Arkadaşlar tek başınızamı geliceksiniz yoksa yengelerde geliyomu ona göre yengenizide getiricem
Arkadaşlar tek başınızamı geliceksiniz yoksa yengelerde geliyomu ona göre yengenizide getiricem
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!
www.ataturk.com
ben ve mercuryhepat ın yanında ki artılar muhtemelen yengeler olacak....
bi terslik olmaz , gelirlerse tabi.....
ama diğer arkadaşları bilmiyorum.....
Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.
altalta aynı içerikli veya ayrı içerikli mesaj atmak flood oldugu için yasaktır. Aklınıza sonradan bir şey gelirse postunuzun altında cevap yoksa önceki mesajınızda DEĞİŞTİR butonuna tıklayarak o mesajına ekleme yapınız... Flood içerikli mesajlar silinir. Tekrarı halinde kullanıcıda art niyet tespit edilirse forumdan uzaklastırılır...
- Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
- Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
- Şikâyetler için... info@motosiklet.net
- FLOOD= Arka arkaya atılan mesaj arada başka bir cevap olmadan aynı üyenin birden fazla mesaj atması
********************I**********************
mertmertmert, dostum inan gelmeyi isterdim ama h.sonu bizim taşınma olayları var , hatta onun için yarın işyerinden 12'de izin alıp ev bakmaya çıkıcam
olmazsa başka bi zaman daha büyük bi organizasyonda görüşürüz
şimdiden iyi eglenceler
Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
eywallah dostum canın saolsun , dediğin gibi inşallah bir dahaki sefere.......mertmertmert, dostum inan gelmeyi isterdim ama h.sonu bizim taşınma olayları var , hatta onun için yarın işyerinden 12'de izin alıp ev bakmaya çıkıcam
olmazsa başka bi zaman daha büyük bi organizasyonda görüşürüz
şimdiden iyi eglenceler
mertmertmert arkadasım gelemıyecegım ve sızlerle tanısamayacagım ıcın ozur dılerım ıftara davetlıyız bır aıle buyugune (AYRICADA HANIM TARAFI) bır daha ki organizasyona ınsallah sana ve dıger arkadaslara sımdıden bol bol eglenceler......
arkadaşlar ctesi hava fırtına dio , siz ne düşünüosunuz ?????
aşağıdaki resimde mevzuyu daha net görebilirsiniz.......
fikirlerinizi bekliorum, katılımın düşeceğini gözönüne alarak isterseniz iptal yoluna gidebiliriz...... düşüncelerinizi bekliorum........
şeker misiniz eriyecek misiniz çıkın gelin işte, yağmur olunca ne oluyo ki, motosiklet.net'in bi yağmurlu buluşması vardı geçen sene sonu, o ana kadarki en yoğun katılım ondaydı
bir de özel mesaj geldi diye e-posta uyarısı geldi, ama girdiğimde yoktu bi mesaj filan, eğer arkadaşlardan birisi cep numarasını yolladisa tekrar yollayabilir mi?
imza, safrane
mertmertmert, benim işim çıktı gelemiyorum bidahakina işallah.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!
www.ataturk.com
ok , programda şuan için bi deişiklik yoktur.... gelmeyenlerin sayısı artmaya başlarsa ; iptal edilecektir(önümüzdeki haftalara erteleme) . iptal kararı max. saat 14:30 da duyurulacaktır.......
bilgilerinize...
niye gelmeyenlerin sayısı artınca iptal olsun ki, iki kişi bile buluşsa buluşulur yani
imza, safrane
arkadaşlar; tekrar duyuruyorum ; saat 16:00 da ordayız. herkesi beklioruz....
saygılar.....................
saygılar
ilk önce buluşmada beni yalnız bırakmayan "safrane" arkadaşıma çok teşekkür ediyorum....... çok yakında resimlerimizi foruma eklemiş oluruz...... iki kişi olmamıza rağmen bence çok güzel bi buluşmaydı.....
geleceğini söyleyip gelmeyen tüm dostlarada teşekkürler........(!) yinede heyecan kattılar.........
saygılarımızla........
arkadaşım iyi akşamlar
aslında rumeli hisarı bana yakındı fakat motoru dün aldım tam tanımıyorum ve ehliyet pazartesiden sonra geliyo o yüzden gelirim yada gelemem diye yazamadım ama emin ol gelmek isterdim bir daha ki ilk toplantıda bende mutlaka varım.4 yıl aradan sonra özlemişim motor kulanmayı zaten
sanada iyi akşamlar hektorarkadaşım iyi akşamlar
aslında rumeli hisarı bana yakındı fakat motoru dün aldım tam tanımıyorum ve ehliyet pazartesiden sonra geliyo o yüzden gelirim yada gelemem diye yazamadım ama emin ol gelmek isterdim bir daha ki ilk toplantıda bende mutlaka varım.4 yıl aradan sonra özlemişim motor kulanmayı zaten
keşke gelseydin demekten başka bişi diemem açıkçası.......
heeeyyy beni unuttunuz galiba saatinde ordaydım ve ayrıca şans eseride olsa siz ayrılırken yine ordaydım resimli kanıtımda elinizde mevcut
sizleri yanlız bırakmak zorunda kaldım azizim ama malum S.Ö ve S.T kishileri misafirlige geldiler... S.Ö. ye motor sevgisi ashılamakla gechti zaman.....yaza dogru alıcak bitana..ahanda buraya yazıyorum
donjon personelinin ilgisi nasıldı? yeterince alakadar olmushlardır ınshallh?
I\\´m / I can !!
Fotoğrafları skullhunter'a yollayıp foruma koymasını rica ettim. Ödevlerim çok olduğu için tek tek koyacak zamanım yok maalesef :( Kendisine buradan teşekkür ediyorum.
Cabriolet, keşke sen de biraz bekleseymişsin, malum İstanbul'da nereye kaç dakikada gideceğin belli olmuyor, belki gecikmişlerdir deyip 15dk beklesen ne güzel muhabbet edecektik
imza, safrane
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)