Biscuit, ısrarlıyım abi gelicem kayın birader hala burda yarın gidicek büyük ihtimal bende gelicem
Biscuit, ısrarlıyım abi gelicem kayın birader hala burda yarın gidicek büyük ihtimal bende gelicem
holy_diver, tamam abicimm zaten erkeklerde işin aslı şudur : çok iyi dans ederim , börek açarım ısrar ederim... bu üçü oldumu olay bitmiştir ısrarcı olmana özellikle sevindim
dehşet cam silerim, perde asarım, uçarım, kaçarım biscuit giderken beraber gidelim sen benim evin önünden geçicen nasılsa
bende geliyorum yeni gördüm siteye bakamamıştım dolmuş tasmış liste bir yağmur yağsın çoğu kişi işim var der eker
DEMAKS1905, hocamm yanlışa anlama geçen hafta riva gezisinde yağmur vardı 28 motorcuk hareket ettik çok şükür bişeycikler olmazz rahat olalımm
yaw geldim millet. hatunla birazcık didiştiydik de ondan böle sinir harbi oldu hafiften
gelelim sadedeeee! püsküvüttt baba ne diyon şimdi toplu iftar nerde yapılır kimler gelir? var mı fikir? morfistan geliyon mu babo iftara sen de? kimler var kimler kaldırın elleri lağğnnn iki gün meydanı boş bıraktık diye üzerimize topprak bile serpmişsiniz yazıklar olsun
ben yetişmeye çalışırım saat 18:00 da kavacık'tan çıkıcam ofisten...
dejavuVXR, kardeşim harbi yenge üye olduktan sonra aile faciası yaşadınız yaa mümkünse yapmayın üzülüyoruzzz yaa olmadı 4/5 kişi açarız bostancıda bi yerde ordanda uzarız kartala gelen gelir abicimm bowlingte toparlanırızzz
yok babo ben gelmiyom... direk kartalda bowlinge dalıcam...
TABBİİKİİİ : Bende Geliyoooom
ama anlamam ben bowling den ayrı
nmic ; şu salıpazarı işi bana süper olur valla bu sefer köprü de geçmiyoruz 60 ın üstüne çıkarım yani
miya, gel tabi sensiz olmaz hemde güncel kalsınnn topiccc
Biscuit, gozune dizine dursun be yasin. bütün gün en son gelen 10 mesajların ilk 3ünden aşağı inmedi. 15 sayfa konuşuldu bir günde. hala güncel kalsın diyosun
Arkadaşlar ,
valla beniftara gelemicem.Hatta sizden önce mekana gitmeyi düşünüyorum(bu arada cenk bana eşlik edecek sanıyorum)..
o yüzden iftar organizasyonu için bişey diyemicem çünkü 25 kiişden bu konuda konuşan en fazla bi kaç kişi var..onlara da tavsiyem Maltepe veya bostancı civarlarında erken buluşup,iftarı açmalarıdır.Malesef başka türlü yardımcı olamıcam:((
Peril, evet ben sana eşlik edeceğim. Biz mekanı düzenler oturma planlarını falan ayarlarız millet gelmeden..
Kralını tanımam. Edirne Motorcycle Club!!!
bende evimde yaparım o zaman iftarı. hemde işe motorla falan gitmem gerekmez. serviste uyuya uyuya gideriz iftardan sonra bende erken kaçarım heralde. evde napıcam, erken gelenlerle laflarız
Valla arkadaşlar bende erkenden gelir size yardım ederim ben oruç tutmuyorum nasıl olsa...
Kafirler grubu olarak biz erkenden gider yer içer ..çarız...
Peril, canın sağolsun biz buluruz doyacak bi yer artık
dejavuVXR, başımızın çaresine bakalım kardeşimmm yapçak bişey yok yani
HEPİNİZE ŞİMDİDEN İYİ EĞLENCELER! (cenkmenderes; bira içmeden duramadığın için oruç tutmuyosun dimi? ben dedim olacağı buydu zaten)
CANGO, ehehe.. Abi yorum yok.. Ama seni de aramızda gormek isterdik..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)