gönlünüzün bizimle olduğunu bilmek bile güzel gelmiş kadar oldunuz
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
Bende gelcem Cengüzzz abii bensizzz olurmuu ama BEKİR getirirse
Bir liste çıkarın bakalım.... Gelmeyenleri aforoz edelim....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
liste hazır mekan hazır ama kimse isminin burada olmasını istemiyor MAGAZİN VE PAPARAZZİ baskınından korkusundan hepsi değerli insanlar bizimle bir arada olmanın tadını çıkarmak istiyor etrafta basın mensuplarından kimse olmamalı diyorlar bu sebepten resimler basılana kadar listeyi bekleyin burada yazanlar buzdağının görünen kısmı bile değil BEKLEYİN
CENGOMOTO
bugun cadırımı da aldım artık sorun kalmadı mesaı kıtlemezlerse benıde yazın lısteye kesın gelıyorum cumartesı gunu .
1-3-8........................................138
FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA
bizde AFOROZ yok direk çekip vuruyoruz gelende gelmeyende sağolsun gelen eğleniyor gelmeyen bir sonraki sefere eğleniyor
CENGOMOTO
Gelmeyen(!) biri vurulmamış hala ki afaroz falan yazıyor
Tiz kellesi vurula..
İşte vurduktan sonra ziyan etmeden kamp yerine götürüp şişe geçirmek lazım.
İyi eğlenceler, bundan sonra Kuşadasına gidecek olursak hedef Önder demek.
Anadilini kaybedersen bağımsızlığını da tamamen kaybedeceksin. Dilini kaybeden toplumlar köle olmaya mahkumdurlar.
Mustafa Kemal ATATÜRK
odun semaverinde çayda varmı ... şöle demli made in rize ... tavşan kanı hani .. çam ateşimde pişmiş... ülen ne anlatım be canım çekti vallaha
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
papatya falına bakacam gelmek için, ama fal için tek sayıda yaprağı olan bi çiçek arıyorum, hile yapacam
geceye katılamasam bile pazar gelirim yeni lastiklerimle* , dönüşte birlikte vınvınlarız
Not : görmemişin lastiği olmuş demeyin olcan aldı mektubu
May The Force Be With You
Boşver gitme..
Zaten pazar gidince ne anlamı kalır ki oranın
Hem lastikleri yıpratmanın alemi yok
Neyse uzanamadığım Önder'e mundar demeyi kesersem, hem iyi eğlenceler, hem güle güle kullan yeni lastiklerini (lastiklerimi), ama sakın altında falan paralanmasın, hatta fazla yatma da
yeni cicileri ıslatırız orada yolda dikkat et yenidir kayar bulursan arkana artçı al ağırlık olsun
CENGOMOTO
@olcan: merak etme her şeyi düşündüm, seyir halinde tek teker, yavaşlama yada durmam gerekincede stunt yapıyom sürekli, ee hesap ortada aşınma %50 düşüyo, park hali hariç iki teker bereber yere basmış değil
hani olurda ilerde bi talibi çıkar falan , kimisinde de orjinal parça merakı olur ya onun için de orjinal lastikleri saklıyom, sevindin dimi
@jengis abi: ağırlık almak için lastikleri takar takmaz çıkıp didim - akbüke gidip geldim, yaklaşık 500 km yaptım hafta sonu, ee gidince de lastik rodajı bitmiş oldu ağırlığa gerek kalmadı
May The Force Be With You
Şu park meselesine bir çözüm bul..
Orijinal yağ filtresi de duruyorsa tadından yenmez
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
sende tavukmusun o saatte yatıyorsun izmirde hayat gece başlıyor bilmiyormusun perşembe semaverine ağır misafir var ceren ve istanbuldan arkadaşı geliyor haberin olsun kordon yanacak
CENGOMOTO
vallaha gelmeyi isterim ama söz veremiyorum,beklediğim gelişmeler var cengiz abi,umarım görüşürüz,görüşemezsekte size iyi eğlenceler dilerim
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)