Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

15 ekimde bursa grubu setbaşı mahfele çaya

REKLAM ALANI

Motosikleti
    ercüment erdun,benim kIrmIzI JInlun 250cc metal kIsragIm,oglumun 200 cc lIk yaban keçIsI sky team
    soparcan geçmiş olsun kardeşim cumartesine kadar düzel bak
    bursa ekibininde setbaşı mahfel buluşmalarının fotolarında bekliyom burda

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    suspectbiker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki VS 1400 GLP custom
    ok abi bende kamera götürmeyi düşünüyom belki motoru da yarın almış olurum resimleri çekerim sen merak etme abi
    _______BURSA MOTO KLUB KAPTANI_______
    motorun mu var bas marşa asla durma

soparcan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW R60
    selçuk nerdesin bab yarın akşam saat 19:30 da ordayım ben yolu kazmışlar diyon mötörleri nereye koycaz.hoş benimki çantaya dönüşüyo ama saol ercüment abi valla banyolu motora bindim kendimi tersten gördüm bu gün daha da iyiyim.yarın çakı gibi olurum ben ölcemi bilsem çayı kaçırmam katılımlar siteden az olcak galiba
    [COLOR="Red"][B]SOSYETİK ADAMLAR[/B][/COLOR]
    [COLOR="DeepSkyBlue"]irtibat msn :greenriders@hotmail.it[/COLOR]

Motosikleti
    BMW R60
    selçuk sanada darıldım valla yarın alıyon motoru heee!insan haber verir kalbimi kırdın valla

Motosikleti
    olum dur la ne darılması yüksek ihtimal ama %100 değil abartma alınca mudanya yapacaz ayıpsın yeterki alalım

gemliklicasper - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    tiger250
    geçmiş olsun kemal kendine iyi bak havalar akşamları götü hele motor üzerinde delikanlı filan dinlemiyor ben gelemiyorum bir dahakine umarım bende yanınızda olurum orda yokum ama kalbim sizinle ercüment abinin dediği gibi fotoğrafları bekliyoruz hakan görünürlerde yok gelemiyormu yoksa mustafa amcam getiri onu nasıl olsa

Motosikleti
    gemlikli bu akşam arkadqaşımın motoru ile umnurbey köyüne geliyom hani denk gelirsek zaman geçirebiliiz az da olsa
    gri mondial 150 zat mavi led var altında görürsen işaret ver

Motosikleti
    BMW R60
    arkadaşlar mahfel işi benim aşırı üşütüp yatalak olmam nedeniyle çay partisine katılamıyorum herkeslerden özür dilerim

KurtCobain - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Trafikten Men
    beyler 15.ekim 'de mahfel demişsiniz. yani bugun biraz önce okudum yazıyı neyse bende arkadaşlarla özgen çay bahçesine nargile keyfine gidiyoruz. gelmek isteyen varsa beklerim

hepinize iyi eğlenceler

Motosikleti
    yağmur sebebi ile millet çıkmadı çıkanlarla da anlaştık zaten bir hafta soınu da dinlenelim de ondan sonra devam edelim dedik yane rahatsız 3 arkadaş var onlar ii leşsinlerde bu hafta hava muhalefeti hasta etti milleti haftaya

KurtCobain - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Trafikten Men
    bence özgende bi nargile Batak partisi düzenlesek hiç fena olmaz

cemo_brs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    xxx
    şoparcan alacağın olsun olm
    45 dakka bekledim orda
    bölemi motorcusunuz siz motor yağmurda erimez korkmayın sadece bahar damı gezilir motorla demekki sizinki karizma meselesine dönmüş artık motor sevdasında çıkkmış yalansam söyleyin
    gözünüzden gelen yaşlar ömür boyu rüzgar kaynaklı olsun inşallah

musty - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HYOSUNG
    Biz de 45 dakika bekledik...Ne gelen var, ne de giden...
    Üstelik Görükle'den geldik...
    elma 52, musty 62...
    Var mı bizden genci dedik, birtek cemo_brs varmış ,ama tanışmadığımız için görüşemedik...
    Saat 19.00'da Mahfel'deydik, 20.50'de ayrıldık...
    Bu bekletiş/gelmeyiş/sözde durmayış; karizmatiklik değil, bence yağmurdan korkaklık cemo_brs...
    Karizmatik kişiler koşullar ne olursa olsun, sözünde durur, zorluklara göğüs gerer, dolayısıyla böyle karizma edinilir...Karizmatiklik bir yana, yağmurda şeker/tuz örneği eriyeceğini düşünenler motorcu bile olamazlar...Nerede kaldı doğa ile bütünleşmek? Doğa olayları; yağmur, kar, fırtına, vız gelir motorcunun alçaktan uçuşuna...
    Biz herzaman, her türlü hava koşullarında alçaktan uçuşumuzu sürdürmeye kararlıyız, ta ki ölüm meleği bizi yakalana değin...

gemliklicasper - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    tiger250
    mustafa abim dönüp dolamıyorum burda takılıyorum bursadan hiçmi motorcu yokmuş ordaya hayretler içinde kaldım i: vallahi vede üzüldüm sen korkma yakındır benim gelmem keske bunu pazar olsaydıda gelseydim ben daa gemliklerden

Motosikleti
    ercüment erdun,benim kIrmIzI JInlun 250cc metal kIsragIm,oglumun 200 cc lIk yaban keçIsI sky team
    malesef mustafa (musty) abi gençlerimizin çoğu yaz kelebeği gibi yazın meydana çıkarlar kışın ortadan kaybolurlar ne yazık ki bide motorcuyum diye geçinirler en güzel motorcu örneğini zaten sen mesajında açıklamışsın

Motosikleti
    ya ben ve şoparcan rahatsızız zaten yeni toplarlıyoz ama cumartesi ne tesadüftür millet te çıkmamış onla ilgili haberim sonradan oldu kusura bakmayın arkadaşlar

Arvasi3 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KLR 250[Kırmızı gülden ayrıldık]
    musty, abim benim hemşerim babam canım ciğerim sen varya şu ekonomi bir hallolsun bak sen kar yağmur dinlermiyim her hafta yanındayım.Yalovaya gelirken bi bakmışsın hasan patbyanında.yengeme selamlar hürmetler.abim benim:
    Dağlar ve yollar haydi ne duruyorsunuz bizi bekliyor endurocular

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    bursa tayfası merhaba....şu bizim choopertürkten bir haber alan varsa mesaj atsın sıpaya...bu mahvel neresidir...merak ettim...mudanyanın gülü sopar napıyon hacı...bu arada arvasi abi sen zabita amirisin ama hep masa başındasın ne iş kardeşim...biraz satıcıları kovalasana...aldığın maaşı haket kardeşim...günün 8 saati internetin başındasın...bi günde demezsinki gel burda kaplıcalara götürem sizleri...

Ayrıca Çakırlar Konağı, Fenerli Konak, Yunus Paşa Camii hakında bilgi alıp Kültür Merkezi''ni de gezdikten sonra köpük helvası ile başlayıp keşkek ile devam eden ve uhut tatlısı ile sonlanan öğle yemeğimizi yiyip Taraklı''....ya ve misafirperver insanlarına veda ettik...demeyi çok isterdim ama tık yok sende baba...yazmayı biliyon ama icraat yok...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

Arvasi3 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KLR 250[Kırmızı gülden ayrıldık]
    mete_han, maşallah nereden öğrendin sen Taraklıyı böyle.abi sitede bi forum aç resimleride sezai hocam yada ercüment abi koysunlar bir hafta sonu yatılı şöyle bir gezi düzenleyin gelin bakalım babam.geldinizde hadi kıştmı dedik.koca yaz Taraklı Göynük sünnet gölü gezisi dedik gezi forumu açtık ama millet dönüp bakmadı bile.sizin istanbul tayfası izmitten bu taraf geçmeye korkuyorlar galiba.bide isimleri motorcu.
    Dağlar ve yollar haydi ne duruyorsunuz bizi bekliyor endurocular

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    valla görmedim...ben arabayla gelirim...hanımı çocuğu alır gelirim bak...benim adım mete han...ama yatılı zahmetli abi...günübirlik uyar bana...birde erdun abi yi alsak hanımıyla yeter abi...diğerlerini boşver az misafir daha iyi ağırlanır...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler