özgür abi taksamda ölcem takmasam da ama sizler takın zaten artık ben de yakıyom
özgür abi taksamda ölcem takmasam da ama sizler takın zaten artık ben de yakıyom
abi ben söz vermiyorum ctesi gelcem ama pazar için söz veremem kanleye bağlıyım..zaten ptesine sınav koymuşlar delirdim...EgeKnn adlı üyeden alıntı
Herbalife ürünleri için pmden mesaj atın
35 BTU 55
batucan zincir atma kardeş geleceksin ne olursan ol gel benim artcım olursun
ilk kayış atan kenan oldu herhalde şu saat oldu ortada yok gerçi onun kayışı yok benim gibi ZİNCİR kullanıyor
oda atarsa işimiz zor
neredesin knn ses ver
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
kanka pazar geziye gelebilmek için toplantıya gelmemen gerekiyosa gelme derim ben biz sana gelişmeleri bildiririz çünkü nasılsa cepten falan haberleşiriz bu arada incir altı çok zayıf bir ihtimal ben oylamadan saklı bahçe çıkar diyorum ve zaten oraya gidersek buluşma yeri ve alış veriş için migros yada kipa çok uygun seni oradan alırız sorun olmaz eyvallah
geldim yaw bağırmayın ben kayış yada zincir atmam arkadaş ölmek var dönmek yok bu arada egelim ulen bide yazının sonunda nasihat etmişin sen bizim nasihatlerimizi dinliyosun sanki biz kelli felli adamlarız kasksız da hayatta kullanmam üstelik yakın bir mesafeye gitsem bile takıyorum takmadımmı eksiklik hissediyorum çünkü kendimde suçluluk duyuyorum bu arada mesafenin kısa oluşu kaza yapmayacaksın anlamına gelmiyo ben polis için değil tedbir için takıyorum kaskı bak bir kask takmaman sana nelere mal oldu sen dua et polisten yana başın ağrıyo hastaneye düşmekten iyidir tak şu kaskı yoksa sana bir iyilik düşünecez cengiz abinle ben bu arada kask kafalı biri istemeyiz gurupta ona göre
şu anki durum saklı bahçe ağırlıklı migrosta uygun allah uçak kazası vermezse toplantıdan çıkan karar bu doğrultuda olacak kanaatindeyim (amma ciddi yazı oldu be ben neymişim )
CENGOMOTO
hay ben böle işin........
batucan yine su koyverdi
Egeknn+1 ( stella )
APV41
Piyade
Derin
Egelim
one_way
Asyaaa
batucan ve kanle muallak
yahu bu olay neden hala devam ediyor anlamıyorum........???????? topik açılınca yazdım zaten artık saat ve buluşma yeri belli 20.00 da atatürk lisesi önüüüüüüüü
ab sormakta fayda var, biliyorsun daha önce de saatler karışmıştı
arkadaşlar kış saati uygulamasına geçtik toplantılar saat 20 de beni zorla evlerinizden sizi almak zahmetine sokmayın benim sitede kötü tanınmama sebep olmayın sabrımı zorlamayın polis zoruyla evlerinizden alınmak hiç hoşunuza gitmeyecektir emin olun toplantı yeri ve saati LOZAN MEYDANI SAAT 20 dir kantar polis karakolu önüne aldırmayın beni deli etmeyin GELİN
CENGOMOTO
o özel bir sebepten dolayıydı her şey normal saat 20.00 değişiklik yok
ya baba toplantı saati olarak demek istemiş cengiz normal saat yerinde duruyo dur yaw panik yapmaOne_Way adlı üyeden alıntı
bu arada APV kızmış bence kızdırmaya gelmez alim allahh
one_way bügün ilk çayın benden abi sen erken uyu toparlan uzun bir gece olacak belli
CENGOMOTO
bu akşam alsancak sürücü kursunda motosiklet eğitimi vardı, avrupada bu kadar üst düzeyde eğitim yetkili 4 kişiden biri olan bir adam geldi istanbuldan, çok faydalı bir eğitim oldu, ağırlıklı olarak güvenlik kuralları ele alındı, yarın ise çeşme otobanında türk petrolün yanındaki sahada sürüş eğitimi var, sabah 8 de buluşulacak, kalkabilirsem gidecem, akşam 5 e kadar falan sürecekmiş
Kursa katılanların hepsinde büyük motorlar vardı, harleyler, hondalar falan, scooter olarak ise en düşük burgman vardı, bir tek benimki scooter idi, ama eğitmen bana da gelmemi tavsiye etti, adam gerçekten müthiş interaktif ve eğlenceli eğitim veriyor, yıllardır motosiklet kullananlar da geldi eğitime..
ne güzel gerçekten çok faydalı olur tabiki işim olmasa bende gitmek isterdim bilgi bilgidir bence kalk baba böyle fırsatlar tepilmez hem bizlede paylaşırsın akşam anlatırsın biraz
Daha hala ayaktayız ve 8 de dediğim yerde olunacak ama çok istiyorum, sabah çok derin uykulara dalmazsam gidecem, haketen bu fırsat zor geçer. Bu akşamki eğitimden sonra para biriktirip kaskı değiştirmeye karar verdim mesela kask deyip geçmemek lazımmış, örneklerini anlatınca şaşırdım. Biraz geyik olacak ama şaşırtan bir bilgiyi paylaşacam. 100 km hızla motordan düşen biri 65 mt ortalama sürüklenirmiş ve sürtündüğü bölgede 775 derece ısı yaratırmış, ona göre korumalı pantalon ve montun da önemini daha iyi anladım Adamın kemiğini bile eritir o ısı
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)