23 Mayıs Şile-Ağva Gezisi Fotoğrafları
Reklamlar
-
Herkese merhaba,
Herkes sağ salim evine vardı mı? Ben kasıp 1 saat 15 dakikada eve varabildim Gezi güzeldi ancak daha planlı yapsaydık da yemeği rahat rahat yeseydik keşke. Artık başka zaman daha düzgün bir program yaparız. Acil olaraktan birkaç fotoğraf koyuyorum foruma... Tekrar görüşürüz!
Bütün gezi resimleri albume eklendi buradan ulasabilirsiniz
Hayatta en büyük eğlence başkasının yapamazsın dediğini yapmaktır.
Reklamlar
-
teessüf ederim benzincide benim resmimi çekmemişsin
-
Len olm alınganlık yapma, senin de bulunduğun bir sürü fotoğraf var, gecenin köründe olduğu için ancak içlerinden birkaçını koyabildim. En yakın zamanda hepsini size ulaştıracağım. Muratt sen de çektiğin resimleri bizlerle paylaşır mısın?
-
Admin
resimleri albume yollamıs ben hemen olaylayım yayına sokuyorum
bulusma resimlerine albumdan bakabilirsiniz
-
laaa boyyy ne o öle benim kask kafada çektiğin fotoyu koymuşsun. senin kafada kask varken benim çektiğimi neya koymadın bakem....
heyyyyttttttt hesapver bre racing ci...... muahhah
Tanrı motor kullansaydı racing kullanırdı...
-
-
speedfight bile geçti bizi bee
-
tüh beee, şu benzincide bende yokum. Resimleri ben çektiğim için, eheheh :geek:
-
-
hii yanlış yazmışım güzel bir gün geçirmemiz ayrı bi güzeldi demek istemiştim..Yaşlılık işte:
neyse hakkaten şu şilede gittiğimiz yere bi daha gidelim sonra ya çokk beğendim ben
-
-
espri yaptım hemen alınma boy
bi daha uzak buluşmalara motorla gelmicem ztn madem yavaşlatıyorum
-
Motorla gelmezsen seni kimse yakalayamaz
Şaka yapıyoz hemen de alınıyon
-
kızdırmayın Safrane'ı ya..ala ala zaten gidecek..Seni güzel bi şekilde uğurlarız biz cnm...
-
saol meleğim
yok abi alınma olayı değil benim de canım sıkılıyo yavaş gidince istediğiniz kadar şakaya vurun sizin de canınız sıkılıyo benim de altımda hızlı giden motor hızlı giden araba olsa ben de sıkılırım ki hızlı motorum yok ama hızlı arabada yavaş gidince ben de sıkılıyorum
-
en kısa zamanda ben de çektiğim resimleri upload edicem, bugün internetimde bi sorun olsa gerek, çok yavaş açılıyo site, hızlanır hızlanmaz gelio resimler
-
Kardeşim alın hızlı motor da adam gibi gidelim oraya buraya. Ben hararet yaptım valla birkaç kez. Neyse ki dönüşte sağlam bastım rahatladım. Bir ara Mercedes'i virajda sollarken aramızda 1 cm kadar mesafe kaldı. Şoförün yüzünü görecektiniz, benzi attı. Benim de azıcık attı Cıtır sen ne zaman alıyorsun motor? O zaman arkadaşını da arkana alırsın gelirsiniz beraber. Diğer fotoğrafları da yollayacağım en kısa zamanda, evdeki makinadalar. Forum evden çok yavaş açılıyor, işten de aşırı hızlı
-
hızlı motor benim için hayal gibi, hızlı atv belki (evdekilere 4 teker lazım çünkü, iki teker bunu zor aldırdım)
-
erhan benim şu yemek yemek yerine yoga yaptığım resmi ya çıkartın yada photoshop la düzeltin lütfen o ne yaa hadi gözüm kapalı çıkmışta ellerim falan ne öyle? AGVA-23 no lu resim
Biz ilhamlarimizi gokten ve gaipten degil dogrudan dogruya hayattan almis bulunuyoruz. K.Atatürk
-
katılıyorum dangera, insan fotoğraf çekerken hbr verir, poz verirdim paparazzi misiniz
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler