Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
3. sayfa BirinciBirinci 12345 ... SonuncuSonuncu

İZMİR EKİBİNE RENKLİ BİR GEZİ MENÜSÜ HADİ BİZİM TAYFA...

Motovento
    REKLAM ALANI
    Moderatör (forrap) Tuncer Sezen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    One_Way, içine pollyanna mı kaçtı birader Her şeyyyy çokk güzellll Şaka bi yana ben geziye değil ama akşamki toplantıya gelicem kısmet olursa...Sitedeki bütün İzmirlilerle tanışma fırsatımız olur inşallah...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    One_Way - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Keeway ARN 125
    Yok ya sadece akşamki toplantılara katılıp otur otur olmuyor. Bu pazar mazeretim vardı geziye katılamadım ama içimde kalmadı değil. Akşamki toplantı kalabalıktı ama bu sefer gezi de öyle olur umarım..

egelim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda kınetıc zoom zx 110
    ya beyler benim motoru yerin dibine sokmuşsun tamam daha şu an kız olabilir daha açılmadı ama açılınca da kimse tutamayacak onu benim korkum trafik polisi o yol üzerin de kesin polis oluyor ve durdurma oranı % 90 ben bu yüzden artçı olcam galiba ama belli olmaz bu arada one way yani erkan abim işallah geziye gelirsin senin şu keeway in motor unu da açarız kız üzülmesin hadi k.i.b.

Motosikleti
    Keeway ARN 125
    Motor motordur ya, önemli olan onu sevmek ve onun da seni sevmesidir

Motosikleti
    Keeway ARN 125
    Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.
    altalta aynı içerikli veya ayrı içerikli mesaj atmak flood oldugu için yasaktır. Aklınıza sonradan bir şey gelirse postunuzun altında cevap yoksa önceki mesajınızda DEĞİŞTİR butonuna tıklayarak o mesajına ekleme yapınız... Flood içerikli mesajlar silinir. Tekrarı halinde kullanıcıda art niyet tespit edilirse forumdan uzaklastırılır...
    - Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
    - Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
    - Şikâyetler için... info@motosiklet.net
    - FLOOD= Arka arkaya atılan mesaj arada başka bir cevap olmadan aynı üyenin birden fazla mesaj atması
    ********************I**********************

EgeKnn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA FZR 1000 EXUP
    yok yok ona ettiğimiz nasihatler burdan istanbula gezi olur bence kulaklarını çekelim yada geziye gelen herkesin motorunu yıkasın ceza olarak benimki kirlenmiş zaten biraz

APV41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKİ SV 650
    ya kaskı kafasına yapıştıralım yada tesisat çekeyim kaskı takmadan motor çalışmasın yada biz kendimiz takalım ( gerçi birinede ceket giydiremiyoruz ama) :
    MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
    nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
    CENGOMOTO

Motosikleti
    YAMAHA FZR 1000 EXUP
    kanka hava güzeldi ben napiim ama artık giyiyorum soğuk valla havalar sen iste yeter kaban giyeyim

Motosikleti
    YAMAHA FZR 1000 EXUP
    bu haftaki organizasyon katılım durumu

Egeknn+1 ( stella )
    APV41
    Piyade
    Derin
    Egelim
    one_way
    batucan
    kanle

valla listeden bir kişi firar eder kayış atarsa biliyosunuz nasıl madara ediyorum....

Motosikleti
    SUZUKİ SV 650
    pazar günü için fikir beyan etmek isteyen arkadaşlara bir şey yapmıyoruz hadi canlanın sayfada benle kenan dan başkasınında resmini görelim ortalık şenlensin renklensin DE HADİ
    CENGOMOTO

Motosikleti
    YAMAHA FZR 1000 EXUP
    abi bir fikrim var beyan edebilirmiyim

Motosikleti
    Keeway ARN 125
    Ya bu 3 tane saydığımız yer noldu? Yoksa başka seçenekler de mi eklendi haberim olmadan?

Motosikleti
    YAMAHA FZR 1000 EXUP
    yooo hala aynı seçenekler biz sadece sayfaya katılım bekliyoruz

Motosikleti
    Keeway ARN 125
    Zaten topiğimiz hep en üstte oluyor mutlaka yeni görenler olacaktır diye düşünüyorum. Eee senin fikrin neydi kenan?

Motosikleti
    YAMAHA FZR 1000 EXUP
    benim fikrim yani cengizle ortak fikrimiz topik açıldığında yazdığımız bu 3 yer zaten yeni fikrim yok sayfa hep en üstte çünkü cengiz ve ben sürekli sayfa güncel kalsın diye yırtınıyoruz katılım gösterin fikir beyan edin dememiz ondan forrap zaten sadece cumartesi gelicem dedi okadar sohbet sıfır yawww hadi milleeeetttt

Motosikleti
    SUZUKİ SV 650
    sen sus aysu ( kenan ) sen llidersin
    CENGOMOTO

Motosikleti
    Keeway ARN 125
    Kenan güldürdün beni durduk yerde Fikrimi belirteyim mi deyince bir yer belirteceksin sandım. Bari bunların içinde birine yoğunlaşalım netleşsin yada c.tesi toplantıda karar verelim

Motosikleti
    YAMAHA FZR 1000 EXUP
    cumartesi yoğunlaşalım bence yer orada kararlaştırılsın cumartesi olsunda yüzleri bir göreyim bakalım

egelim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda kınetıc zoom zx 110
    beyler alın size yaşanmış bir olay daha dün işyerinden garaj a arkadaşımı uğurlamaya gidicektim mesafe yakın diye kask takmadım neyse garajın orta kapısına geldim arkadaşla birz sohbet ettim bu arada motor stop hailende ve ben üzerindeyim bir baktım motorlu bir polis bana durdu ve selam verdi ben dedim şimdi ayvayı yedik işte dememe kalmadı adam senin kaskın nerde dedi abi dedim çok yakından geldim kaskı takmadım şimdi takcam dedim adam ehliyet ruhsat dedi bana afakanlar bastı tabi bu arada ilk önce ruhsatı verdim adam dediki vizen 7 yıldır yapılmamış bende dedimki abi motosikleti daha yeni aldım motor trafiğe hiç çıkmamış hemen yaptırcam dedim bu arada da B sınıfı yakışıklı ehliyetimi verdim adam geçersiz bu dedi sonra ruhsatına el koyuyorum dedi abi aypma gözünün yağını yiyeyim dedim adam git motor un sahibini getir dedi motor un sahibi nin nerde olduğu zaten belli değil allahtan motor u kapatmadı kaskı taktım tekrar yanına gittim abi gözünüğ seveyim bu seferlişk affet olmaz dedi git şimdi yoksa motor u da kapatırım dedi ben hemen bastım gitiim.Ulan şansa bak be bu zamana kadar her gün garajın önündeyim hiç polis olmaz motorla gidersin polis çıkar.Şimdi sanmayınki ben ruhsatsız dolaşmıyacam hemen ordan çankaya ya doğru sallandım burda da yolda ruhsatı düşünürken dalmışım hafif sola kaçtım arkadan beni sollamak üzere olan taksinin aynasına ilk önce kolum sonra da motor çarptı yan olarak sonuç önüm de de trafik polisi vardı ve kazayı naklen gördü taksicinin yanına geldim taksici devam et dedi hemen bastım benim ayna yerinde bir tur atmış fakat kırılmadı hemen sağa çarşıya girdim motor u orda stop edip biraz bekledim ve soluklandım kendi kendime dedimki bu gün yaşananlar bir gerçek değil bir kabus tu orda çarşının içinden tepecik e ellerim titreye titreye işyerine geldim ve bizim işyerine arada sırada uğrayan bir polis arkadaş vardı onu aradık ve bir iki gün içinde ruhsatı getireceğini söyledi içim rahatladı.bu anlattıklarım tamamen gerçek bu günlerde alsancak taki trafiğe dikkat edin ben den tavsiye olmaz olmaz demeyim olmaz olur

derin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKI FREEWIND XF650
    Saci bozulmasin diye kask takmayanin sonu budur.

Arkadaslar,

Pazar gunu gelebilme ihtimalini yuksek tutmak icin Cumartesi toplantiya gelemem buyuk ihtimalle. Eger bizim o tarflarda bir yere gidilecek olursa Gaziemir Migrostan katilirim size. Kabul ederseniz alis verisi gaziemir Migros yada Kipadan yapariz, oldu mu?

Bu arada Cumartesi aksam alinacak karar icin benim secimim Inciralti disindaki secenekler olur. Oylari ona gore sayarsiniz.

REKLAM ALANI
3. sayfa BirinciBirinci 12345 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler