KETEKETE, bence sen ketekete gel şavay şavay
KETEKETE, bence sen ketekete gel şavay şavay
Cenk ,valla bir yandan iş yoüğunluğu bir yandan siz,iki tarafıda anca idare ediyorum.işte yanlış yapmaktansa arada burda yanılgılarım oluyor..idare ederseniz sevinirim please.!!!!şimdi öğle arası biraz rahatladım.
saat zaten 20,30da..duruma göre bunu her zaman belirtmemiz gerekmiyor.KETE,arkadaşımız ,motorunuz olması şart değil..isterseniz normalde gelebilirsiniz.
Peril, şimdi 20.30 konusunu anlamadım. Ben yukarıda 20-30 kişiden bahsediyodum saat nerden çıktı anlamadım. Ayrıca bişiy demiyoruz sana ki niye kızıyosun.. Bir de şunu merak ettim. "normalde gelebilmek" nedir. Biz anormal mi geliyoruz. i:
Kralını tanımam. Edirne Motorcycle Club!!!
Peril beni yazmamissin olmadi simdi bak ...
bende bende bende bende bende bende +1
of offffff cenk ben kızmıyorum ya.neden böle bişey diyim.normal dediğimde sana değildi korkuyorum diyenlereydi.
kafam dalgın kişi yerine saat anlamışım kusura bakma
conqueror,
seni unuturmuyuz.ekledik hemen.
nmic,sen varsın zatennn
baboş bi gazdır gidioz ama allah sonumuzu hayı-r etsin =)
iftar - nargile idi
sora ortakoy bebek çıktı sora moda ordan caddebostan
1 gun sora bowling dvd caddebostan
kral.....
Peril, işimiz çıkmazsa biz de geliriz sanırsam
ALPAY
KAtılır sen merak etme..
BAYA GENİŞ KADRO ACABA YAZDIĞINIZ KİŞİLERİN HEPSİ KATILIYORMU BUNA MERAK ETTİM AÇIKCASI
karakantus, şaka yapıyorlar onlar katılmıycaklar
peki buluşma olucak mı yoksa herkes orayamı gelıcek
bence salı pazarında bulusalım gene herkes gelsın ama =)
ordan cıkarız kızıltoprak caddebostan bostancı maltepe kartal tanşaş a ulaşmış oluruz....
daha zevklı olur bence
sizin düşünceleriniz ?
Hayvanları katletmeli kadınlara giydirmeli bayramlarda seyranlarda eşe dosta yedirmeli
Ben Gebze'den geldiğim için direk Kartal'a gelirim, siz yine bulusacaksanız da bulusun yani..
bende gelmek istiyorum.
Life is for my own to live my own way - Metallica
(Yaşam benim için, istediğim gibi yaşamam için)
benim düşüncemi soruyorsan ben karşıdan gelicem ve iftar yapıcak biyer lazım karnımı doyurduktan sonra heryere giderim
biz işte böyle sanal alemde sanal şeylerle eğleniyoruz.
biz de motor falan yok. sahip olduğumuz tekerlekli tek taşıt el arabası.( tek teker diye bir muhabbet görürsen şaşırma). seni de aramızda görmekten mutluluk duyarız.
gaffar, geldin demek. ehliyetlisin artik ha. gelirsin tabe ehliyetinle kagithanenin 6 aydir sifresi yokmus maillerine girmek icin. o yuzden elden hallet dediler. oglene kadar bitiyomus demekki. ne zaman teslim alicaksin?
Colakoglu, + 1 bende ele arabası bilem yok arkadaşınkini ödünç alıyorum...
arkadaşlar bizde gelmek isterdik ama malesef bahçelievlerden kartal ordan geri bahçelievler çok geç olur yani
yoksa düşünmem bile , neyse bizde yine c.tesi günkü organizasyona katılırız olmazsa
Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)