önce kahvaltı sonra anadolu kavagı toplaşması :)
Reklamlar
-
25 Ağustos 2008, 18:31
madem dede mirası yiyor taaa cenevizlilerden... kahvaltıyı o çeker artıkk... ne ki alt tarafı 5 altın di mi CADIII
BU ARADA.... KUYUCADISI... topiğinin 500 üncü mesajı bana ait... artık bişi yaparsın bana.. tuzsuz sarı leblebi olur bi çikolata olur.. ne bilim işte AĞANIN ELİ TUTULMAZMIŞ...
Azraille yatakta yaşlılık ağrıları çekerken değil, asfalt üzerinde alçaktan uçarken karşılaşma tercihi bizimkisi....
Reklamlar
-
25 Ağustos 2008, 18:39
delipoyraz adlı üyeden alıntı
yaw ben cadıyı benzettim kardeş.. dede mirası yiyor yaa o bakımdan
BU ARADA.... KUYUCADISI... topiğinin 500 üncü mesajı bana ait... artık bişi yaparsın bana.. tuzsuz sarı leblebi olur bi çikolata olur.. ne bilim işte AĞANIN ELİ TUTULMAZMIŞ...
okadar mirası yemişiz tuzsuz leblebinin lafımı olur senin canın sağolsun
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
-
25 Ağustos 2008, 18:42
cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın
:
-
25 Ağustos 2008, 19:25
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
-
25 Ağustos 2008, 19:27
cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın
:
-
25 Ağustos 2008, 19:29
[/B]
-
25 Ağustos 2008, 19:33
Kısmet olursa allah nasib ederse katılacağım.
-
25 Ağustos 2008, 19:36
Modifikret adlı üyeden alıntı
Kısmet olursa allah nasib ederse katılacağım.
sen yenisin galiba hoş geldin mt'ye
kahvaltıya gel tanışmak için güzel fırsat
[/B]
-
25 Ağustos 2008, 19:39
Walla şu siteye 2 senedir üyeyim nerdeyse ama gel gelelim kimseyi tanımıyorum ne yapıcaz pazar günü bakalım walla bide çekingenim iyi mi kimse ile muhabbete de giremem
-
25 Ağustos 2008, 19:47
Keane adlı üyeden alıntı
Walla şu siteye 2 senedir üyeyim nerdeyse ama gel gelelim kimseyi tanımıyorum ne yapıcaz pazar günü bakalım
walla bide çekingenim iyi mi kimse ile muhabbete de giremem
sıkma canını sen beni bul ben seni tanıştırırım milletle
[/B]
-
25 Ağustos 2008, 22:04
çocukluk arkadasımın hava harp okulundan mezuniyet töreni var o gün. gelmeyi çok istiyodum gelemiyorum. bu sizinle ilk bulusmamız olucaktı :(
çok üzgünüm
Ne Mutlu TÜRKÜM Diyene...
-
25 Ağustos 2008, 22:12
kuyucadısı adlı üyeden alıntı
senin karakaçan yok dimi artık?
ne almayı düşünüyosun?
Evet artık Karakaçanım yok bakalım tam net olarak belli değil ama 250 lik japon almayı düşünüyorum.
-
25 Ağustos 2008, 22:35
Bu sefer ne olursa oLsun kaÇirmicaM Geçen çınaraltında kayış koptu sonra iş olayı şimdi çamurluk kırık servisim sağ olsun geLicek dio haLaa :D ama qenede qeLicem söZ
-
25 Ağustos 2008, 22:59
RoMe0 adlı üyeden alıntı
Bu sefer ne olursa oLsun kaÇirmicaM
Geçen çınaraltında kayış koptu sonra iş olayı şimdi çamurluk kırık servisim sağ olsun geLicek dio haLaa :D ama qenede qeLicem
söZ
hadi bakalım kır şu şeytanın bacağını
Keane adlı üyeden alıntı
Walla şu siteye 2 senedir üyeyim nerdeyse ama gel gelelim kimseyi tanımıyorum ne yapıcaz pazar günü bakalım
walla bide çekingenim iyi mi kimse ile muhabbete de giremem
MT sözkonusu olunca tanışmaya gerek yok.. zaten tanışmasak böel karşılıklı yazışmayız, yani burdaki sıcaklık aynen devam... sen gel , benimle cadının arasında otur hiçç sıkılmazsın
arslanfb adlı üyeden alıntı
Evet artık Karakaçanım yok bakalım tam net olarak belli değil ama 250 lik japon almayı düşünüyorum.
mekan yakın sana... yürüye yürüye bile gelirsin
Azraille yatakta yaşlılık ağrıları çekerken değil, asfalt üzerinde alçaktan uçarken karşılaşma tercihi bizimkisi....
-
25 Ağustos 2008, 23:09
delipoyraz adlı üyeden alıntı
hadi bakalım kır şu şeytanın bacağını
BakaLım çamurluk faLan kırık ama GeneDe geLicem artçımla waLLa bu sefer yatalak olmadığım sürece kesin gelicem kırıcam o sheytan ın kafasını gözünü bacaanı :D
-
25 Ağustos 2008, 23:17
RoMe0 adlı üyeden alıntı
BakaLım çamurluk faLan kırık ama GeneDe geLicem artçımla waLLa bu sefer yatalak olmadığım sürece kesin gelicem
kırıcam o sheytan ın kafasını gözünü bacaanı :D
beklicezzzz
-
26 Ağustos 2008, 02:02
...kağıttan gemilerle okyanusları geçemezssin...
Drift Religion
-
26 Ağustos 2008, 05:09
-
26 Ağustos 2008, 05:22
ne oluyoooo burda bakem ?
gece kuşları bu saatte niye uyumadınız bakem uykunuzmu kaçıverdi elinizden
MURAT KARDEŞLERİMİZİ UNUTMAYACAĞIZ....
-
26 Ağustos 2008, 10:42
cem abi nerden buluyosun bu kadar enerjisi dedik adam kaza yaptı biraz durgunlaşır gene yokk bu nasıl iş anlamadım
hayırdır abi aşıkmısın sen nesin ???
bu arada bir röntgen istemiştim geldimi hiç baktınızmı ortalıga
DRİFT RELİGİON
4 teker benenimi, 2 teker ruhumu taşır
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)