tmm ben keşif için çıkıyorum yola
tmm ben keşif için çıkıyorum yola
iyi 9 da olsun uyanamazsam sizi köprüde yakalarım
Bekliyorum; öyle bir havada gel ki vazgeçmek mümkün olmasın
Kazasız Sürüşler Dilekle Olmaz Eğitimle Olur
Tamamdır, bizde kesinleştirdik eşimle geliyoruz. "Cutku +1" olarak kaydedebilirsiniz. Direk koru'ya geleceğiz. Görüşmek üzere.
bende gelmeyi çok istiyorm ama sizdeki makinalar sALam benim makina 150T1 birazda kırık dökük ama kabul ederseniz gelirim
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
şimdi anadolu yakası buluşma yeri ve saati nedir acaba? Bu buluşma yer ve zamanları belliyse ana metne eklesek ya?
4 tekerleğin konforu, 2 tekerleğin tadı...
Ara sayfalara bakamadım, dolayısı ile kroki verilmiş olabilir. Fakat, fazla bilgi göz çıkarmaz mantığı ile yeri bilmeyen arkadaşlara yardımcı olması ümidiyle bende bir link koyuyorum. Sevgiler.
http://www.google.com/maps?source=ud...tate1=dir%3Ato
deniyorum
teşekkürler arkadaşım
olur kaça kuralım saatimizi kaçta uyanmak istersin
[B]1. yol güzergahı: sirkeci feribot ordan üsküdar üsküdardan aparat feribotların orda sizi karşılar ve getirir. 10:30 da üsküdarda olunacak şekilde ayarlanıcak aparat cep:0535 250 86 19
2. yol güzergahı: köprüden gelecekler için altunizade de kuryelerin takıldığı bir kahve var (köprüden çıkanlar için kapitole tekrar dönüş olmasın diye) orda buluşuluyo yine 10:30 da orda olunacak şekilde ordada sizi gkn karşılayacak gkn cep:0534 955 07 74
3.yol güzergahı: mekanı bilenler direk mekana geliyo ben ordayım zaten [/I]
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
Her zaman kesin konuşurum ama bu sefer sahiden belli değil umarım gelebiliriz zira çok istiyorum ben şahsen bizzat kendim
Aparat abi seni bol bol rahatsız edicez şimdiden kusura bakma abi ben parpiLiNe isimli arkadaşı alıp gelicem onun yol problemi çözüldü sahilden gidicez eğer başka gelmek isteyen varsa bizle avrupa yakasından özel mesaj atsın mrsago sen nerden gelcen ya bi ses soluk ver.
Esir iken mümkün müdür ibadet,yatıp kalkıp Atatürk'e dua et..Senin gibi dürzülerin yüzünden,dininden de soğuyacak bu millet.İşgaldeki hali sakın unutma,Atatürk'e dil uzatma sebepsiz.sen anandan yine çıkardın ama,baban kimdi bilemezdin .erefsiz.
kahvaltı yeri anadolu yakasındamı arkadaşlar
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)