Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 123 ... SonuncuSonuncu

İZMİR EKİBİNE RENKLİ BİR GEZİ MENÜSÜ HADİ BİZİM TAYFA...

REKLAM ALANI
    EgeKnn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA FZR 1000 EXUP
    herkese selam arkadaşlar fikir sahibi güzel dostum apv41 ( cengiz ) arkadaşımdır önce bunu belirteyim bu hafta cumartesi olacak olan artık gelenekselleştirdiğimiz toplantımızda tüm arkadaşlarımızında fikrini alarak ortak bir karar alıp seçenek olarak 3 ayrı gezi yerinden birinde karar kılıp renkli zevkli ve herzamankinden daha organize ve kalabalık bir gezi olmasını istiyoruz hepimizin katkılarıyla tabiii !!!

1. seçenek.... SAKLI BAHÇE

2. seçenek.... BAHÇEVAN

3. seçenek.... İNCİR ALTI

evet sevgili dostlarım bu hafta cumartesi saat 20.00 da atatürk lisesi önünden buluşup üsküdar çaycısın da oturduğumuz toplantıya daha fazla katılım bekliyoruz her açılan topik te gelmek istediğini belirten ancak henüz tanışamadığımız arkadaşlar var farkındayım unutmadım onları hadi artık bu hafta bekliyoruz sizleride... katılan katılamayan herkese şimdiden çok teşekkürler.....

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Moderatör (forrap) Tuncer Sezen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    EgeKnn, bil bakalım ne diycem??? Çalışmazsam gelmeye çalışırım biraz ilginç oldu cümle kurgusu ama...İnşallah bu seferki daha da güzel olur...Yer farketmez maksat dostluk olsun...

Motosikleti
    YAMAHA FZR 1000 EXUP
    Alıntı forrap adlı üyeden alıntı
    EgeKnn, bil bakalım ne diycem??? Çalışmazsam gelmeye çalışırım biraz ilginç oldu cümle kurgusu ama...İnşallah bu seferki daha da güzel olur...Yer farketmez maksat dostluk olsun...

bil bakalım ne diyecem sen toplantıya gelme geziye gel

Motosikleti
    MONDIAL 50 TT
    Nerde bu yerlerin ilk ikisi? :
    Asfalta yapışmadan motorcu olunur mu ki?

APV41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKİ SV 650
    saklı bahçe izmirden 45 50 km ahmetbeyliye yakın çile köyü mevkiinde bahçe içinde kendin pişir kendin ye tarzında şirin bir yer BAHÇEVAN izmirden 28 km ayrancılar yolunda çoban etten girilip 3 km içeride yapay gölü ve her türlü evcil hayvanı barındıran kafesleri ve göl üzerinde masaları kurulmuş iskelesi ile her türlü ızgara ve salatası mevcut köy evi tarzında bir mekan İNCİRALTI resimlerde mevcut türk evi çay gözleme yada arzu edersek kendimizin mangal yakabileceği piknik alanı (her mekanda hava soğuk olursa şömine mevcut ) yağmur olursa allah korusun bukadar emek boşa
    MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
    nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
    CENGOMOTO

Motosikleti
    YAMAHA FZR 1000 EXUP
    apv41 yani cengiz abiniz yazıcak birazdan sabırsızlanmayın yada sabırsızlanın birazdaha cengizim duuuuurrr yazma biraz daha merak etsin bizim tayfa gizemli oldu yaww merak ederde herkes gelir belki

Motosikleti
    YAMAHA FZR 1000 EXUP
    Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.
    altalta aynı içerikli veya ayrı içerikli mesaj atmak flood oldugu için yasaktır. Aklınıza sonradan bir şey gelirse postunuzun altında cevap yoksa önceki mesajınızda DEĞİŞTİR butonuna tıklayarak o mesajına ekleme yapınız... Flood içerikli mesajlar silinir. Tekrarı halinde kullanıcıda art niyet tespit edilirse forumdan uzaklastırılır...
    - Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
    - Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
    - Şikâyetler için... info@motosiklet.net
    - FLOOD= Arka arkaya atılan mesaj arada başka bir cevap olmadan aynı üyenin birden fazla mesaj atması
    ********************I**********************

Motosikleti
    SUZUKİ SV 650
    bundan sonraki haftalar yeterli katılım olmazsa gelemeyen arkadaşlara ev ve iş yeri ziyaretleri düzenleyeceğiz belki daha zevkli olur
    CENGOMOTO

Motosikleti
    YAMAHA FZR 1000 EXUP
    senden korkulur kanka

EgeKnn, gene bil bakalım ben ne diycem Cumartesi çalışmazsam toplantıya gelirim Pazar çalışmazsam geziye Aslında bu sefer geziye gelme ihtimalim daha zor gibi sanırım pazar günü çalışırım,zaten diğer türlü de olsa niyetli olacağım için gezi işi daha zor... Ama Cumartesi izin yaparsam toplantıya gelirim akşam olduğu için oruçda sorun olmaz yani daha rahat olur... Daha çok var hafta sonuna bakalım kısmet...
    UNBEATEN 21 bende doğma büyüme İzmirliyim bende ilk defa duydum...Neyseki İzmirin dışında sayılır çizdirmedik karizmayı

Ya beyler bide ehliyet falan yok sakata gelmeyelim sonra ahmetbeyli tarafında

One_Way - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Keeway ARN 125
    Bence bu 3 yer de iyi. Yer seçimine gelince bu tamamen toplantıya gelecek arkadaşların seçimiyle olsun, daha önce de yaptığımız gibi. Böylece gelmeyecek olanlardan ziyade gelenlerin fikrini kullanmış oluruz.

Gerçi ben geçen c.tesi toplantıya geldim ama geziye gelemedim, tuhh battık şimdi

Motosikleti
    YAMAHA FZR 1000 EXUP
    sevgili habercimiz sen madem oruçluyum gelemem diyosun bide pazar günü çalışma problemin var hem toplantılarada hiç gelemedin dur bak bu sefer ne diyecem sen toplantıya gel geziye gelme

Motosikleti
    MONDIAL 50 TT
    Büyük ihtimal gelemiyecem ancak yer tavsiyem var.Gaziemir yolundan havaalanını geçtikten sonra torbalıya yaklaşırken ÇOBAN var.Kendinpişir kendin ye den de öte.Aşağıda manav var domatesini biberini soğanını alıyosun.Kasap var kocaman,ne istersen var onu alıyosun.Marketinden kolanı,biranı,rakını,şalgamını alıyosun.Sonra adamlar gelip senin mangalını kuruyolar.Fıstık gibi oluyor masalar.İster açık mekan ister kapalı.Kapalı mekan da mangalın sıcaklığıyla oturmak ayrı bir eğlence.Biliyorum beğendiniz.

Herneyse burası da bir seçenek.Ben bir defa gittim ancak çok beğenmiştim.Aklımızın bir köşesinde bulunsun.Alsancaktan yaklaşık 40 - 50 km ..
    Asfalta yapışmadan motorcu olunur mu ki?

Motosikleti
    SUZUKİ SV 650
    forrap çamura yatarız babamızdan motorları izinsiz aldık duyarsa bizi keser deriz garibanız bedava yemek varmış oraya gidiyoruz deriz hiç olmadı koşarak kaçarız
    CENGOMOTO

Motosikleti
    YAMAHA FZR 1000 EXUP
    one_way bu arada apv41 nickleri ve kan guruplarını yaptırmış gelmeyenlerin nickini ve kan gurubunu teşhir edebiliriz sitede elimizde belge var valli gezi yeri tabiki ortak kararlaştırılacak alın size cillop gibi 3 tane yer seç beğen ehliyet olayını da fazla takmasın olmayanlar baktık çevirme var ehliyeti olmayanların motorları kitler ehliyetlilerin arkasına artçı oluruz şaka bir yana halllederiz... siz gelin yeterki

APV41, EgeKnn Lords Of The Geyiks gibisiniz yawwww Gece gece... Kıllı kıllı koca koca adamlar babamızdan izinsiz aldık motorları diyecez açlıktan ölüyoz beleş yemeğe koşuyoz ama bu nasıl fakirlikse herkezin altında motor var Bari beleş havyar dağıtıyolarmış diyelim daha mantıklı olur EgeKnn, ehliyet olayını hallederiz demişsinde nasıl halletcen baba o kadar motoru rüşvetlede kurtaramayız haaa eğer aramızda polislere elletme şansı olan biri varda benim mi haberim yok Baştan söyleyim benim bacaklar baya bi kıllı polisler yemez ona göre ...Şaka bi yana bu aralar işin moku çıktı her köşe başında çevirme var...Gerçi ben hergün alsancak,konak,karabağlar,gaziemir,buca geçiyom daha allaha şükür durdurmadılar ama bu şans ne kadar böyle gider bilinmez... Neyse ben zaten büyük bi ihtimal gezide olamam toplantıda olurum.Onun içinde başka alternatifler geliştirirsek güzel olur nerede toplanabiliriz ne yaparız vs. bowling fikrini kabul ediyomu yoksa herkez Başka neler olabilir???

Motosikleti
    YAMAHA FZR 1000 EXUP
    ne bowling i yahu

Motosikleti
    SUZUKİ SV 650
    forrap inan seni çok merak etmeye başladım çok çalışmaktan espri yeteneğini kaybetmişsin gel seni tatile yollayalım dinlen huzur bul rahatla gevşe ben sana masaj yaparım baba dinlen biraz sen bize lazımsın bu grup bir kayıbı daha kaldıramaz relax slow motion
    CENGOMOTO

Alıntı EgeKnn adlı üyeden alıntı
    ne bowling i yahu
    Yaw ben ne bileyim batucanın başlığında öyle bi muhabbet vardı...O bakıma söyledim...Nerede geçen haftaki yerde mi toplanıcaz alsancakta yani

Motosikleti
    YAMAHA FZR 1000 EXUP
    ne muharremden keçi olur ne senden çoban nede senden haberci yahu başlığı açtığımda ne yazmışım dikkatli bir oku bakayım nerede nezaman toplanıcaz

1. sayfa 123 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler