önce kahvaltı sonra anadolu kavagı toplaşması :)
Reklamlar
-
26 Ağustos 2008, 17:49
mrsago adlı üyeden alıntı
sakal meselesi değilde bu iş böyle olmicak galiba nerde bu topiğin sahibesi vursun süpürkesini masaya söylesin son sözü
Sakal meselesi de değil Süpürge meselesi de değil Mantık meselesi en mantıklı yer neresi ise orası olur. Avrupa yakasında yaşayıp da Sirkeci yi bilmeyen çok azdır ama yine de varsa kime sorsalar gösterirler bu yüzden Sirkeci Feribot iskelesi en iyisi. Ki Organizatöriçe nin de buna katılacağını düşünüyorum
Reklamlar
-
26 Ağustos 2008, 17:50
delipoyraz adlı üyeden alıntı
yeterki gel... nasıl gelirsen gel...
gelcem gelcem.
Artık yollarda ölmek İS-TE-Mİ-YO-RUZ!!!
-
26 Ağustos 2008, 17:51
arkadaşlar şimdi ben dinlerseniz sevirim
1. yol güzergahı: sirkeci feribot ordan üsküdar üsküdardan aparat feribotların orda sizi karşılar ve getirir. 10:30 da üsküdarda olunacak şekilde ayarlanıcak
2. yol güzergahı: köprüden gelecekler için altunizade de kuryelerin takıldığı bir kahve var (köprüden çıkanlar için kapitole tekrar dönüş olmasın diye) orda buluşuluyo yine 10:30 da orda olunacak şekilde
3.yol güzerhahı: mekanı bilenler direk mekana geliyo ben ordayım zaten anlaştıkmı?
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
-
26 Ağustos 2008, 17:53
kuyucadısı adlı üyeden alıntı
arkadaşlar şimdi ben dinlerseniz sevirim
1. yol güzergahı: sirkeci feribot ordan üsküdar üsküdardan aparat feribotların orda sizi karşılar ve getirir. 10:30 da üsküdarda olunacak şekilde ayarlanıcak
2.yol güzergahı: köprüden gelecekler için altunizade de kuryelerin takıldığı bir kahve var (köprüden çıkanlar için kapitole tekrar dönüş olmasın diye) orda buluşuluyo yine 10:30 da orda olunacak şekilde
3. yol güzergahı : mekanı bilenler direk mekana geliyo ben ordayım zaten anlaştıkmı?
uygundur.
Artık yollarda ölmek İS-TE-Mİ-YO-RUZ!!!
-
26 Ağustos 2008, 18:00
İyi o zaman ben artçım gelirse onu alır direk mekâna geçerim, Eğer gelmezse Haremde inerim hep beraber Üsküdar sahilden geliriz
-
26 Ağustos 2008, 18:05
CBR-125 adlı üyeden alıntı
İyi o zaman ben artçım gelirse onu alır direk mekâna geçerim, Eğer gelmezse Haremde inerim hep beraber Üsküdar sahilden geliriz
artcın gelirse başka bir güzergah mı kullanıcaksın? gene feribotla gelmicekmisin?
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
-
26 Ağustos 2008, 18:12
kuyucadısı adlı üyeden alıntı
artcın gelirse başka bir güzergah mı kullanıcaksın? gene feribotla gelmicekmisin?
Artçım Pendik de, eğer gelirse ben sabah 9 da pendiğe gidicem artçımı Pendik ten alıp direk üst taraftan koruluğa inerim, Yok bi terslik olur da artçım gelmezse saat 10 da Harem feribot iskelesine geçmiş olurum aparat ile basar geliriz
-
26 Ağustos 2008, 18:25
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Yol tarifi
Sevgili kardeşlerim,
Gidilecek yerin web sitesinde yerin konumu hakkında fikir veren uydu resimleri var.
[URL="http://www.dilruba.com.tr"]
Ayrıca bir harita ekledim.Kırmızı çizgiler Fıstıkağacı'ndan itibaren.
http://img142.imageshack.us/img142/8100/dilruba1mw0.jpg
Fıstıkağacı,Bağlarbaşı ile Üsküdar'ın ortası sayılır.Avrupa yakasından 1.Köprüden gelenler Altunizade'den çıkıp Bağlarbaşı'ndan Üsküdar'a inerken sağda sokakları bulabilirler.
-
26 Ağustos 2008, 18:30
Şahane, süpper bir toplanma yeri ve etkinlik olacak
Bizim bebeğin keyfi yerinde olursa uğramak istiyoruz. Tüm arkadaşlarımızı görür hasret gideririz ne güzel. kısmet diyelim, hafta sonunu bekleyelim
Poturdak
-
26 Ağustos 2008, 18:33
_OLD_ adlı üyeden alıntı
Sevgili kardeşlerim,
Gidilecek yerin web sitesinde yerin konumu hakkında fikir veren uydu resimleri var.
[URL="http://www.dilruba.com.tr"]
Ayrıca bir harita ekledim.Kırmızı çizgiler Fıstıkağacı'ndan itibaren.
http://img142.imageshack.us/img142/8100/dilruba1mw0.th.jpg[/IMG]
Fıstıkağacı,Bağlarbaşı ile Üsküdar'ın ortası sayılır.Avrupa yakasından 1.Köprüden gelenler Altunizade'den çıkıp Bağlarbaşı'ndan Üsküdar'a inerken sağda sokakları bulabilirler.
çok teşekkürler
denizcimuzaffer adlı üyeden alıntı
Bizim bebeğin keyfi yerinde olursa uğramak istiyoruz. Tüm arkadaşlarımızı görür hasret gideririz ne güzel. kısmet diyelim, hafta sonunu bekleyelim
gelirseniz çok seviniriz bzde biraz bebek sevmiş oluruz denizci deryaya sevgiler
[/B]
-
26 Ağustos 2008, 18:35
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
denizcimuzaffer adlı üyeden alıntı
İllaki bekleriz.Bizi görünce keyfi yerine gelir.
-
26 Ağustos 2008, 19:14
ne yol belirlermişim bee topik sustu
[/B]
-
26 Ağustos 2008, 19:24
-
26 Ağustos 2008, 19:34
[/B]
-
26 Ağustos 2008, 19:38
-
26 Ağustos 2008, 19:38
cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın
:
-
26 Ağustos 2008, 19:40
topkapıyıda bilmiyorum desem:( ama sirkeciye bakırköy sahil yolu çıkıyo diye duymuştum tam emin değilim:(
-
26 Ağustos 2008, 19:45
parpiLiNe adlı üyeden alıntı
hayır bilmiyorum:(
hadi ya
OGLUMVE BEN adlı üyeden alıntı
kıymetli tabi artcın dogru söze ne denir dimi
[/B]
-
26 Ağustos 2008, 19:45
parpiLiNe adlı üyeden alıntı
topkapıyıda bilmiyorum desem:( ama sirkeciye bakırköy sahil yolu çıkıyo diye duymuştum tam emin değilim:(
sen istanbulda yaşadıhına eminmisin arkadaş
cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın
:
-
26 Ağustos 2008, 19:46
eminim de fazla trafiğe çıkmamış birisi için normal sanırım:(
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 misafir)