önce kahvaltı sonra anadolu kavagı toplaşması :)
Reklamlar
-
26 Ağustos 2008, 17:02
[QUOTE=yeschim;1224237]
asden adlı üyeden alıntı
evlilik yaramamış yeşim arkadaşımıza
vespa est le scooter le plus diffuse dans le monde.
Reklamlar
-
26 Ağustos 2008, 17:04
Ya millet bi Capitoldür tutturmuş güzel kardeşlerim Koruluğa gitmek için sahil yolu kullanılacak ne diye bidaha yukarı çıkartıyorsunuz milleti anlamadım ki :S
-
google maps haritası
Hizmette sınır yoktur.
-
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
-
26 Ağustos 2008, 17:07
CBR-125 adlı üyeden alıntı
Ya millet bi Capitoldür tutturmuş güzel kardeşlerim Koruluğa gitmek için sahil yolu kullanılacak ne diye bidaha yukarı çıkartıyorsunuz milleti anlamadım ki :S
Tamam doğru söylüyorsun da gelemeyenler bilmeyenler var. Topluma uymak lazım. Biz biliyoruz diye bizim sözümüz geçecek değil ya? Sen istersen üsküdardan fethipaşaya doğru giden yolda petrol ofisi mi ne vardı, ordan takıl bize? Benim için hiç farketmiyor çünkü. cadı karar versin ben karışmıyorum artık.
Artık yollarda ölmek İS-TE-Mİ-YO-RUZ!!!
-
asden adlı üyeden alıntı
Evet bende oradan baktım ve en mantıklısı PAŞALİMANI CAD. yani sahil yolu üzerinden gitmek zaten Üsküdar vapur iskelesini geçince 2 km sonra sağda kalıyor
-
[QUOTE=asden;1224247]
yeschim adlı üyeden alıntı
evlilik yaramamış yeşim arkadaşımıza
Fazla mutlu olmak da yaramıyo demekki evet
-
26 Ağustos 2008, 17:11
atlantic adlı üyeden alıntı
Tamam doğru söylüyorsun da gelemeyenler bilmeyenler var. Topluma uymak lazım. Biz biliyoruz diye bizim sözümüz geçecek değil ya? Sen istersen üsküdardan fethipaşaya doğru giden yolda petrol ofisi mi ne vardı, ordan takıl bize?
Benim için hiç farketmiyor çünkü. cadı karar versin ben karışmıyorum artık.
Ya işte bizde diyoruz ki bilmeyenler Üsküdar da Haremi kime sorsalar gösterilir Harem kocaman bi yer görmemek mümkün değil zaten avrupa yakasından feribot ile gelecek olanlar Harem de inecek ordan da basıp 15 dk içinde koruluk da oluruz
-
26 Ağustos 2008, 17:12
[QUOTE=yeschim;1224259]
asden adlı üyeden alıntı
Fazla mutlu olmak da yaramıyo demekki evet
Allah mutluluğunuzu bozmasın arkadaşım
-
26 Ağustos 2008, 17:15
Evet bende oradan baktım ve en mantıklısı PAŞALİMANI CAD. yani sahil yolu üzerinden gitmek zaten Üsküdar vapur iskelesini geçince 2 km sonra sağda kalıyor
arkadaşlar buraya kadar okuduklarımden anlıyorum ki; BEN DİREK ORAYA GİDECEM..
Ama şunu da sölemek isterim Dilruba Fethipaşanın en üstünde sahil yolundan gelirseniz tırmanış esnasında sorun yaşayabilirsiniz... Bernce haremde buluşacaklar üsküdar meydandan Fıstıkağacı tarafına dönüp oradan mekana gelsin...
Azraille yatakta yaşlılık ağrıları çekerken değil, asfalt üzerinde alçaktan uçarken karşılaşma tercihi bizimkisi....
-
26 Ağustos 2008, 17:16
Ya işte bizde diyoruz ki bilmeyenler Üsküdar da Haremi kime sorsalar gösterilir Harem kocaman bi yer görmemek mümkün değil zaten avrupa yakasından feribot ile gelecek olanlar Harem de inecek ordan da basıp 15 dk içinde koruluk da oluruz
Bana da mantıklı gelen bu ama ben karışmıyorum. Karar verin siz.
-
26 Ağustos 2008, 17:18
Arkadaslar ,
Haddim olmayarak bir sey onerebilirmiyim ?
Neden herkes o gidilecek yerde bulusmuyor ?
Bilgin Sana Kıymet, Talebin Ne ise O sun Sen. İnsanlığı Sade Yiyip İçmekte mi Sandın ? Halin Ne ise Müşteri Sen Oldun O Hale, Noksanı Meğer Adli İlahidemi Sandın ?
-
26 Ağustos 2008, 17:19
sevgili arkadaşlarım panik yapmayın feribotla gelicek olanlar yani sahili kullanıcak olanlarla ayrı bir buluşma yeri köprüyü yani üst tarafı gelmek için kullanıcaklar için ayrı bir buluşma yeri ayarlarız sıkıntı yapmayın
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
-
cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın
:
-
Benim altımdaki makina tırmanmaya müsait tırmanamayanları çelik halat ile çekebilirm merak etmeyin arka lastiği yeni taktım zaten
-
atlantic adlı üyeden alıntı
Bana da mantıklı gelen bu ama ben karışmıyorum.
Karar verin siz.
atlantic sende gazı verip verip karışmıyorum diyosun
-
26 Ağustos 2008, 17:20
CERRAHI adlı üyeden alıntı
Arkadaslar ,
Haddim olmayarak bir sey onerebilirmiyim ?
Neden herkes o gidilecek yerde bulusmuyor ?
estafirullah..
erhancım çogu arkadaş bilmiyo mekanı onun için toplanıyoruz
[/B]
-
26 Ağustos 2008, 17:20
Azraille yatakta yaşlılık ağrıları çekerken değil, asfalt üzerinde alçaktan uçarken karşılaşma tercihi bizimkisi....
-
26 Ağustos 2008, 17:21
cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın
:
-
26 Ağustos 2008, 17:21
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)