on üc kiloyu zaten zor zar taşıyom bide döndürerek atanlara saygı duyarım
on üc kiloyu zaten zor zar taşıyom bide döndürerek atanlara saygı duyarım
genel tek labut kaldıgında fasöllü atılır yada labutları darma duman etmek ıstıosan atarsın turkıye ıcın show a kacan bısı o =)
yaw bu muhabbetleri orda yaparsiniz. okumaktan iflagim kesildi valla oruclu oruclu bende birkac kere oynadim, acemi sansim gecmediyse tutturuyodum baya iyi
Elime ve parmaklarıma göre özel delindi Morpheus.Morpheus adlı üyeden alıntı
Evet dostum Fatih , 2 dir oldu katılamadım
Kapışalım aynı takımda olalım farketmez
Yeterki oyun olsun eğlence olsun ...
Morpheus, cenkmenderes, tamamdır bu iş
arkadaşlar parmaklarına sıkışmış birer topla beraber pinlere yuvarlanarak giden üç kişi görürseniz tanırsınız artık
federal, topu da döndürürüz abicim şişeyi de masayı da. ne lazımsa uydururuz raconuna! falso da veririz, yandan da göndeririz asena gibi kıvırttırırız bile ayıpsın
dejavuVXR, dibini görürsek dediğin gibi rövaşataya bile çıkarız gibi geliyor...
Tribünlerde, Hep Dillerde Bu Sevda Bitmez Gönüllerde
Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz FENERBAHÇE !!!
..::öneri::..
ya wonderland vardı kaydırak fln havuza dusuodun maltepe sahılde orası acıkmı halen guzel bı cafesı vardı kahve ıcmeye oraya gecebılırız aksam .... :
Hayvanları katletmeli kadınlara giydirmeli bayramlarda seyranlarda eşe dosta yedirmeli
cafe önerisini orada topluca görüşeceğiz arkadaşlar.içiniz rahat olsun
Wonderland ' taki kule cafe açık ve çalışıyor...
Güzel fikir aslında..
arkadaşlar anlaşıldı ben bowling kampına giriyorum cumaya kadar beni bowling salonunda bulabilirsiniz
bi işim çıkmazsa katılabilirim , ancak bowling beceremem çok denedim olmadı , hem tanışma olur hemde ii bi izleyici olabilirim.
Metela, eh be kardeşim gel de bi tanışalım ya hadi cuma bekliyoruz işlerini ayarla da bize katıl
ALPAY
bune loo amma heveslisiniz toplanmaya top sallamaya
nmic, kafesi acik sanirim. olabilir ama biraz tuzlu zannedersem
Bu topiğin sonunu hiç iyi görmüyorum 5 saatte 12 sayfa oldu cumaya kadar heralde 100 ü buluruz... Hadi millet bowling zamanı ...
Arkadaşlar çayı maltepe sahilde de içebilirz...
arkadaşlar beni de yazıverin , anladığım kadarıyla bi hocaya ihtiyacınız var
kimseyle gitmiyorum
noldu kım kızdırdı senı engin abimmmm benım
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)