İZMİR EKİBİNE RENKLİ BİR GEZİ MENÜSÜ HADİ BİZİM TAYFA...
Reklamlar
-
herkese selam arkadaşlar fikir sahibi güzel dostum apv41 ( cengiz ) arkadaşımdır önce bunu belirteyim bu hafta cumartesi olacak olan artık gelenekselleştirdiğimiz toplantımızda tüm arkadaşlarımızında fikrini alarak ortak bir karar alıp seçenek olarak 3 ayrı gezi yerinden birinde karar kılıp renkli zevkli ve herzamankinden daha organize ve kalabalık bir gezi olmasını istiyoruz hepimizin katkılarıyla tabiii !!!
1. seçenek.... SAKLI BAHÇE
2. seçenek.... BAHÇEVAN
3. seçenek.... İNCİR ALTI
evet sevgili dostlarım bu hafta cumartesi saat 20.00 da atatürk lisesi önünden buluşup üsküdar çaycısın da oturduğumuz toplantıya daha fazla katılım bekliyoruz her açılan topik te gelmek istediğini belirten ancak henüz tanışamadığımız arkadaşlar var farkındayım unutmadım onları hadi artık bu hafta bekliyoruz sizleride... katılan katılamayan herkese şimdiden çok teşekkürler.....
Reklamlar
-
Moderatör (forrap)
-
forrap adlı üyeden alıntı
EgeKnn, bil bakalım ne diycem???
Çalışmazsam gelmeye çalışırım
biraz ilginç oldu cümle kurgusu ama...İnşallah bu seferki daha da güzel olur...Yer farketmez maksat dostluk olsun...
bil bakalım ne diyecem sen toplantıya gelme geziye gel
-
Nerde bu yerlerin ilk ikisi? :
Asfalta yapışmadan motorcu olunur mu ki?
-
saklı bahçe izmirden 45 50 km ahmetbeyliye yakın çile köyü mevkiinde bahçe içinde kendin pişir kendin ye tarzında şirin bir yer BAHÇEVAN izmirden 28 km ayrancılar yolunda çoban etten girilip 3 km içeride yapay gölü ve her türlü evcil hayvanı barındıran kafesleri ve göl üzerinde masaları kurulmuş iskelesi ile her türlü ızgara ve salatası mevcut köy evi tarzında bir mekan İNCİRALTI resimlerde mevcut türk evi çay gözleme yada arzu edersek kendimizin mangal yakabileceği piknik alanı (her mekanda hava soğuk olursa şömine mevcut ) yağmur olursa allah korusun bukadar emek boşa
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
-
apv41 yani cengiz abiniz yazıcak birazdan sabırsızlanmayın yada sabırsızlanın birazdaha cengizim duuuuurrr yazma biraz daha merak etsin bizim tayfa gizemli oldu yaww merak ederde herkes gelir belki
-
Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.
altalta aynı içerikli veya ayrı içerikli mesaj atmak flood oldugu için yasaktır. Aklınıza sonradan bir şey gelirse postunuzun altında cevap yoksa önceki mesajınızda DEĞİŞTİR butonuna tıklayarak o mesajına ekleme yapınız... Flood içerikli mesajlar silinir. Tekrarı halinde kullanıcıda art niyet tespit edilirse forumdan uzaklastırılır...
- Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
- Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
- Şikâyetler için... info@motosiklet.net
- FLOOD= Arka arkaya atılan mesaj arada başka bir cevap olmadan aynı üyenin birden fazla mesaj atması
********************I**********************
-
bundan sonraki haftalar yeterli katılım olmazsa gelemeyen arkadaşlara ev ve iş yeri ziyaretleri düzenleyeceğiz belki daha zevkli olur
CENGOMOTO
-
senden korkulur kanka
-
Moderatör (forrap)
-
Bence bu 3 yer de iyi. Yer seçimine gelince bu tamamen toplantıya gelecek arkadaşların seçimiyle olsun, daha önce de yaptığımız gibi. Böylece gelmeyecek olanlardan ziyade gelenlerin fikrini kullanmış oluruz.
Gerçi ben geçen c.tesi toplantıya geldim ama geziye gelemedim, tuhh battık şimdi
-
sevgili habercimiz sen madem oruçluyum gelemem diyosun bide pazar günü çalışma problemin var hem toplantılarada hiç gelemedin dur bak bu sefer ne diyecem sen toplantıya gel geziye gelme
-
Büyük ihtimal gelemiyecem ancak yer tavsiyem var.Gaziemir yolundan havaalanını geçtikten sonra torbalıya yaklaşırken ÇOBAN var.Kendinpişir kendin ye den de öte.Aşağıda manav var domatesini biberini soğanını alıyosun.Kasap var kocaman,ne istersen var onu alıyosun.Marketinden kolanı,biranı,rakını,şalgamını alıyosun.Sonra adamlar gelip senin mangalını kuruyolar.Fıstık gibi oluyor masalar.İster açık mekan ister kapalı.Kapalı mekan da mangalın sıcaklığıyla oturmak ayrı bir eğlence.Biliyorum beğendiniz.
Herneyse burası da bir seçenek.Ben bir defa gittim ancak çok beğenmiştim.Aklımızın bir köşesinde bulunsun.Alsancaktan yaklaşık 40 - 50 km ..
Asfalta yapışmadan motorcu olunur mu ki?
-
forrap çamura yatarız babamızdan motorları izinsiz aldık duyarsa bizi keser deriz garibanız bedava yemek varmış oraya gidiyoruz deriz hiç olmadı koşarak kaçarız
CENGOMOTO
-
-
Moderatör (forrap)
-
ne bowling i yahu
-
forrap inan seni çok merak etmeye başladım çok çalışmaktan espri yeteneğini kaybetmişsin gel seni tatile yollayalım dinlen huzur bul rahatla gevşe ben sana masaj yaparım baba dinlen biraz sen bize lazımsın bu grup bir kayıbı daha kaldıramaz relax slow motion
CENGOMOTO
-
Moderatör (forrap)
EgeKnn adlı üyeden alıntı
ne bowling i yahu
Yaw ben ne bileyim batucanın başlığında öyle bi muhabbet vardı...O bakıma söyledim...Nerede geçen haftaki yerde mi toplanıcaz alsancakta yani
-
ne muharremden keçi olur ne senden çoban nede senden haberci yahu başlığı açtığımda ne yazmışım dikkatli bir oku bakayım nerede nezaman toplanıcaz
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler