[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
o birileri ben oluyorum sanırım
araştır dedi sana DİFANA neeee diye ala ala sorma be smir
Azraille yatakta yaşlılık ağrıları çekerken değil, asfalt üzerinde alçaktan uçarken karşılaşma tercihi bizimkisi....
difananın anlamını buldumda bi alaka bulamadım yada benim bulduğum anlam yanlış işte anlamı :http://tr.wiktionary.org/wiki/difana
anlıyan anladı rahat ol sen sen yalnızca aracı oldun
cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın:
Şu an bu konu içerisinde 12 kullanıcı var. (0 üye ve 12 misafir)