İZMİR EKİBİNE RENKLİ BİR GEZİ MENÜSÜ HADİ BİZİM TAYFA...
-
Moderatör (forrap)
EgeKnn, usta bu pazar günü programı değil mi????? Cumartesi toplantı olmayacak mı????Ben ondan bahsediyom orada öyle bişey yazmıyo ki batucanın açtığı bi başlık vardı orada c.tesi ile ilgili bişeyler yazışıyoduk ben ondan bahsediyorum.Pazar değil cumartesi programının toplantısı akşam için yani...
Reklamlar
-
-
Moderatör (forrap)
-
sus aysuu
-
katılım hadi gençler beyler bayanlar
-
Egeknn, yanlışın var, bir kızdan daha iyisi hiç kızdır. Kızlar şeytandır.
-
-
Saklı Bahçe derim ben
-
ben de özgür abim e katılıyorum
-
saklı bahçe güzelbahçe tarafındaki yer mi?
Herbalife ürünleri için pmden mesaj atın
35 BTU 55
-
batucan adlı üyeden alıntı
saklı bahçe güzelbahçe tarafındaki yer mi?
hayır değil menderes yolu üzerinde özdere ye kuşadasına giderken g.emirden çıkıp menderesten gidiyoruzya o yol da
-
forrap, o başlığı sadece fikir olarak açtım ctesi sonuçta yine aynı yerde toplanıyoruz...
35 BTU 55
-
hocam cengizim neredesin yaw :
-
bak imrendim şimdi ya bende motor alıp izmirle abilerime takılmak istiyom
İşalla 1 ay içinde motor 5 ay içindede ehliyet alıp size katılabilirim
Saygılar izmir tayfası
-
sayılı gün çabuk geçer
-
kanleyi kandırabilirsem ctesi gelcek toplantıya pazarda geziye inşallah pazar o gelirse bende onunla gelicem ama ctesi varım...
bu arada ctesi için açtığım başlığı düzelttim üsküdar diye...
35 BTU 55
-
egelim sen gelecek ol ( zaten başka şansın yok ) senin canavar aprilla 1100 ü benzinliğe kapatırız orada buluşur karar alınan yere kadar dönüşümlü gideriz senin makina hızlı ayak uyduramıyoruz sen bizi beklemek zorunda kalıyorsun hem bizim makinalar üzülüyor bir şise su eksik alırız senin ağırlığın neki
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
-
valla cengiz haklı geçen gezi canım çıktı yetişcem diye en güzeli sen artçı ol arkada sakin sakin gidelim gideceğimiz yere
-
Hadi bakalım bu haftasonu inşallah hava iyi olsun da şöyle en baba gezimizi yapalım. Seçenekler de güzel, insanlar güzel, hayat güzel daha ne olsun dimi yav Bence bu geziye gelmeyen çok şey kaçıracak. Öyle bir his var içimde :
-
işte bu ya TEK YOL birlik beraberlik gel ne olursan gel oruçlu ol gel iyi niyetli ol gel gidelim eğlenelim dünya kimseye kalmaz ( gaza geldim heyecan yaptım kusura bakmayın )
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler