14 EKİM BOWLİNG'E GİTTİK!:)
Reklamlar
-
yaw şu 12 sayfa topicte nasıl olurda görünmem bir yazım bile yok ama girmedik tabi koca bir gün böyle oldu işte neyse yazın kardeşim beni +1 yenge olarakda ekleyin gelim oralara 200 puan yapim yavaş yavaş. 12 sayfayı üşenmedim ve okudum bowling öncesi bir iftar organizasyonu yapalım sonrada toplu gidiş yaparız bence keyiflide olur
bowling öncesi kimler katılır efem toplu iftara bi el kaldırsında bilelim
bu arada erdoğanın zx9r ı satıyoruz almak isteyen varsa motoru rivada gördünüz ve kullandınız biliyorsunuz yarın siteye koycaz ufak bir dip not işte...
Reklamlar
-
explorer, elimden geleni yapıcam gelmek için, cidden tanışmak mesele oldu
-
Biscuit, hacI olay cuma günü oldugu icin iftar saatine anca işten cıkılıyp eve gidiliyor falan durumları var. Sanmıyorum cok insan gelebilsin iftara. Yine de siz bilirsiniz tabi.
dejavuVXR, noldu hacI neye sinirlendin ?
Kralını tanımam. Edirne Motorcycle Club!!!
-
yenge üyeliğin hemen arkasından hürriyete müdahalede bulundu başka noolcak
-
Biscuit, ben ayarlayabilirsem iftara gelirim ama söz vermiyim. zaten işten erken çıkacam cuma günü ama başka işler var onları yetiştirirsem beraber yaparız
-
cenkmenderes, gelen gelir be kardeşim kalan sağlar bizimdir taktiği ama haklısın kardeşim bakalım kısmet en azından toplu gidelim diyorum ben bir bostancıda buluşma organize edilebilir...
Kobayashi, dejavu çöktü yawww yenge üye oldu adama pranga vurulduuu hehehe bu arada çiğ köfteyi ne zaman patlatalım =)
alpay kardeşim konuşalım olmadı beraber yaparız yaww baronda gelir oda yazmıştı bu konuda ama PERİL organize et bu işleri yaww organizasyon komitesi başkanım
-
Peril ancak bowlinge gelebilcegini soylemisti yanılmıyorsam
Kralını tanımam. Edirne Motorcycle Club!!!
-
çiğköfte işini ramazandan sonra yapalım be dostum. şöyle haftasonu gündüz vakti malzemeyi de alıp gidelim bir yere tabi hava iyi olursa gerçi farketmiyo havanın durumu. olmadı kapalı bir mekanda da yapabiliriz yani
-
cenkmenderes, kardeşim ölede olsa iftar yapacak kiişileri belirleyip listeler ne bilim yawww
tamam alpaycım öle olsun yawww bayramda yaparız son günlere doğru aile ziyaretleri biter takılırız
-
Biscuit, gelmeye calisir ama bugecede isteyiz gene umarim cuma gunu bir aksilik cikmaz. yarin sabahta kagithaneye gidiyorum. ehliyet isini halledicez. kismetse hemen alicam, en kotu ihtimal cumaya elimde olur heralde. besiktas, ortakoy, bebek falan her tarafa gelirim artik. bide oralarda bisi ayarlayin bea.
-
baron985, kardeşim sattınmmı motoru bu arada ... kaç günde çıkıyor bu ehliyet ???
-
Biscuit, satmadim ama bakanlar var. valla kendin ugrasirsan 1,5 haftayi buluyor galiba, b sinifi var ve baska yerden alindisa. ama ben tanidikla yarin sdabah almaya calisicam. olmadi 1-2 gun sonra verirler
-
yaw naaptınız.ben sertifikayla gittim 1 saatte aldım haftalar günler nooluyo anlamadım???
-
Kobayashi, b sinifi ehliyetin baska yerden ciktiysa yazisma falan oluyor. 1-2 gun onu bekliyosun. kaydin aliniyor. sonra sabah sahurdan sonra gelmis millet 7:30-8 gibi gittigimde 90lardaydi sira ve gunde 100 kisi aliyorlarmis. o gun de belgeleri veriyorsun. birkac gun sonrada ehliyeti veriyolar. 1 hafta. benim gibi mail adresleri yoksa dahada uzuyo. yada adam buluyon hemen hallaediyon
-
Kobayashi, kardeşim nerden aldın yawww bizede sölede bizde bilelimmm
-
misafir gelmesse görev çıkmassa hatun kişi hastalanmassa (ben hasta olsamda gelirim) hatun kişiyi üşümeyeceğine ikna edebilirsem ölmessem gelicem+1
-
holy_diver, yok abi senin bii işin çıkarrr ben eminimm bi kısmet olmadı gfezilere katılmak yawww senin için hayırlısı diyelimm
-
Arkadaşlar bende epeydir netten takipteyim forumu, tesadüfen geçen cumartesi TOPHANE buluşmanıza tanık oldum.Çok kıskandım sizleri bundan sonraki ilk buluşmaya bende gelicem diye kendi kendime söz verdim... Ancaaak Kavacıkta oturuyorum ve işim Gebze'de. Hava durumuna bağlı olarak işe motosikletimle gidiyorum,inşallah cuma günü hava yağışlı olmaz da ben de aranızda olurum... Olamazsam da kalbim sizlerle....
-
afterdarq, kardeşim buyur gel yağmurda hiç bişeycikler olmuyor sadece sucuk kıvamına geliyoruzz ( bkz : riva gezisi fotoları ) sende rahatça gelebilirsin =))
-
İşe giderken otoban'ı kullandığım için sadece sucuk kıvamında ıslanmakla kalmıyorum bir güzel de çamur kıvamında kavruluyorum... Görünmek ve görmek te çok zor olduğu için ayrıca çok tehlikeli oluyor.Şirketim erken mesai yapıyor, ben gün doğmadan yollara çıkıyorum. Olurya sabahın köründe Kavacık-otoban-Gebze istikametini kullanıyorsanız,bir er-5 li görürseniz ahanda o benim işte...
Ya aslında denk getirip belkide minibüs caddesinde servisten inip oraya da gelebilirim...Ama asıl işin güzel kısmı motosikletimle beraber katılmak.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler