kenan bu taşır valla )) bak imzasında bile yazıyor, bir kızdan daha iyisi 2 kızdır diye
kenan bu taşır valla )) bak imzasında bile yazıyor, bir kızdan daha iyisi 2 kızdır diye
burcu cum amma yaptın yaw önceden yazmıştım ben o yazıyı sen daha artçı olmadan şebnemi alırım önce sonra seni sonra ebruyu zaten ozamana kadar toplantı da biterkarakiz adlı üyeden alıntı
önceden izmir'de 29 ekim'de diye bir başlık altında konuşmaya başladığımız fikri buraya da taşımak istiyorum çünkü bu iftar olayıyla birleştirilebilir. 29 ekimde motorlara bayrak takıp şöyle toplu bir geçelim diyorum ben. gündüz saatlerindeo gün çalışmayan uygun olan arkadaşlarla bu geçişi yaparız sonra biraz takılırız sonra da iftar yemeğine. yalnız iftar yemeğine artçım ve ben katılamayacağız maalesef çünkü o akşam yemeğe davetliyiz.
yav egelim nerdesin? senin aprilia ne güne duruyor artçı almak için ben de alırım de millet bilsin dimi ama..
kaskkafa her hafta cumartesi akşamı saat 20.00 da atatürk lisesi önünde toplanıyo bu gurup ve cafede oturup çay kahve içip sohbet ediyoruz toplanıyoruz bir gün gelip katılım gösterirsen her şeyden haberdar olabilirsin kendini de böyle paralamazsın buluşmak için
izmirin tüm güzel kızları hanımları knn e hasta çocuk ne yapsın bir bekar bayanda erkan arkadaşıma getirin ilk düğünü biz yapalım izmirde İZMİR TAYFASININ farkı olsun sırada daha bekarımız var hayırlısıyla yaza kadar tüm motorcu kızlarımızın tekliflerine açığız ben bizim delikanlılara kefilim hepsi temiz çocuklar
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
geçen toplantınıza katılacaktık egekenn. haftasonunu ne hevesle bekliyordum ben. ben de izmirli motorseverlerle tanışmak istiyorum. depremde sarsıntıdan düşüp de dizimi parçalamasaydım gelecektik...
teşekkürler, sağol. hala dizimde bandaj var bu haftasonuna yetişecek mi bilmiyorum ama olmazsa da iğneyle oynarız artık
APV41 demişki:
eh bu kadar reklama başka ne söz gerekir olay budurizmirin tüm güzel kızları hanımları knn e hasta çocuk ne yapsın bir bekar bayanda erkan arkadaşıma getirin ilk düğünü biz yapalım izmirde İZMİR TAYFASININ farkı olsun sırada daha bekarımız var hayırlısıyla yaza kadar tüm motorcu kızlarımızın tekliflerine açığız ben bizim delikanlılara kefilim hepsi temiz çocuklar
ERKAN ABİİİİİİİİİİİİİİ ???BU KADAR BELLİ ETMEK ZORUNDAMISIN ZAMANI GELİNCE AKSESUAR BULURSUN ZATEN SEN YAKIŞIKLI VE ÇEKİCİ BİR YAPIN VAR ZATEN KORDON DA MOTORUNLA 2 TUR ATSAN TÜM KIZLAR ARKANA ARTÇI OLMAK İÇİN YARIŞACAKLAR ZATEN
geçmiş olsun yaa, nasıl oldu bu iş? i:kaskkafa adlı üyeden alıntı
egelim ben belli etmedimki, saolsun cengiz abimiz çok iyi yapıyor bu işi böyle giderse bahara kadar izmirin tüm motor dostu güzel kızlarını toplar gruba
abi bizim için kız erkek hiç farketmez yeterki motor u seven insanlar olsun dostluk olsun zaten grubumuzda yeterince güzel kız var renk katan hepsi birbirinden iyi insanlar hepsi benim için şu an çok değerliler ya şimdi erkan abi ayıp olack ama söyletiyon abi beni nerde çokluk orda b......... yanlışmıyım sizcede
sağol şebnem teşekkürler... valla ben de pek farkında değilim. ya uyku sersemliğiyle sarsıntıdan dengemi kaybedip düştüm, ya da odamın kapısını hızla açınca kapının önünde durduğum için kapıyı ayağıma vurmuş oldum tam hatırlamıyorum. tek hatırladığım yerde bir oradan bir buradan gelen sarsıntının geçmesini ya da çökeceksek çökmemizi beklerken ıııııaaaaaahhhhhh!!! diye bağırdığım. saçma bi yaralanma oldu yani.kaskkafa demiş ki:
depremde sarsıntıdan düşüp de dizimi parçalamasaydım gelecektik...
geçmiş olsun yaa, nasıl oldu bu iş?
sağol şebnem teşekkürler... valla ben de pek farkında değilim. ya uyku sersemliğiyle sarsıntıdan dengemi kaybedip düştüm, ya da odamın kapısını hızla açınca kapının önünde durduğum için kapıyı ayağıma vurmuş oldum tam hatırlamıyorum. tek hatırladığım yerde bir oradan bir buradan gelen sarsıntının geçmesini ya da çökeceksek çökmemizi beklerken ıııııaaaaaahhhhhh!!! diye bağırdığım. saçma bi yaralanma oldu yani.sebnem adlı üyeden alıntı
Evet sevgili dostlar sevgili izmir tayfası gurubumuzun resmi ismi bu oldu isim babası cengizim kankam selamlar.... bu cumartesi akşamı iftarda beraberiz motorsiklet .net sitesinde buluşup bu gün geniş bir izmir ailesiyiz ve bu aile fertlerinin tümünü cumartesi akşamı bir arada görmek beni çok mutlu edecek şimdi size iftar da buluşacağımız mekanın iftar yemeği menüsünü fiyatını ve katılım gösteren arkadaşların listesini sunacağım listede adı bulunan arkadaşlardan gelememe gibi bir durumu olan lütfen sayfaya yazarak bilgi versin listede olmayıp gelmek isteyen tüm dostlarında bende varım demelerini bekliyorum ayrıca herkese saygılar sevgiler .......
Palmiye cafe Restaurant
Tarih........ 29/10/2005 cumartesi akşamı iftar toplantısı yemek menüsü
A Menü.............................................. ..........B Menü
-Mercimek çorbası....................................... Domates Çorbası
- Mantarlı tavuk sote..........................................Izga ra köfte
- Pilav + cips.............................................. ......Makarna + cips
- Salata............................................ ...............Salata
- Kola.............................................. ................Ayran
- Sütlaç............................................ ...............Süphangle
-----------------------------------------------------------------------------------------------
Fiyat : Kişi başı : 7.00 YTL ( a ve b menüsünde tatlı veya içilecek meşrubat isteğe bağlıdır kola yerine ayran sütlaç yerine süphangle pilav yerine makarna takası mümkündür.... bu soruyla karşılaşacağımı düşünerek şimdiden belirteyim dedim
Çay : ( büyük çay bardağı namı diğer ajda ) 50 Yeni kuruş ( 500 bin lira )
saat en geç 18.00 da tüm katılacak arkadaşların itina göstererek atatürk lisesi önünde hazır bulunmalarını rica ediyorum malum oruçlu arkadaşlarımız var topluluğun iftar saatinde eksiksiz bir arada olmasına özen gösterelim sofra beklemez herkese şimdiden teşekkürler
tayfa listesi
- Egeknn
- Stella
- Lancelot35 +1 yenge ( Gülgün )
- Derin +1 Yenge
- APV41 +2 Yenge ve kızı bravo kanka
- Piyade
- one_way
- Egelim
- Şebnem
- PHAETONW12
- Pulcet + 1 Yenge
- Asyaaa
devamı nerede bu ekibin yoklama yapacam valla yok yazarım devamsızlıktan kalırsınız heeee. hepinizi seviyorum
kenan abi ebn işallah gelirim o gün bişeyler çıkmazsa hdi k.i.b.
PHAETONW12 o tarihte tirede olacaktı, o tirede olursa ben gelemeyeceğim çünkü onun artçısıyım ben, malum araç sorunu, eğer gelirse gelebileceğim ancak. Gelemezsem hepinize afiyet olsun, allah kabul etsin arkadaşlarımEgeKnn adlı üyeden alıntı
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)