyoz diye beni unutmayın takipteyim...
bütün ekibe virago alalım olsun bitsin ne olacak ya İZMİR TAYFASI mutlu olsun (hanımları üzmeyin birdaha geziyi zor görürsünüz ) tek göreceğiniz makine çamaşır yada bulaşık olur
CENGOMOTO
abi iyi fikir benim aprillia ya bulaşık makinesi motor u taksak gezilerde sizin arkanıza yapışabilirmi acaba denemek lazım ama şuda bir gerçekki bulaşık makinası bile normalde benim motosikletden daha hızlı gider herlde
egelim sabırlı ol o büyüyünce dukati olacak şimdi amcalarına eksozunu gösteriyor daha bak büyüsün neler yapacak ne canlar yakacak aksesuarlar peşinden koşacak onun (SABIR )
CENGOMOTO
benim evde eski bir traş makinesi var braun un onun motoru takalım valla daha hızlı gider
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)