22-23 EKİM TARAKLI GÖYNÜK SÜNNET GÖLÜ GEZİSİ (İPTAL)
-
Sitemizin çok değerli üyeleri 22-23 ekim yatılı olarak Taraklı Göynük sünnet Gölü kış gezisi gelmek isteyenlerin cuma günü saat 13,30 a kadar rezarvasyon yaptırmaları ilan.olunur.Alabalık,sucuk,Köpük helvası,ızgara Tavuk,Temiz hava bol gıda muhteşem doğa manzarası ve yürüyüşü gece metehan arkadaşımzızn katılımıyla çeşitli animasyon ve stendup gösterisi ve müzik aktivitesi.hayde kayıtlar başlıyoooor ve başladı.tel.05332466108
Gezi iptal edilmiştir
Dağlar ve yollar haydi ne duruyorsunuz bizi bekliyor endurocular
Reklamlar
-
abi ben nasıl gelcem...artık sizden biri değilim...siz bensiz gidin...kendinizi kurtarın...arabayla gelebilirim ama...dur erdun abiyi kafaya alıyım...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
Arvasi3, abicim ne kadar ters bir zaman soyluyosun yaw. bu hafta motogp var. herkes orda. obur hafta olabilir. 28 ekim bizim is tatil. gelen olursa ben 28 cumadan biryerlere gelebilirim
-
-
En serisinden bir hafta sonraya randevu al, sırayı kaçırma Hasan.
İlla da gezelim bu hafta dersen ben ne olacağım? Pazar dersim var. Ama bir hafta ertelersen 30 ekim tatil, benim için cuk oturur, GELİRİM.
Sezai Rahmi YILDIRIM / Düzce / 1959 / T.Öğretmen
-
Forumdan Uzaklaştırıldı
hocam bu yer nerede oluo ???
bilgi verebilirmisin ???
ayrıca finansal koşullar nelerdir mesela ??
-
-
Usta yer neresi nasıl,gidilir,nereden kaç kilometre,biraz ayrıntı yaff
-
borty adlı üyeden alıntı
Usta yer neresi nasıl,gidilir,nereden kaç kilometre,biraz ayrıntı yaff
Sakarya'dan güneye, Bilecik - Eskişehir tarafına dönülüyor. Yaklaşık 30 km. sonra Geyve, yine yaklaşık 30 km. sonra dağ tarafına sapılıp Taraklı'ya varılıyor. Yolun bir bölümü mıcırlıydı, belki de asfalt tamamlanmıştır. Trafik oldukça seyrek, harika virajları var.
İstanbul Sakarya arası Harem'den 125 - 130 km. diye biliyorum. Yayla hariç 200 km.yuvarlak toplam.
Sezai Rahmi YILDIRIM / Düzce / 1959 / T.Öğretmen
-
sereye, hocam tamam olayı tartışalım benim için fark etmez madem bu hafta herkez gp ye gidecek o zaman olayı önümüzdeki haftaya sarkıtalım.mertmertmert, arkadaş olayın finansal boyutu sünnet gölünde bizim mehmet isimli arkadaşın gölün arka kısmında 4 tane evi var 10 veya 15 kişi yatabilir istenirse Göynükte pansiyonlar var oradada akşam kalınıp pazar sabahı sünnet gölüne gidilebilir evlerin iki tanesi 200 ytl kalan arkadaşlar kendi arasında paylaşım yapacak yitecek ve içecekler alman işi tabi bizimde gelen misafir arkadaşlara sucuk vs yöresel yiyecek ikramımız olacak o kadar eşşek değiliz herhalde.siz olayı bir tartışın kesin netleşsin gerisi kolay
-
Çok soru sormuş gibin olacağım ama 150 crusier o yolları çıkarmı iki kişi.enduromu olması gerek yollarda kalmıyalım daha 1 aylık motorcuyum
-
borty, hocam 150 lik crusier iki kişi çok rahat çıkar o yolları hiç merak etme o kadar korkulacak yol değil yav
-
Bu soğukta doğa gezisi deil daha cok döt donma gezisi olur be Hasan abi.. Ayrıca bu hafta GP var, unutmayalım lütfen..
Kralını tanımam. Edirne Motorcycle Club!!!
-
-
[b]mete_han[/ allah nasip ederse burada bi parti verecem arkadaşlara ve senide getirecem ondan sonra bu söylediklerine pişman olacaksın.bizim yaylalarımız ve göllerimiz Türkiyenin en iyi doğal güzelliklerine sahiptir.nasip olursa 2006 enduroclup şenliklerinide bizim yaylalarda yapacağız.sonra yalvaracaksın hasan abi bi daha davet ette gelelim diye ama nafile.
-
Arvasi3, güzel resimler paylaştığın için sağol
-
delimengi, sağol kardeşim.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler