önce kahvaltı sonra anadolu kavagı toplaşması :)
Reklamlar
-
26 Ağustos 2008, 17:22
cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın
:
Reklamlar
-
26 Ağustos 2008, 17:24
Artık yollarda ölmek İS-TE-Mİ-YO-RUZ!!!
-
26 Ağustos 2008, 17:25
vespa est le scooter le plus diffuse dans le monde.
-
26 Ağustos 2008, 17:25
asden adlı üyeden alıntı
Çaktırmaa
Anlaştık, aramızda.
-
26 Ağustos 2008, 17:26
:
-
26 Ağustos 2008, 17:27
OGLUMVE BEN adlı üyeden alıntı
Gelirken yanında kancalı sağlam bi halat getir çekerim seni dert etme
-
Haklısın abi, bu ayrıntıları unutmuşum ben. Kim tutar seniiiii (gaz vermeye devam)
-
arkadaşlar avrupa yakasından gelenler için nereyi düşünyosunuz acep ???*
-
26 Ağustos 2008, 17:28
mrsago adlı üyeden alıntı
Ben seni E5 ten alırım kardeşim. Levent BP kolaydı da burası karman çorman bi yerde.
-
26 Ağustos 2008, 17:29
SİRKECİ FERİBOT İSKELESİ ni düşünüyoruz yani en azından ben öyle düşünüyorum.
-
26 Ağustos 2008, 17:34
:
-
26 Ağustos 2008, 17:35
-
26 Ağustos 2008, 17:35
Hım sana muhtaç değilim diyorsun yani iyi bakalım peki ben yine de yardım edeyim edeyim dedim. Ayrıca ben diken üstünde de rahatım merak etme
-
26 Ağustos 2008, 17:37
BİR KULAK VERİR MİSİNİZ ... lütfen....
yol karmaşık falan değil arkadaşlar.... gelmekten falan vazgeçmeyin sakın....
sirkeci grubunda yolu bilen bir kişi ve capitol grubunda yolu bilen bir kişi olduktan sonra sorun yok...
Mesela Sirkeci grubunun önderliğini oğlumveben yapsın o gruba gelecekler özelden tellerini oğlumveben e atsınlar... Kaybolma yada gecikme olursa haberleşme açısından ; bi de bilinirse kim gelecek ona göre bekleme yapılır...
Capitol grubuna bir kişi seçin ve aynı şekilde gelecekler tellerini özelden iletsin.. budur
Azraille yatakta yaşlılık ağrıları çekerken değil, asfalt üzerinde alçaktan uçarken karşılaşma tercihi bizimkisi....
-
26 Ağustos 2008, 17:37
-
26 Ağustos 2008, 17:38
arkadaşlar avrupa yakasından katılanlar için sirkeci feribot iskelesi çok uygun olur artık orayıda bulamıyanı döveriz
-
26 Ağustos 2008, 17:40
delipoyraz adlı üyeden alıntı
BİR KULAK VERİR MİSİNİZ ... lütfen....
yol karmaşık falan değil arkadaşlar.... gelmekten falan vazgeçmeyin sakın....
sirkeci grubunda yolu bilen bir kişi ve capitol grubunda yolu bilen bir kişi olduktan sonra sorun yok...
Mesela Sirkeci grubunun önderliğini
oğlumveben yapsın o gruba gelecekler özelden tellerini oğlumveben e atsınlar... Kaybolma yada gecikme olursa haberleşme açısından ; bi de bilinirse kim gelecek ona göre bekleme yapılır...
Capitol grubuna biri kişi seçin ve aynı şekilde gelecekler tellerini özelden iletsin.. budur
OĞLUMVE BEN Boğaziçi köprüsünden gelecekmiş SİRKECİ FERİBOTUN Liderliğini Ben Yapabilirim Ama pendikten bir artçım var eğer o gelirse SİRKECİDEN gelecek arakdasları haremde artçım ile karşılarım ordan basar gideriz uyarsa Yani artçımı erken gidip pendikten alırım Sirkeciden gelecek olanları da karşıya geçer geçmez HAREM de karşılarım ??
arkadaşlar avrupa yakasından katılanlar için sirkeci feribot iskelesi çok uygun olur artık orayıda bulamıyanı döveriz
Ben söyledim ama kimisi Boğaz köprüsünden Capitol dedi kimisi bilmem ne dedi. Sakal sevmediğim için hep traş oluyorum bu yüzden lafım dinlenmiyor heralde
-
26 Ağustos 2008, 17:46
CBR-125 adlı üyeden alıntı
OĞLUMVE BEN Boğaziçi köprüsünden gelecekmiş SİRKECİ FERİBOTUN Liderliğini Ben Yapabilirim Ama pendikten bir artçım var eğer o gelirse SİRKECİDEN gelecek arakdasları haremde artçım ile karşılarım ordan basar gideriz uyarsa ??
Ben söyledim ama kimisi Boğaz köprüsünden Capitol dedi kimisi bilmem ne dedi. Sakal sevmediğim için hep traş oluyorum bu yüzden lafım dinlenmiyor heralde
sakal meselesi değilde bu iş böyle olmicak galiba nerde bu topiğin sahibesi vursun süpürkesini masaya söylesin son sözü
-
26 Ağustos 2008, 17:46
Ben direk mekana gitmeye karar verdim canlar. 11 de orda buluşuruz. Saygılar sevgiler...
-
26 Ağustos 2008, 17:47
atlantic adlı üyeden alıntı
Ben direk mekana gitmeye karar verdim canlar. 11 de orda buluşuruz. Saygılar sevgiler...
yeterki gel... nasıl gelirsen gel...
Azraille yatakta yaşlılık ağrıları çekerken değil, asfalt üzerinde alçaktan uçarken karşılaşma tercihi bizimkisi....
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)