önce kahvaltı sonra anadolu kavagı toplaşması :)
Reklamlar
-
27 Ağustos 2008, 12:28
gelin gelin intihar ediciim kendi kendimi artıkın
Reklamlar
-
27 Ağustos 2008, 12:29
avrupa yakasından gelecek arkadaşlar saat 09:30 da topkapı eresin otelin önünde buluşup gidelim ne dersiniz.
Bekliyorum; öyle bir havada gel ki vazgeçmek mümkün olmasın
Kazasız Sürüşler Dilekle Olmaz Eğitimle Olur
-
27 Ağustos 2008, 12:38
ben kavacıktan gelicem acaba saat kaç gibi herkes orda olur??
-
27 Ağustos 2008, 12:42
cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın
:
-
27 Ağustos 2008, 12:49
cihantavuz adlı üyeden alıntı
kahvaltıya katılmıycakmısınız?
yeschim adlı üyeden alıntı
gelin gelin intihar ediciim kendi kendimi artıkın
sus kız yolarım saçını başını intiharmış delüü
yt_servan adlı üyeden alıntı
avrupa yakasından gelecek arkadaşlar saat 09:30 da topkapı eresin otelin önünde buluşup gidelim ne dersiniz.
en kötü ihtimalle feribotta buluşuyosunuz
enginesgin adlı üyeden alıntı
ben kavacıktan gelicem acaba saat kaç gibi herkes orda olur??
10:30 da altunizade olucak arkadaşlar 11 de kahvaltı
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
-
27 Ağustos 2008, 12:55
kuyucadısı adlı üyeden alıntı
[I]kahvaltıya katılmıycakmısınız?
Kahvaltıya katılamıyacağız ama kahvaltı sonrası geziye kesin geliyoruz.Kahvaltı sonrası sızın lokasyonla ılgılı anlık bılgı alabılecegımız bır cep telefonu numarası varsa bıze özelden iletebılırmısınız.Sıze yetısmemız ıcın sızden bırılerıne ulasmamız lazım.
-
27 Ağustos 2008, 13:01
Merhaba arkadaşlar, önümüzde ki 1-2 gün içerisinde kesinleşecek bir haber doğrultusunda eşimle katılma ihtimalimiz var, ayrıca teyid edeceğim. Kahvaltı yeri gerçekten güzel bir seçim. Ancak, Anadolu Kavağı'na geçen hafta gitmiştik yol boyunca İSKİ'nin bir çok yerde kazı ve boru döşeme çalışmaları var ve inanın hiç zevki yok. Tabii ki bu benim düşüncem. Belki bir alternatif düşünmek istersiniz diye belirtmek istedim.
Hepinize sağlıklı sürüşler ve sevgiler.
-
27 Ağustos 2008, 13:11
millette ne makinalar var adamlar gpr suzuki falan bizde suzuki an 125 scooter var ortamı bozmayalım ... biri bilgi verirse sevinirim...oraya gelipte eski türk filimlerindeki lüks konaktaki partiye katılan taşralı hizmetçi gibi olmayalım....
geliyorum a dostlar az kaldı... :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
-
27 Ağustos 2008, 13:12
cihantavuz adlı üyeden alıntı
Kahvaltıya katılamıyacağız ama kahvaltı sonrası geziye kesin geliyoruz.Kahvaltı sonrası sızın lokasyonla ılgılı anlık bılgı alabılecegımız bır cep telefonu numarası varsa bıze özelden iletebılırmısınız.Sıze yetısmemız ıcın sızden bırılerıne ulasmamız lazım.
tamam cebimi özelden atıyorum
Cutku adlı üyeden alıntı
Merhaba arkadaşlar, önümüzde ki 1-2 gün içerisinde kesinleşecek bir haber doğrultusunda eşimle katılma ihtimalimiz var, ayrıca teyid edeceğim. Kahvaltı yeri gerçekten güzel bir seçim. Ancak, Anadolu Kavağı'na geçen hafta gitmiştik yol boyunca İSKİ'nin bir çok yerde kazı ve boru döşeme çalışmaları var ve inanın hiç zevki yok. Tabii ki bu benim düşüncem. Belki bir alternatif düşünmek istersiniz diye belirtmek istedim.
Hepinize sağlıklı sürüşler ve sevgiler.
bizde geçen hafta ordaydık yol çok müsaitti dediğin gibi bazı yerlerde kazı vardı ama çok etkiliycek gibi değildi umarım bu hafta oda bitmiş olur
kahvaltıda eşinle birlikte yanımızda olmanız bizi sevindirir
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
-
27 Ağustos 2008, 13:12
-
27 Ağustos 2008, 13:13
OGLUMVE BEN adlı üyeden alıntı
diiliim abicim diilliim
-
27 Ağustos 2008, 13:14
wildrain adlı üyeden alıntı
millette ne makinalar var adamlar gpr suzuki falan bizde suzuki an 125 scooter var ortamı bozmayalım ... biri bilgi verirse sevinirim...oraya gelipte eski türk filimlerindeki lüks konaktaki partiye katılan taşralı hizmetçi gibi olmayalım....
makinanın hiç önemi yok kahvaltı sonrası toplu sürüş yapılacagı için hız seviyesi standart olucak...
yol güzergahlarını yazdım onlardan birine göre ayak uydurabilirsin mekana gelirim diyosan ordayım ben
[/B]
-
27 Ağustos 2008, 13:17
eyvallah ismim erol beykozluyum ... zaten kimseyi tanımıyorum ...
geliyorum a dostlar az kaldı... :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
-
27 Ağustos 2008, 13:17
-
27 Ağustos 2008, 13:19
:
-
27 Ağustos 2008, 13:34
eee şimdi saat 9 damı 9:30 damı buluşuyoruz ve nerde biraz sonra keşif için yola çıkıcam kafam karıştı
-
27 Ağustos 2008, 13:35
selamlar kahvaltıyı kaçırabilirim ama kavağa kesin gelicem haberleşmek için herhangi biriniz özelden cebini yazabilirmi bana arkadaşlar
-
27 Ağustos 2008, 13:37
parpiLiNe adlı üyeden alıntı
eee şimdi saat 9 damı 9:30 damı buluşuyoruz ve nerde
biraz sonra keşif için yola çıkıcam kafam karıştı
ben 9da dedihim yerde olucam yolları iyi öyrende kaybolma bide seni aramıyalım
:
-
27 Ağustos 2008, 13:38
eresin oteldemi shell demi????
-
27 Ağustos 2008, 13:39
parpiLiNe adlı üyeden alıntı
eresin oteldemi shell demi????
yan yana zaten onlar merak etme
:
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)