önce kahvaltı sonra anadolu kavagı toplaşması :)
Reklamlar
-
25 Ağustos 2008, 02:50
ee öyle oluyor tabi... bu motor işi böyle bea ... benzin menzin çekmem arkadaş.. ARtçım olursan Çileni Çekerim :D İstanbuldan karşılayacak varsa Gelebilme ihtimalimiz vardır.. Dİğer TÜrlü Bulamayız orasını ..
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
Reklamlar
-
25 Ağustos 2008, 10:03
Şu an için Pazar günü çalışıyor görünüyorum, eğer bir değişiklik söz konusu olursa Yeşim ve ben de katılmayı çok isteriz tabiiki, fakat dediğim gibi şimdilik belli değil
-
25 Ağustos 2008, 10:59
By_StaR adlı üyeden alıntı
ee öyle oluyor tabi... bu motor işi böyle bea ... benzin menzin çekmem arkadaş.. ARtçım olursan Çileni Çekerim :D İstanbuldan karşılayacak varsa Gelebilme ihtimalimiz vardır.. Dİğer TÜrlü Bulamayız orasını ..
E5 üstünde Merter/Cevizlibağ civarı karşılayabilirim sizi bir problem çıkmazsa? Benim durumum perşembe netlik kazanıcak.
Artık yollarda ölmek İS-TE-Mİ-YO-RUZ!!!
-
25 Ağustos 2008, 11:05
-
25 Ağustos 2008, 11:07
günaydın herkeze
By_StaR adlı üyeden alıntı
elbette karşılayan olur tek derdin bu olsun hepinizi bekliyorum
dreamdark adlı üyeden alıntı
Şu an için Pazar günü çalışıyor görünüyorum, eğer bir değişiklik söz konusu olursa Yeşim ve ben de katılmayı çok isteriz tabiiki, fakat dediğim gibi şimdilik belli değil
vayyy damat beyde buralardaymış
emre valla bahane istemiyorum yeşimi de al gel
atlantic adlı üyeden alıntı
E5 üstünde Merter/Cevizlibağ civarı karşılayabilirim sizi bir problem çıkmazsa? Benim durumum perşembe netlik kazanıcak.
inşallah gelebilirsin
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
-
25 Ağustos 2008, 11:24
kuyucadısı adlı üyeden alıntı
vayyy damat beyde buralardaymış
emre valla bahane istemiyorum yeşimi de al gel
Ehehh evet balayı dönüşü taze mesajlar bunlar
Dur bakalım gün doğmadan neler doğar, gelebiliriz belki
-
25 Ağustos 2008, 12:18
dreamdark adlı üyeden alıntı
Ehehh evet balayı dönüşü taze mesajlar bunlar
Dur bakalım gün doğmadan neler doğar, gelebiliriz belki
inşallah gelebilirsiniz. slmlar yeşimede
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
-
25 Ağustos 2008, 12:24
-
25 Ağustos 2008, 12:35
yeschim adlı üyeden alıntı
ben burdayım arkamdan selam söleme yüzüme konuş
çok istiyoruz gelmeyi emre çalışmazsa ordayıs inş.
bu arada nikahta yanımızda olan herkese çok teşekkür ederim kendi adıma
ne kızıyosun yaa burda oldugunu bilsek yüzünede konuşuruz senden mi korkucaz
canım çok güzel bi gelin olmuştun Allah bi yastıkta yaşlanmanızı nasip etsin (ikinci yastığı aldırtıp masrafa sokma emreyi )
[/B]
-
25 Ağustos 2008, 12:40
cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın
:
-
25 Ağustos 2008, 12:45
sizdeki resimleri akşam bana atın aralarından bir iki tane seçip ana sayfaya atayım
[/B]
-
25 Ağustos 2008, 12:50
-
25 Ağustos 2008, 12:50
:
-
25 Ağustos 2008, 13:01
yeschim adlı üyeden alıntı
insan sevidiğiyle uğraşırmış
sağol tatlı cadı o senin güzelliğin
foto varsa alalım evet
canımsın düğün fotoları atmıştık gördün sanırım
OGLUMVE BEN adlı üyeden alıntı
işyerindeyim akşam hallederim
[/B]
-
25 Ağustos 2008, 13:08
gördüüm
-
25 Ağustos 2008, 13:16
cadı hotmailine dün hem benim hem gürkanın çektiği resimleri yolladım, eklersin sen. Ben yine de aparatın bize ısmarlamaktan ısrarla kaçındığı balığın resmini buradan yolluyorum neyse ki gürkan abimiz yanımızdaydı da aç kalmadık o ısmarladı
vespa est le scooter le plus diffuse dans le monde.
-
25 Ağustos 2008, 13:20
asden adlı üyeden alıntı
cadı hotmailine dün hem benim hem gürkanın çektiği resimleri yolladım, eklersin sen. Ben yine de aparatın bize ısmarlamaktan ısrarla kaçındığı balığın resmini buradan yolluyorum neyse ki gürkan abimiz yanımızdaydı da aç kalmadık o ısmarladı
akşam resimler burda olucak sakin olun
[/B]
-
25 Ağustos 2008, 13:29
Azraille yatakta yaşlılık ağrıları çekerken değil, asfalt üzerinde alçaktan uçarken karşılaşma tercihi bizimkisi....
-
25 Ağustos 2008, 13:39
delipoyraz adlı üyeden alıntı
canım felaket balık çekti iyi mi
hay allah yaaa
Poyraz abi gürkan abi öyle bi fotoğraflamış ki insanın canının çekmeme şansı yok şeytan diyor atla motora çık anadolu kavağına da bir porsiyon daha ye
vespa est le scooter le plus diffuse dans le monde.
-
25 Ağustos 2008, 13:40
:
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)