[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
ben kavağa gelmeyi düşünüyorum kahvaltıya gelemicem
ÖMÜR DEDİĞİN BİR GÜNDÜR ODA BUGÜNDÜR
feribota vercem parayı köprüden geçerim bea .... XD
Vur pırangalar ayaklarıma Yaklaşmasın sana bedenim tutma ellerimi tenim tenini
hissetmesin bakma Gözlerime yağmur buLutuna döneseler bile Silme defterinden beni silmeki
sana vurulan kaLbim aşkına mahsur kıLınsın ...
teqLif var ısrar Yoq
neyse gidiim giyiniyim bari :D
ben çıktım arkadaşlar
güzergahları çıkmadan güncellerseniz sevinirim
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
hissetmesin bakma Gözlerime yağmur buLutuna döneseler bile Silme defterinden beni silmeki
GünceeeeL :D
1. yol güzergahı: sirkeci feribot ordan üsküdar üsküdardan aparat feribotların orda sizi karşılar ve getirir. 10:30 da üsküdarda olunacak şekilde ayarlanıcak aparat cep:0535 250 86 19
2. yol güzergahı: köprüden gelecekler için altunizade opette (kahve bulanımacagı endişesi ile değiştirildi) buluşuluyo yine 10:30 da orda olunacak şekilde ordada sizi gkn karşılayacak gkn tel:0534 955 07 74
3.yol güzergahı: mekanı bilenler direk mekana geliyo ben ordayım zaten
hadi ben çıktım son kararım Feri bot olcek gibi Sİyah suzuki an 125 görsez benim =D
bende çıkıyorum görüşmek üzere :D
Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
Bunu size kanıtlayabilirim !
Güzel Kahvaltılar Size Muratıda Anın
beni affedin
sabah otobüse yürümek için çıktım ewden , yolda sabah sabah sarhoş gezen bi herifle dalaştık . işin içine biraz tartaklama girince karakol'da konaklamak zorunda kaldım biraz . iş bittiğinde saat çok geçti , gelseydim bile yetişemeycektim
hepinizden ama özellikle kuyucadısı,delipoyraz ve Rola'dan çok özür diliyorum
herşeyde bir hayır vardır deyip kendimi avutcam artık
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
foto istiyoruuuuuuuummmmmmmmmmmmmmm
oh oh oh..
büşra_bjk den ufak tefek bilgiler aldım.. intiahar sebebi gibi
ısrarla bekliyorum fotoları..
Azraille yatakta yaşlılık ağrıları çekerken değil, asfalt üzerinde alçaktan uçarken karşılaşma tercihi bizimkisi....
Ben de geldim nihayet. Güzel bir kahvaltı ve güzel bir geziydi. Herkese çok teşekkürler.
Artık yollarda ölmek İS-TE-Mİ-YO-RUZ!!!
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
nasil gormedin mehmet ya ben de kullandim ya nexus u
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)