biralar kimden...oh soğuk soğuk ne güzel gider
biralar kimden...oh soğuk soğuk ne güzel gider
yukarıyı okuyun tanıtım yazısı güncellenmiştir
cuma akşamı gelecekler 19:00 da haremde olsun
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
Bu açıklama beni hiç ilgilendirmiyor ama
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
0535 506 79 86 her akşam 21,00 den sabah 8,00'e kadar ordayım.(cumartesi akşamından sonra full ordayım )
LasTiği YaK, RuhUnU deĞiL:cat:
C.tesi sabah Pendik'ten 09:30 yada 10:45 feribotlarından biri ile geçmeyi planlıyorum. Ancak sabah grup olarak gidilecekse katılmak isterim. Bu vesile ilede tanışmış oluruz....
Ataşehir
Ben de eşim kardeşim arkadaşım ve arkadaşımın arkadaşıyla ordayım
Görüşmek üzere
arkadaşlar perşembeden gidicek yokmu ya
Kurtlarla arkadaş ol, yalnız elinden baltayı bırakma..
Merhaba arkadaşlar Cumartesi sabah programı belli oldumu,
En güzeli topçulardan gitmek arkadaşlar buşuna 17 ytl ödemeyin derim, 8 ytl topçulardan bilginize,
hem yol yaparız hemde 5 lt benzin parası cebimizde aklımı sevetim
ya arkadaş tekirdağdan gelicez 2 motor cumartesi öğleden sonra yola cıkıyoruz kimse yardımcı olamıcak mı beraber gidelim bea
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
beyler cumartesi günü için güzel bir plan yapalım topluca gidelim, yalcin sabah pendik ten gidecekmiş uygunsa cumartesiciler ona takılalım,
[B][COLOR="Red"]Hayatında birkez motora binip de zevk alan insan bir daha hiçbirşeyden zevk alamaz...[/COLOR][/B]
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
Hımmmm...
Bana uyar..
C tesi öğleden sonra çok geç. Sabah yetişebilirseniz beraber gideriz. Ama sizin biraz erken yola çıkmanız gerekecek....
Anadolu Yakası için, İçerenköy Carrefour da yada E-5 Metro Gross Market'in Karşısındaki Shell Kayalar Petrol'de uygun, burada toplanıp E-5 ten Topçulara gidebiliriz...
Topçular 30 dakika, geçiş 60 dakika, Yalova 30 dakika tutar kabaca.
09:00 sanki uygun olur gibi.
Ataşehir
arkadaşlar yalovada motosikletlere çok sıkı bir denetim var bu aralar... evraklarınızı kontrol edip öle çıkın derim... ben dün yalovadaydım 2 kere polis çevirdi evrak kontrolü yaptı... bilginize
__To Be Or NoT tO be__
arkadaşlar c.tesi sabahı buluşma saati ve hareket saati yukarda düzenlenmiştir bilginize
bende gelebilirmiyim izin varmı
UÇURUMUN KENARINDA OLSAN BİLE SIRF HAYATA GICIKLIK OLSUN DİYE GÜLÜMSE
bi sorun çıkmaz ise pazartesi gelmeye çalışacagım .. bi geceda kalır salı günü dönerim .. çok eglenicez kesin (((((:
bridge stone shirdge stone sharidge stone... ve tanrı lastikten kadını yarattı, sharon stone..
Drift Religion
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)