guncelllll.....
guncelllll.....
Kurtlar Sofrasında Çakallara Yer Yok!!!
C'est moi!!!Je suis seul loup!!!
www.salihkalic.spaces.live.com
guncel guncel ...
tabiki orada olacağız.
[B][COLOR="Red"]...::: TacoTR :::...[/COLOR][/B]
[B]Dikkat Bu Motosiklette CANLI var![/B]
Edirnekapı'daki tören erken saatte olduğundan dolayı aşağıdaki gibi bir güzergah öneriyorum
Caddebostan migros otoparkı buluşma -->
Suadiye otoparkın ordan Bağdat Caddesine çıkılacak -->
Kadıköy -->
Moda -->
Sahil Yolu -->
Caddebostan Migros Otopark
[B][COLOR="Red"]...::: TacoTR :::...[/COLOR][/B]
[B]Dikkat Bu Motosiklette CANLI var![/B]
karşıyı unuttun?
bu arada günaydın
MURAT KARDEŞLERİMİZİ UNUTMAYACAĞIZ....
niye ne oldu
plan iptal mi yani?
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
gelmeyi çok isterdim arkadaşlar ama malum çalışan biri olarak mesaim dewam edio o saatte !!!
oooooooooooo oooooo arkadslar bıraktıgım gibi devam edio burası nerde avrupa yakasının karsılması? neyse bulusmaya yarım saat kaldı bn birazdan cıkıyorum sehitlikte bulusruz....
aloo millet saat 16:00 ve ben şehitlikten şimdi daha yeni geldim 14 ten 15:45 e kadar oradaydık BİRKAN kardeşimizle!!! sizin başınıza kötü bişey gelmedi inşallah...
ŞEHİTLERİMİZ ÖLMEYECEK BU VATAN BÖLÜNMEYECEK...
evet kimse yoktu yavuzhan abi ve benden başka herşey için sağol yavuzhan abiii
Milli mücadelelere şahsî hırs değil, milli ideal, milli onur sebep olmuştur.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
evet gelmeyen arkadaşlardan hala ses yok online da değiller bi haber alsak iyi olur başlarına kötü bişey gelmesinde allah korusun
Milli mücadelelere şahsî hırs değil, milli ideal, milli onur sebep olmuştur.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
arkadaşlar5 ikinizdende çooookkk çooookkk özür diliyorum bazı arkadaşlarımız geç geldiği ve köprü trafiğinin yoğunluğundan dolayı bir türlü karşıya geçemedik ikinizdende ayrı ayrı özür dilerim.....
butarafdaki toplanma güzeldi ama sizlerede resimleri atmayı becerirsem atıcam...
karşıya tekrar özür dilerim
MURAT KARDEŞLERİMİZİ UNUTMAYACAĞIZ....
Arkadaslar yogun trafıkten dolayı ne yazıkkı saat 14 kadar kopruye gıremedık bıle mecburıyetten ve karsı tarafta yolların kapalı oldugu ıcın trafıgın akmadıgı duyumunu alınca anadolu yakasında katılan arkadaslarla kortej olusturup suruş yapmak mecburıyetınde kaldık.Sızlerı beklettıgımız ıcın cok ozur dılerız ama ınanın bızım elımızde olan bır nedenden kaynaklanmadı...
Fotolar aksama yayınlanacak...
6:30 gıbı caddedeyım...
bn de hastanede hastayı bırakıp gelmiştim neyse hayırlısı olsun bakalım,canınız saolsun biz temsili duamızı ettik artık birkan kardesimle, hadi siz trafikte kalmıssınız avrupa yakasından gelecegim diyenler ne alemde? neyse uzatmaya gerek yok hepinize ii geceler
ayrıca bundan sonra yapacagımız etkinliklerde telefon numaralarını özelden yollayalım beklemek kötü oluyo
ŞEHİTLERİMİZ ÖLMEYECEK BU VATAN BÖLÜNMEYECEK...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)