Erdinç abi bu buluşmaya katılma imkanın olacak mı?
Ben kesin gideceğim de beraber gidelim sende gidiyorsan
Honda Ses Dylan 150 >> Hyosung GT250R >> Gilera Runner VXR 200 >> Honda CBR 250R
eski kayışı taktım bugün gidip kopan kayışı aldığım yere baskın yapacagım bu nedir hesap verin diyecegim ama aynı zamanda kibar olacağım
çünkü içerde 5 erkek var hemde ne erkek
walla bu konudada kararsızım bu çalıştığım iş beni kararsız bir adam yaptı en sonunda bundan sonra şöle diyorum
her açılan buluşma topiğine belli değil yazacagım ve sonunda kadar değiştirmeyecegim
oo gün ne olursa olr ya gelirim yada gelmem
DRİFT RELİGİON
4 teker benenimi, 2 teker ruhumu taşır
Kibar olmakta fayda var o zaman. Dersin ki "beyefendi, ben motoruma kibarca gaz verirkene kayıştan çıt diye bir ses geldi, sanırım kayışı kopardım çünkü gaz vermeme rağmen motorum gitmemeye başladı. ama 1 haftada bu kayış nasıl kopar acaba bir bilginiz varsa paylaşımda bulunmak ister misiniz? istemezseniz gideyim ben" Aynen böyle de. Yoksa senin kayışı da koparmasınlar.
Artık yollarda ölmek İS-TE-Mİ-YO-RUZ!!!
harikasın bunu aynen yazıp adama vericem sonra melül melül bakıcam ve çekip gidicem
şaka bi yana özkan la görüştüm biraz önce onun yanına gidicem bugun konuşalım paylaşalım biraz daha
keşke sende yakın olsanda biraz akıl versen öle uzaktan olmuyoo cicimmmm
HEHEHEHHE imzanıda çaldımmm profildeki nexus yazısınıda çaldımmm yakında motorunuda çalıcammm
DRİFT RELİGİON
yaz yaz bak taktiklerimi uygula muhakkak işine yarayacaktır.
keşke yakın olsam da işte ömrüm avrupa yakasında geçti be canım. avrupai insan olmakta zor. sen kayışı değiştirince ve mümkünse iade edebilirsen benim kayıştan alırız sana.
cümleye bir ekleme yapıyorum; "mümkünse iade edebilir miyim acaba? bi daha yolda kalıp başınızı ağrıtmak istemiyorum. sırf sizi düşündüğüm için, kendimi düşünüyosam ne oliyim emiiiiii" de.
Azraille yatakta yaşlılık ağrıları çekerken değil, asfalt üzerinde alçaktan uçarken karşılaşma tercihi bizimkisi....
ok bunuda ekliyorummm
DRİFT RELİGİON
hırsızzz varrrrrrr
bugun bunu çalan yarına neler çalar demii :D
sen motoru nereye koyuyosun garajın varmııı ???
yanlız topic amacını aştıı :D
cadı laf atmadan ben kaçim
DRİFT RELİGİON
kapalı garaja koyuyorum. 30 lira ayda. kafam rahat ediyo...
topic amacından oldukça şaştı. susalım istersen?
eeee kaç gün kaldı??
köpeğiniz olsun topik beeeee....
Azraille yatakta yaşlılık ağrıları çekerken değil, asfalt üzerinde alçaktan uçarken karşılaşma tercihi bizimkisi....
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
gelsemmi ?
**Bianchi falcon 125cc-Yamaha ybr125-Honda nx4 falcon-cbf 250-honda cg es-suzuki an 125-kymco agility-kymco activ 110-tw shenke 150-honda cbf150** \\@2007-2010
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)