Çoookkk uzak bir mesafeydi ama motoruma iyi geldi. Bence hep Yasemin Cafe'de olsun toplantılarımız Wallacem ellerine sağlık, objektifin zeval görmesin
Çoookkk uzak bir mesafeydi ama motoruma iyi geldi. Bence hep Yasemin Cafe'de olsun toplantılarımız Wallacem ellerine sağlık, objektifin zeval görmesin
Tüketici yaşamak iyi değildir. Üretici olalım Mustafa Kemal ATATÜRK
evet ya bu sefer sana uzak oldu ama napalım. sevdiysen hep orda yaparız. ama bence bundan sonra toplantılarımızı menüsü zengin olmayan yemek yönünden fakir yerlerde yapalım. yiyen var rejimde olan var di mi şeker
ohhh yarasın kardeşime. baban düşünceli adam. severim eniştemi hürmetler saygılar kendisine
Bence bundan sonra en zengin menü lü yeri secelim
etli ekmek-lahmacun-pide-kebap-çöp şiş... herşey olmalı
Yaradı vallaa ama sabah erkenden kalkmak öldürdü adamı süründüm resmen
Babam bir tanedir yaa,Allah razı olsun o balıklar olmasa zeytinyaglı abidik gubidik yemege kalcaktım
yaw tamam be siz yiyin bende kokusuyla yetinirim napalım artık dostlarımız sağolsunlar.
bir ay sonra da ben görürüm sizi ama filinta gibi olunca.
Sen filinta gibi olunca ilk etli ekmeğini ben ısmarlayacağım söz
Hımmm yiyebildiğin kadar ama çay sözü vermedim bak vermem de Hadin gali Abbas kaçar
Murat abi 1 ayda nasıl filinta gibi olcan o kadar kolaymı kilo wermek :D bunun kolay yolu warsa banada bi tiyo werde ben de kilo alayım :D :D:D
Süper olmuş wallahi süper Makarnada gözüm kaldı Kalbim de egede kaldı
sen benle bir ay takıl bak kafadan 5 kg alırsın.
ne diyorsun senn....
rica ederim abicim. tavuk güzeldi ama makarnanın tadına bakamadım. bir viperın lazanyadan azıcık tırtıkladım o da güzeldi
siz gelin mangalın kralını yapacağız. emre nerde biber almaya gitti mi?
ooo tamam tamam az kalmış hadi bekliyoruz büyük bir iştahla
desenize 18 agustosta ne yapacagımız belli ; karşılama komitesi görevini üstlenecegiz
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)