ellerine sağlık salih abicim ...
ellerine sağlık salih abicim ...
amacım polimik yaratmak yada ortamı germek değil.. hatta topik açıldığından beri gelemesem de kendimce bişeyler yapma gayreti içindeyim... Gene de umarım katılımın güzel olduğu bir ziyaret yaşarsınız...
Azraille yatakta yaşlılık ağrıları çekerken değil, asfalt üzerinde alçaktan uçarken karşılaşma tercihi bizimkisi....
Amacının kotu olmadıgını bılıyorum bende tartısmak ıcın yazmadım zaten sadece nedenlerı belırttım acıldıgından berı guncel kalması ıcın ve katılım olması ıcın yaptıklarının farkındayım tesekkur edıyorum ama ne yazıkkı bu durum ne kadar oyle degıl desemde kanıma dokunuyor.Burası boyle umarsamazlık ıcındeyken ulkemı dusunmek bıle acı verıyor...
Kurtlar Sofrasında Çakallara Yer Yok!!!
C'est moi!!!Je suis seul loup!!!
www.salihkalic.spaces.live.com
valla arkadaşlar bu durumda hırtlık bende ama bende zamanında fark etmedim böyle bir etkinlik olduğunu fark etseydim 3-5 gün kala değil daha erken açardım bu topiği ama malesef bende geç haberdar oldum...
bu arada benimde yarın işlerim var ama 2 saat ayıracak kadar vakit bulmak için baya debeleştim ve yarın 2 saat içinde olsa ordayım
MURAT KARDEŞLERİMİZİ UNUTMAYACAĞIZ....
mıllet katılım bu kadarmı böyle bir güneee?????????????:?:??:?::?:?:?:?
GüNCeLLLLLLLL
BMW F650,,,KTM EXC 400,,,CRF 250X.....msx 125
''Gürcan Moto Garaj''
0 535 939 20 86
arkadaşlar çok güzel ve onurlu bir işin altına imzanızı atmışsınız hepinizden allah razı olsun.
aranızda olmayı çok isterdim ama ailevi sebeplerde ötürü aranızda olamayacam çok üzgünüm
umarım beni bağışlarsınız tekerleriniz düz bassın.
...kağıttan gemilerle okyanusları geçemezssin...
Drift Religion
biliyorum abi
inşallah abi kazasız belasız
arkadaslar hepinizi saygıyla selamlayarak baslıyorum mesajıma, yarın ki ziyaretimize saat 14 olarak karar verildiyse bizde seve seve göğsümüzü gere gere bizim için kanlarını canlarını feda etmiş ŞEHİTLERİMİZE bir avuç dua için orada olacagız. ancak bnm şöyle bir mazuratım var yarın sabah 10:30 gibi bi ameliyata girmem lazım ama elimden gelen herseyi yapacagım olabildikce elimi hızlı tutarak sizlerle olacagım inşallah. ancak arkadaslar avrupa yakasında toplanacagımız yere kesin bir karar verin hala avrupa yakasından gelenler nerede bulusacak karsıdan gelen kardeslerimizi nerede karsılayacak karar veremedik!!! bn şimdi cıkmak zorundayım ancak sabah ameliyattan önce ve sonra sürekli takipte olacagım...
saygıyla kalın...
ŞEHİTLERİMİZ ÖLMEYECEK BU VATAN BÖLÜNMEYECEK...
çok geçmiş olsun.... koskoca MT ye bişeyler oldu bugün zaten.
aman hocam pardon yalnız acele ediyim derken hastayı telef etmeyin Allah korusun hastayada geçmiş olsun bu arada saygılar...
doktorum civanım aman hastayı sağlama al öyle gel bu arada avrupa yakası toplantısı karara varamadı her5alde yer olarak en kötü ihtimalle şehitlik girişinde buluşuruz bi yer ayarlayamazsanız şehitlik girişinde olabilirsin
arkadaşlar herkeze iyi geceler yarın görüşmek üzere sabah tekrar bakıcam topiğe inşallah katılım dahada artar ve avrupa yakası buluşma noktası bulmuş olur
güncellll arkadaslar yeni oturabildim bilgisaya r basına konuyu güncelleyip cıkacagım sabaha cavap yazarım artık hadin AEO
ŞEHİTLERİMİZ ÖLMEYECEK BU VATAN BÖLÜNMEYECEK...
büyük bir ihtimalle bende aranızda olacagım artı 1 var hemde
DRİFT RELİGİON
4 teker benenimi, 2 teker ruhumu taşır
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)