egeknn utanmıyon mu sen stella gibi güzel bir kız varken başka kızları kesiyon bakta bi arabada sen kızlara bakarken seni kesmesin benim gibi
egeknn utanmıyon mu sen stella gibi güzel bir kız varken başka kızları kesiyon bakta bi arabada sen kızlara bakarken seni kesmesin benim gibi
toplantı yapıldı arkadaşlar çıkan sonuç saklı bahçe....... buluşma yeri gazi emir migros saat 11.00 toplantıya gelemeyen vay benim haberim yoktu ben duymadım diyenlere ahanda duyurulur
slm arkadaşlar bende geziye geliyorum
bu arada uzun zamandır aranızda yoktum 2 aykadar sanırım bundan sonra katılımcı olarak aranızdayım
eyvallah kardeşim hoşgeldin aramıza gezi süpherdi ve katıldığın için sağol bu arada virago nun sesi baya iyiydi
lancelot35 aramıza hoşgeldin yanımızdan uzayıp gittiğnde çıkan o ses neydi öyle herkese bu sesi duymak nasip olmaz heralde
tşkler arkadaşlar bundan sonraki geziler ve toplantılarda yanınızdayım.çok iyi arkadaşlıklar edineceğimden eminim.
T E Ş E K K Ü R L E R
- PİYADE
- APV 41
- DERİN
- LANCELOT35
- EGELİM
- ONE_WAY
- PHAETONW12
- (derin - eşi )
- STELLA
- ŞEBNEM
- LANCELOT35 - artçısı ( kusura bakmayın isimleri unuttum )
- bendeniz bide ........
teşekkürler İZMİR bu güzel geziye katıldığınız için
Merhaba EgeKnn,
Ben şu anda Antalya'da internetin bile ancak internet cafe'de olduğu bir yerdeyim. Şantiyede telefon hattı bile yok. Buradaki işlerim bitince İzmir'e döneceğim, o zaman katılacağım sizlere. Ancak yazıları okumaya devam ediyorum.
Bildiğiniz üzre bi takım koşullardan dolayı ben katılamadım bi dahaki sefere inşallah... [-o<
baba sağol bazı isimler var yer etti bizde sen merak etme aramızda olmanı çok istiyoruz zaten en kısa zamanda inşallahhh döndüğünde mutlaka görüşelimMrCool adlı üyeden alıntı
bu arada cengiz kardeşim mekan süperdi sanada ayrıca teşekkürler
Bence de mekan tam bize göreydi , alışkanlık yapar böyle yerler ya
bu gezinin tüm güzelliği sizinle birlikte olmaktı ben sadece aracım siz olmadan böyle bir güzellik olmazdı katılan ve gönlü bizimle olan herkeze TEŞEKKÜR ediyorum devamında daha iyi şeyler çıkarabileceğimize inanıyorum HERŞEY SİZİNLE GÜZEL
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
baba yaktın bitirdin lastikleri
bu ekip için lastikler feda olsun önemli olan kalbimiz sıcak dursun
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
benim radyatör de feda olsun baba hortum patlamış kimin umurunda
egeknn abi sen benim motorla dalga geçiyon ama benimki en azından hiç bir tarafından patlak vermiyor biz bence aramızda para toplayalım sana bol bol yedek parça alalım bu arada cengiz abi yine ortalığı yaktın geçtin müslğm baba olsa böyle konuşamazdı
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)