Esir iken mümkün müdür ibadet,yatıp kalkıp Atatürk'e dua et..Senin gibi dürzülerin yüzünden,dininden de soğuyacak bu millet.İşgaldeki hali sakın unutma,Atatürk'e dil uzatma sebepsiz.sen anandan yine çıkardın ama,baban kimdi bilemezdin .erefsiz.
ya maraton varmış o gün bilgisi olan varmı? yol güzergahını ona göremi yapsak?
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
selam herkese
ii geceler cem abi kaza yaptı demek umarım bişeyi yokturr..
bu arada mesai satlerimi bilmediğim için gelip gelemiycegim konusunda kararsızım eve motoru garaja sokarken ufak bir arıza tespit ettim artık yarın halletmeye çalışıcam.
eger işimi ve motoru ayarlayabilirsem aranızda olmak istiyorum
bu arada topic aldı başını gidiyo utanmasaydın da topiği 1 ay öncesinden açsaydın :D
hiç şüphemiz yok buna görüntüye inanacaksak eğer bide rönntgen çektir de gel bide içini görelim
o zaman daha ii anlarızz
DRİFT RELİGİON
4 teker benenimi, 2 teker ruhumu taşır
Azraille yatakta yaşlılık ağrıları çekerken değil, asfalt üzerinde alçaktan uçarken karşılaşma tercihi bizimkisi....
ne yani ben ayaklı gazatamıyım
vay kuntakite çalışşşşşşş
ne dövizi direk kayboldu döviz bahane
fabrikadan halka malzememiz 1.sınıf ve 5 yıl garantilidir
bulursun sen isedinmi
sende koşacanmı
...kağıttan gemilerle okyanusları geçemezssin...
Drift Religion
aparat ; çok zeki olma arkadaşım... beyin kaldırmaz; kısa devreye düşersin alim allah. Ya da zekanı kendine sakla
Azraille yatakta yaşlılık ağrıları çekerken değil, asfalt üzerinde alçaktan uçarken karşılaşma tercihi bizimkisi....
akşam o rahat ol bize bişe etkilemez
ah erdinç ah
kocum büğün hani balık paralarını sen veriyordun vermemek için kaza yaptım ayaklarına yattın dimi bana kaldı ihale
büğün güzel resimler çektik yarın cadı atar resimleri harika bir gezi olucak yol süper anadolu kavak balıklarda harika
piş piş piş piş piş ninni ninni eh kuzuma eh eh kuzuma eh hadi uyuda rahat et
cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın:
aaah ahh orada olabilmek vardı....
BAŞKALARINI SIK SIK AFFEDİN, AMA KENDİNİZİ ASLA
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
Bende geliyorum tek hayalimde buydu zaten bi dünya motorcu ile bir arada olmak
Şu an bu konu içerisinde 12 kullanıcı var. (0 üye ve 12 misafir)