önce kahvaltı sonra anadolu kavagı toplaşması :)
Reklamlar
-
21 Ağustos 2008, 11:18
Reklamlar
-
21 Ağustos 2008, 11:33
by_moto adlı üyeden alıntı
Mert,Dürüst,güvenilir,yakışıklı,cesur bi artçı almak isteyen ?
Koyun can derdinde, kasap et derdinde...
Artık yollarda ölmek İS-TE-Mİ-YO-RUZ!!!
-
21 Ağustos 2008, 11:35
atlantic adlı üyeden alıntı
Koyun can derdinde, kasap et derdinde...
Yazdığıma pişman oldum. haberi ben az önce yani bu mesajı yazdıktan sonra aldım. yemine derim çok üzüldüm çünkü kendisiyle hem buradan hemde özelden çok konuşmuşluğumuz vardır.
Mekanı cennet olsun abimin
-
21 Ağustos 2008, 11:37
.................................................. .....
biride şu arkadaşı artcı alsın yaaa...
ben alıcam ama bende okanı alıyorum...,
MURAT KARDEŞLERİMİZİ UNUTMAYACAĞIZ....
-
21 Ağustos 2008, 11:41
Yazdığıma pişman oldum.
haberi ben az önce yani bu mesajı yazdıktan sonra aldım. yemine derim çok üzüldüm çünkü kendisiyle hem buradan hemde özelden çok konuşmuşluğumuz vardır.
Mekanı cennet olsun abimin
Tamam canım benim. Canım sıkkın, alınma sen üstüne. Elbet alan biri çıkar seni (Umuyorum yani..).
Artık yollarda ölmek İS-TE-Mİ-YO-RUZ!!!
-
21 Ağustos 2008, 11:51
atlantic adlı üyeden alıntı
Tamam canım benim. Canım sıkkın, alınma sen üstüne.
Elbet alan biri çıkar seni (Umuyorum yani..).
Yok ya geçtim artçılığı . Binmesem ne olur sanki
Murat abiylede hep artçılık konusunda konuşmuştuk. Şile gezisine onunla birlikte katılma ihtimalim vardı. İyi ki katılmamışım diyorum çünkü sadece msn üzerinden konuştuğumuzda kötü haberini alınca bu kadar üzülmüşsem. İyi ki yüzyüze görüşmemişiz.
-
21 Ağustos 2008, 13:08
murat gürgen adlı üyeden alıntı
biride şu arkadaşı artcı alsın yaaa...
ben alıcam ama bende okanı alıyorum...,
abi merak etme sen by_moto benımle beledıye talım edecek de okan derken sen cadebostandakı okanı mı dıyorsun anlamadım
ŞEYTANDA BİR ZAMANLAR MELEKTİ UNUTMAMAK GEREK
-
21 Ağustos 2008, 15:07
os.ozgen adlı üyeden alıntı
abi merak etme sen by_moto benımle beledıye talım edecek de okan derken sen cadebostandakı okanı mı dıyorsun anlamadım
Sanırım bi zaman babam motosiklet sitesine bile girmemi istemeyecek.
Zaten Cuma akşamı büyük ihtimalle tatile gidiyoruz. benim işim yattı. Zaten şu sıralar motosiklet görmek bile istemıyorum
-
21 Ağustos 2008, 16:54
Zaten Cuma akşamı büyük ihtimalle tatile gidiyoruz. benim işim yattı. Zaten şu sıralar motosiklet görmek bile istemıyorum
yine yalan oldun desene
antientel adlı üyeden alıntı
gzl insanlar....bu cumarteside 3. geleneksele bekliorz... :D
hasancım söyledim sana çalışıyorum bu cumartesi başka zaman inş
cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın
:
-
21 Ağustos 2008, 17:40
OGLUMVE BEN adlı üyeden alıntı
yine yalan oldun desene
Herşey yalan oldu. Dünyada ölümden başkası yalann
-
21 Ağustos 2008, 19:37
Herşey yalan oldu. Dünyada ölümden başkası yalann
inan yakın olsaydım alırdım
-
21 Ağustos 2008, 23:32
motora binmeye korkar oldum ya.. kaldı ki tekirdağdan istanbula kahvaltıya gelmek... ?
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
-
21 Ağustos 2008, 23:53
-
22 Ağustos 2008, 00:47
murat arkadaşımız için hepimiz üzüldük ama hiç birimiz motordan soğumadık
Bekliyorum; öyle bir havada gel ki vazgeçmek mümkün olmasın
Kazasız Sürüşler Dilekle Olmaz Eğitimle Olur
-
22 Ağustos 2008, 11:31
üzülme başka zaman gelirsin
By_StaR adlı üyeden alıntı
motora binmeye korkar oldum ya.. kaldı ki tekirdağdan istanbula kahvaltıya gelmek... ?
korkunu anlıyorum özer ama hayat devam ediyo ve inan bana sen dahil ben dahil herkez motosiklete binmeye devam edicek. sıranın kimde olduğunu bilmeden... motosiklete gönül verdiğimizde ölümün var oldugunu bilerek bunu göze alarak sevmedikmi? gönül isterki kimseye tutkusu ölüm getirmesin
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
-
22 Ağustos 2008, 11:41
Yakın olsam hatta sen seni almak istiyorum desen bile artık zor
Motosikletten soğudum resmen
Bu siteye üye olupta motosiklet kazasında vefat edenler vardı.Onlar içinde üzülürdüm fakat. Bir ölenin arkasından ilk defa bu kadar donuk kalıp ilk defa bu kadar üzülüyorum. Neyse daha fazla bu konuda msj yazıp herkesin yarasını deşmek istemem.
Mekanı cennet olsun abimin.
seni hayata bağlıcak o kadar olay olucakki bunuda unutursyn dur bakalım dahayaşın çok genç
evet arkadaşlar bu hafta anadolu kavak tarafına gidip siz değerli arkadaşlar adına bi keşif yapıcaz nerde oturulur ne yenir nasıl gidilir bi bakalım resimleri çekip siz değerli arkadaşlara iletiriz site sayesinde pazartesi resimleri bekleyin cadı doğrumu kaptan olarak katılıyorsun dimi yazdıklarıma
cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın
:
-
22 Ağustos 2008, 14:03
Keşife yetişemem ama sonrasında sizleri yakalamaya çalışacağım bir yerlerde dönüşüme bağlı olarak. Size bol eğlenceler, kazasız sürüşler arkadaşlar.
vespa est le scooter le plus diffuse dans le monde.
-
22 Ağustos 2008, 14:15
OGLUMVE BEN adlı üyeden alıntı
evet arkadaşlar bu hafta anadolu kavak tarafına gidip siz değerli arkadaşlar adına bi keşif yapıcaz nerde oturulur ne yenir nasıl gidilir bi bakalım resimleri çekip siz değerli arkadaşlara iletiriz site sayesinde pazartesi resimleri bekleyin
cadı doğrumu kaptan olarak katılıyorsun dimi yazdıklarıma
evet bu hafta sonu anadolu kavagına gidip trafiğe yol durumuna vs. bakıcaz bikaç resim çekip sizlere sunucaz. gerçi resim işini atlantik sagolsun halletmişti ama bizde atalım bikaç resim
asden adlı üyeden alıntı
Keşife yetişemem ama sonrasında sizleri yakalamaya çalışacağım bir yerlerde dönüşüme bağlı olarak. Size bol eğlenceler, kazasız sürüşler arkadaşlar.
gelebilirseniz elbette çok seviniriz. ama keşife gelemesenizde kahvaltı için kaçarınız yok ona göre
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
-
22 Ağustos 2008, 14:20
-
22 Ağustos 2008, 14:21
O zaman bu seferde benim için birşeyler yaparsınız değil mi
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)