Orada olma imkanim neredeyse hic yoksa da dualarim, inancım vatanıma ve ugruna hayatını hice sayan saygı deger sehitlerimize olan sevgimle can-ı gonulden ben de sizinleyim ardakaslar.
Orada olma imkanim neredeyse hic yoksa da dualarim, inancım vatanıma ve ugruna hayatını hice sayan saygı deger sehitlerimize olan sevgimle can-ı gonulden ben de sizinleyim ardakaslar.
::ressam::
çalışıyorum ve izin vermezler o yüzden gelemem
dualarımızla yanınızda olacagız. Böylesine anlamlı bir iş yapmayı düşünenleri canı gönülden tebrik ediyorum
arkadaslar katılım nıye bu kadar az anlayamıyorum boyle bır gunde yapacak daha onemlı bır ıs olmamalı bence 29 ekımı hatırlayın ne kadar coskulu bır gundu.hadı bıraz daha gayret sadece 2 saat....
avrupa yakasının toplaşma yerini,
dolma bahçe olarak değiştirdsek,
hem gezmeye çıkmış olan motorize dostlarımızda katılır beklenırken aramıza,
hemde yolu bılmeyen ''belkı sızlerı bulamam ben gelmeyeyım''dıye düşünen dostlarımızda,
yer bellı dıye gelırler...
tabii karar sizlerin...
arkadaşlar gercektende,
boyle önemlı bır günde ne kadar kalabalık olunursa o kadar dikkat çekeriz,
ve halkımıza'' BİZ MOTORCULARI FARK EDİN'' sizlerden daha önem veriyoruz şehitlerimize diye vurgulanış oluruzz.,
Kanımca...
bende eyüp köprüsü üzerinden katılırım aranıza...
veya şehitlikte...
BMW F650,,,KTM EXC 400,,,CRF 250X.....msx 125
''Gürcan Moto Garaj''
0 535 939 20 86
arkadaslar şimdi şehitlikten geliyorum güvenlik amiri Said Albayrak beyle görüştüm tören 14 te degil sabah 10 da imiş yıllardır hep bu saatte yapılıomus sadece gecen yıl ufak bi aksaklık olus saat 11 de baslamıslar yaklasık bir saat sürüyomus. ayrıca kalabalık olursa güvenlik nedeniyle polisin almama ihtimali varmıs ama malesef fazla kalabalık görünmüyoruz velevki kalabalık olursak saat 9 dan önce vatan caddesindeki mezarlıklar müdürlüğünden izin almamız gerekiyormuş. gel gelelim sonuca saat 10 daki törene kimler nereden nasıl geleceklerini bildirebilir veyahut topicte acıldıgı gibi saat 14 te orda oluruz hem kalabalık olmaz hemde izin falan gerekmez kendimiz Yasin okuruz sonra isteklere göre takılırız...
saygıyla kalın
güncellll.....
ŞEHİTLERİMİZ ÖLMEYECEK BU VATAN BÖLÜNMEYECEK...
MURAT KARDEŞLERİMİZİ UNUTMAYACAĞIZ....
topiği kaçıranlar göremeyenler için... güncel...
Azraille yatakta yaşlılık ağrıları çekerken değil, asfalt üzerinde alçaktan uçarken karşılaşma tercihi bizimkisi....
arkadaşlar okumayan veya görmeyenler için
gülcelleme
Arkadaslar gereklı ızınlerı zamanında alamadıgımız ıcın zaten saat 14:00 yapılacak olan toren yada toplanma adı ne olursa olsun katılacagız.Bızım toplantımız resmı toren saatınde olmayacak ılk yazdıgım lınktede bunun resmı degıl bıreysel oldugunu belırtmıstım.Gunun onemınden dolayı bazı resmı ıslemlerle ızın almak gerekıyor ama malesef zaman el vermedıgı ıcın gereklı ızınlerı tamamlayamadık o yuzden ogleden sonra bıreysel olarak oraya gıdıp saygı durusunda bulunup şehitlerimizin ruhlarına dualarımızı okuyup donecegız...
Kurtlar Sofrasında Çakallara Yer Yok!!!
C'est moi!!!Je suis seul loup!!!
www.salihkalic.spaces.live.com
o yüzden katılımlar iptal olmadan devam edicek
öncelikle böyle bir düşüncenin ve bu tip etkinliklerin sahibi siz dostlarıma merhaba diyor ve sözü fazla uzatmadan ...
onlarki bizler için toprağı ve hürriyetleri için canlarını veren kardeşlerimiz mehmetçiklerimiz buradan kalkıpta onlara bir dua okumaya giden dostlarımın yanında inşallah ben ve murat kardeşim de olacaktır teş...
herkeze iyi geceler....
Inanin o saatte calisiyorum, ozel sektorde de laf anlatamazsiniz, aksama dogru olmus olsa idi katilirdim. Ruhlari sadolsun.
Kimse emin degil ki şafaktan tekrar,
İste gelsin gül renkli şaraptan tekrar,
Sen altınmısın hey! aptal herif, Gömüpte çıkarsınlar topraktan tekrar.Ömer Hayyam
Kimseye gel yada gelme diyemeyiz ama MT gibi 56000 uyesi olan bir motosıklet klupte İstanbuldan en az 10000 kişi vardır.Gezmeye,kahvaltıya gidecek olsak burası gelenlerden gecilmezdi ama sosyal bir etkinlik yapmak istenildiginde kişilerin duyarsızlıgı inanın cok üzücü oluyor.Üstelik boyle onemli bir gunde aziz şehitlerimize ayıracagımız (müsait olanlar icin soyluyorum) 1 saatimizin olmaması ne kadarda acı...
Sonra bu devlet bu millet nereye gidiyor bizleri niye kötu yonetıyorlar bu adamların ne işi var mecliste diyoruz.Avusturya ve yeni zelandalılar bir saat güneşin doguşundan once atalarını anmak icin kilometrelerce yoldan coluk cocuk binlerce dolar odeyerek geliyor biz 15 dk. otemizdeki şehitlige gitmek için sıcak koltugumuzdan kalkamıyoruz ya utanç verici birsey...
Kimse yazdıklarıma ALINTI yapıp cevap vermesin LUTFEN ben kimseyi kınamak için yazmadım bunları sadece sayfayı actıgımda bişeyler yazmak istedim ve bunlar ellerımden klavyeye dokuldu...
eyvallah kardeşim o halde ellerine sağlık
güncel
aslında madem böyle bir organizasyon fikri vardı keşke daha önceden topik açılsaydı... sanırım benim gibi bir çok kişi özellikle haftasonu programını önceden yapıyor. Bu ziyareti gerçekleştiren arkadaşlar haklı olarak katılımın az olmasına kızıyorlar ama en basitinden ben asla anlık kararlar alamam mutlaka 1 hafta öncesinden programlamam gerekiyor bazı özel sebeplerden...
Arkadaşın biri kahvaltı olsa daha çok kişi gelirdi diyerek bi laf atmış ama onu kızgınlığına veriyorum.. O topik nerdeyse 11 günlük dikkatini çekerim.. Ayrıca bakalım kaç kişi gelecek o kahvaltıya da. Eski tecrübelerimden biliyorum ki geliyorum un % 80 ni gelmez :(
Azraille yatakta yaşlılık ağrıları çekerken değil, asfalt üzerinde alçaktan uçarken karşılaşma tercihi bizimkisi....
abicim adam zaten oraya yazmış bunu alıntı yapıp cevap yazmayın sadece içimden geçenleri yazdım diye kimseye laf atmıyo kimsenin üzerine alınmasına gerek yok bende kahvaltıya katılıcaktım ama o tarihte daha önemli bir işim çıktığı için gelemiyorum o kadar bu duyum daha önceden olsaydı zaten yumurtanın sonu beklenmezdi ama napalım ancak haberdar olduk
valla herhangi bir alıntı yapmadım gördüğün gibi yazımda , ortadan yazdım.. herkes gibi... Lafımda yalnız_kurt a değildi...
gene de keşke daha önceden topik açma şansınız olsaydı diye düşünüyorum..
Bu topıcın gec acılması buradakı duyarsızlıktan olan bir durum dıger motosıklet sıtelerınde yaklasık bir aydır olan bır topıc ayrıca boyle bır organızasyonu sıtelere kullanıcılar deılde admın ve medaratorlerın onderlıgınde acılması daha uygun olan bırseydır.Ben kahvaltıya gıdılıyor demedım gezmek yada kahvaltı olsa katılım cok olurdu dedım senın bahsettıgın sanırımkı 31 agustostakı program ben ona atıfta bulunmadım sadece uzuntumu belırtmek ıcın bıseyler yazdım kımseye gel ıllakı bızımle gel dıyecek halımız yok sadece motosıklete bınen ınsanların hahaha kikiki gulup eglenen gezen kişiler olmadıgını gostermek motosıkletlere dıkkat cekmek acısındanda olumlu bır izlenim yaratacagını dusunerek ve 30 Agustos gıbı Turkıye Cumhurıyetının temellerının atıldıgı bır gunde ve Turkıyeyı bolmek ıcın iç ve dış guclerın her turlu provakatıf eylemlerde bulundugu gunumuzde bırlık ve beraberlık cagrısı yapmak ıcın acılmış bır topıctır...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)