önce kahvaltı sonra anadolu kavagı toplaşması :)
Reklamlar
-
19 Ağustos 2008, 22:47
yanlız seçtiğiniz yer fevkalade güzel biryer,inşallah birgün kısmet olur orayı görmek
BAŞKALARINI SIK SIK AFFEDİN, AMA KENDİNİZİ ASLA
Reklamlar
-
19 Ağustos 2008, 22:49
by_moto adlı üyeden alıntı
Öyle olacağa benziyo zaten
valla bak ben gebzede oturuyorum motorum yok ınsallah su sonbaharda alırım dıyorum ama kahvaltıya kesın gelcem demıyorum ama gelırsem gel bırlıkte gıdelım motoru sevmek ılla her toplantıya motorla gıtmek degıl yada ılla benıde motoruna alan olsun demek degıl bence bır yerde bulusuruz bırlıkte gıderız numaram 05363017792 05445100124 tamam mı
ŞEYTANDA BİR ZAMANLAR MELEKTİ UNUTMAMAK GEREK
-
19 Ağustos 2008, 22:59
alper_satriani adlı üyeden alıntı
yanlız seçtiğiniz yer fevkalade güzel biryer,inşallah birgün kısmet olur orayı görmek
istanbula yolun düştüğünde yolu gösteririm hatta bakarsın beraber çay içeriz şöle boğaza nazır.. bi terslik olmazsa senin içinde bi çay içecem .. söz...
Azraille yatakta yaşlılık ağrıları çekerken değil, asfalt üzerinde alçaktan uçarken karşılaşma tercihi bizimkisi....
-
19 Ağustos 2008, 23:05
Ayrılık vakti geldıgınde sessizce cekilir giderım yüzümü önüme düşürüpte
-
19 Ağustos 2008, 23:55
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
-
19 Ağustos 2008, 23:58
delipoyraz adlı üyeden alıntı
istanbula yolun düştüğünde yolu gösteririm hatta bakarsın beraber çay içeriz şöle boğaza nazır.. bi terslik olmazsa senin içinde bi çay içecem .. söz...
teşekkür ederim siz benim yerime şimdi içiniz ben oraya gelince de hepberaber içelim inşallah
BAŞKALARINI SIK SIK AFFEDİN, AMA KENDİNİZİ ASLA
-
20 Ağustos 2008, 00:01
cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın
:
-
20 Ağustos 2008, 09:44
amanda kim geliyomuş... özledik valla ya
milletin artçı kavgasına görmemişim senin yazını. uamrım nöbet falan çıkmazda gelirsin , 2 sene sonra yüzünü görelim doktorcummm
(sen doktordun di mi yanlış hatırlamıyom)
Hehe abi walla sonunda babayı ikna ettim aldım bi scooter geliyorum artık bende yollardayım ama bi sorun war ben doktor değilim 2 sene kaybolduk unutulduk yaw
-
20 Ağustos 2008, 10:40
Günaydın herkese
asden adlı üyeden alıntı
Lolllii artçım olursan ben üstüne para veriyorum kahvaltı da benden(oha). Delipoyraz abi kusra kalma
demekk herşey senden tamamdır o zaman senleyimm
-
20 Ağustos 2008, 10:48
ben de arkaya arkadaş alabilirim....ama benim sağım solum belli olmaz gelme durumları açısından...
-
20 Ağustos 2008, 10:51
Lolllii adlı üyeden alıntı
Günaydın herkese
demekk herşey senden tamamdır o zaman senleyimm
günaydınnnn
busra_bjk adlı üyeden alıntı
ben de arkaya arkadaş alabilirim....ama benim sağım solum belli olmaz gelme durumları açısından...
günaydın ben geliyosun diye düşünüyorum
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
-
20 Ağustos 2008, 10:53
-
20 Ağustos 2008, 10:56
rafel adlı üyeden alıntı
poyraz gelırsen sırf senle tanışmak ısterım
akşam akşam aglatın bızı
başım gözüm üstüne... umarım hayal kırıklığı yaşamazsın beni görünce...
Azraille yatakta yaşlılık ağrıları çekerken değil, asfalt üzerinde alçaktan uçarken karşılaşma tercihi bizimkisi....
-
20 Ağustos 2008, 10:58
Günaydın.
Anadolu kavağıyla ilgili bilgi topluyorum da, ne güzel yermiş. Bunca yıllık istanbulluyum hiç gitmemişim. Hz.Yuşa'nın hemen aşağısıymış. Cadı gidip bakmana gerek yok, açalım gazı oraya doğru.
Artık yollarda ölmek İS-TE-Mİ-YO-RUZ!!!
-
20 Ağustos 2008, 10:58
Keane adlı üyeden alıntı
Hehe abi walla sonunda babayı ikna ettim aldım bi scooter geliyorum artık bende yollardayım
ama bi sorun war ben doktor değilim
2 sene kaybolduk unutulduk yaw
aramızda bir diş doktoru vardı onla karıştırdım herhal , özür... onun nici Kaiser di çağrışım yaptı birden....yaşlılığımıza ver dostum
-
20 Ağustos 2008, 11:02
Artık yollarda ölmek İS-TE-Mİ-YO-RUZ!!!
-
20 Ağustos 2008, 11:12
Lolllii adlı üyeden alıntı
tatlı cadım delmiş
bu saatlere kadar nerelerdesin sen bakim hee bekletiyorsun bizi aaa
sorma gelir gelmez koşuşturma başladı çok yogun bi sabah
atlantic adlı üyeden alıntı
Günaydın.
Anadolu kavağıyla ilgili bilgi topluyorum da, ne güzel yermiş. Bunca yıllık istanbulluyum hiç gitmemişim. Hz.Yuşa'nın hemen aşağısıymış. Cadı gidip bakmana gerek yok, açalım gazı oraya doğru.
günaydın
haklısın çok güzel biyer ben tepeden kalenin oldugu yerden bahsediyorum otarafa gidelim diyorum ama yoldurumu nedir pazar günü çok emin değilim
aramızda bir diş doktoru vardı onla karıştırdım herhal , özür... ama olsun yüzünü hatırlıyom , mesleğinde detay
yaşlılığımıza ver dostum
günaydınnn
abi ne yaşlısı bize yapma bari
[/B]
-
20 Ağustos 2008, 11:12
:
-
20 Ağustos 2008, 11:18
şaka yaptım zaten ihtiyacım yok benim bir alıcım var zaten
OGLUMVE BEN adlı üyeden alıntı
harika bir yer gerçekden o tepedeki yerimiz olsun kahvaltıya nostajik yaşarız boğaza karşı
-
20 Ağustos 2008, 11:21
:
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)